מה קורה עם עמית תמיר?

AGENT SHESH

New member
הממ....../images/Emo73.gif

אני לא חושב שהוא מגיע לNBA, ואם כך הוא הולך לכיוון מכבי.. מקווה שהוא יבוא להפועל, אבל רוב הדיבורים אומרים שהוא בדרך למכבי...

Fantasy WRC

New member
לדעתי, יהיו לו 2 ברירות

אם העסקה של NBA לא מצליחה אז יש 2 ברירות: 1. אם הוא יהיה מעוניין בכסף--->זה למכבי(התוצאה היא להתייבש על ספסל של מכבי) ולתת כבוד לזרים שהם רוב מוחץ במכבי 2. אם הוא מעוניין לשחק הרבה, לפתוח בחמישיה או לפחות להיות מחליף ראשון שני בקבוצה אבל ויתור על סכומי כסף אנאסטרומיים----> זה להפועל י-ם ברירה שלישית ולא רלוונטית מבחינתי זה אם הוא באמת רוצה לשחק בחמישיה, וגם להיות בחמישיה כל הזמן ,לוותר על כסף(לקבל משכורת נמוכה)---> אז זה לכל קבוצה אחרת בארץ
אני מקווה שהוא יהיה חכם ויבחר באופצית של הפועל ירושלים.

טרבלסי

New member
או ש-

הוא יבוא להפועל ירושלים אבל לא יגיע איתה להישגים. הוא ישחק שם כדי להגיע למקום השני מקסימום או שהוא יבוא למכבי = מועדון עם מסורת ,גביעים ואליפויות ויקטוף איתה כמה גביעים וכך זה יעזור לו להגיע ל - אן בי איי

Fantasy WRC

New member
אולי אתה צודק.. אבל

מה זה זה ישגים מבחינת השחקן עצמו, להיות במעודון מלא גביעים, להיות אלוף עם קבוצה, אך לא לשחק? ולהתייבש על ספסל של מכבי בשביל גביע? איזה סקאוטר ירצה אותו אם הוא לא משחק, אפילו שזכה בגביע כלשהו עם קבוצה? אף שחקן לא יכנס לקבוצות נבא מאירופה לפי כמות של גביעים בארון של של אותה קבוצה שממנה הוא בא, תכניס את זה טוב טוב לראש שלך... מכבי זה קבוצה לשחקנים זרים, שישאר כזה...

xena2305

New member
הפועל הציעה בתחילת העונה לבורשטיין

חוזה יותר שמן ממכבי ככה שיש סכוי טוב שהיא תוכל להציע סכום יפה גם לעמית תמיר. הלוואי והוא יגיע לשחק בירושלים אבל צריך לזכור שהתקשורת אוהבת לנפח סיפורים ואני לא בטוח שעמית תמיר באמת כזה סופרסטאר כמו שמנסים להציג אותו(מי זוכר את ג'ורדן היהודי) ואני לא רואה אותו מקבל מקום בשמינייה הפותחת של מכבי ואם הוא יחזור לארץ יש סיכוי סביר שהוא ישחק בהפועל.

לפי מה שכתוב בהארץ

הפועל תנסה להחתים את תמיר וגם את גיא קנטור אבל הנאמבר וואן הוא טפירו שאולי יחזור לקבוצה! בטח עוד כמה ישראלים נמצאים על הכוונת של דרוקר, כי חייבים לחזק את הקבוצה לקראת העונה הבאה

למעלה