מה קורה עם פורת'וס?

yanivm1

New member
מה קורה עם פורת'וס?

קודם כל שנה טובה ,שמחה ,מתוקה עם המון עושר ואהבה לכווולם כאן! דבר שני ומדאיג הן ההופעות המעטות של פורת'וס ככל שמתקדמת הסדרה (אני מתכוון לאנטרפרייז כמובן). היה עליו פרק אחד עד עתה וכבר בקושי רואים אותו. אני חושב שפורת'וס הוא הדבר הכי חמוד שראיתי בסטאר טרק עד היום! וצריך לעשות עליו עוד פרקים!!! לא ככה? חוץ מזה שמתם לב שכולם שם באנטרפרייז כאלה יפים ויפות? חתיכים וחתיכות? מה קורה פה? בשביל להופיע עכשיו בסדרת טרק אני צריך ללכת לחדר כושר ולהתייפף?...

elocin

New member
1. לא יעשו פרקים(אולי פרק) על מישהו

רק בגלל שהוא "חמוד" זה לא המטרה של סדרות הסטאר טרק, יש המון סדרות על דברים "חמודים" (בע"ח-תפתח אנימל פלנט) 2. לא *כווולם* שם חתיכים..(שוב לא המטרה של הסדרה), יש את טפול וזהו וזה עניין של דעה.. יש תמיד כמה כאלו לצומי בכל סדרה לדעתי לפחות...

yanivm1

New member
אוקיי,רק אל תהרג אותי! לא רק טפאל

נראית שם טוב. חוץ מזה עשו על פורת'וס פרק,שהוא היה חולה... אבל זה לא מספיק מבחינתי!

elocin

New member
לא,חס וחלילה../images/Emo13.gifתשלח למפיקים מכתב בו

בו תפרט סיבות למה צריך לעשות עוד פרקים על פורתוס, תעשה עצומה.. מה אתה מציע? כי אם נוכל לעזור אז בכיף :) אבל.. פשוט לא נראה לי כ"כ שניתן לעשות משהו

yanivm1

New member
כי גם לכלבים מגיע יחס!

ןלא רק לגזעים זרים ולרב אינטלגנטים. חוץ מזה הוא מתוק (וכן בגלל שהוא חמוד אז צריך קצת לגוון וגם להתייחס קצת אליו) וחשוב מאוד לקפטן ולכן בעצם לסדרה כולה. ואני בטוח שאני יכול לחשב על עוד אלף סיבות. חוץ מזה אני משוכנע שהוא עוד יככב בסדרה .גם ללא פנייתי למפיקי הסדרה!

sysiphus

New member
פורת'וס הוא חתיכת פרופ חיה

זה הכל. היא משקפת על האנושיות של ארצ'ר. הפרק לא היה על פורת'וס, אלא היה על ארצ'ר.

Bajoran Priest

New member
לא..

לא חושב שהוא מוגדר כטרול. ההצעה אמנם תמוהה, אבל..היי, כל אחד והסטיות שלו. מה ש*באמת* מעניין אותי זה, לאן ארצ'ר "מוריד" את פורת'וס כדי שיעשה את צרכיו.

וגם

מה הכלב שלו עושה כל היום... ביגלים הם כלבי ציד והם צריכים פעילות גופנית רבה... אבל פורתוס נראה די משועמם ושקט....

yanivm1

New member
כן,הוא מאוד ישנוני ושקט.אני חושב...

שפורת'וס על סמי הרגעה כלשהם.

elocin

New member
אולי יש להם חלקת אדמה ויער/טבע

מלאכותית? בא לי הרעיון מפרק אחד שבו מגיע הצוות לכוכב שבו יש כביכול ספינה נטושה ובעצם גודלת שם "משפחה" שבה רק האב והבת חיים והשאר הולוגרמות והם עשו חלקה לקיום מלאכותית, עם צמחים.

יו.. עכשיו הזכרת לי

את הפרק בדור הבא, שהם פוגשים את קווין ורישון... יו שכחתי איך קוראים לפרק. פרק מצוין!

למעלה