מה קורה עם סלקום?

מתנדב

New member
מה קורה עם סלקום?

מה קרה שהבני ברקים לא אוהבים את סלקום? יש בכל יום רכבים של סלקום שמסתובבים בבני ברק, והם מחלקים פרסים לכל מי שנתפס מדבר עם סלקום, וכמובן זה נמצא גם בשידור חי עם אבי בלומנטל בכל יום ברדיו קול חי בין השעות 4 ל 5, ואני ממש מתפלא על הבני ברקים אני כבר יומיים שלושה מאזין לתוכנית, ואולי נתפסו 3 עם סלקום ביד, השאר היו עם חברות אחרות כמו אורנג' או פלאפון, אז מה קורה עם הציבור הבני ברקי?, האם זה המצב הקשה שאנשים לא מחזיקים סלקום?

סלקום שלום

יש חברות שמציעות תוכניות הוגנות וישרות ובלי רוח וצילצולים , ויש חברות שמחפשות צומי ומתחמקות מיושר והוגנות ולכן הם לא מענינות איש .

מתנדב

New member
אני רק מנסה לתאר אילו זה היה

ניידות של אורנג', אני בטוח שהם היו צרכים להפעיל לפחות 30 רכבים בכל שעה ולא כמה רכבים עלובים שהסתובבו היום בבני ברק מטעם סלקום...

נכון

וזה בדיוק מה שקורה שניידות של פלאפון ואורנג עוברות בים וב"ב בלגן ואקשן , האמן לי שסלקום היא פשוט טרגדיה מלווה באטימות וטי...ת ולא כאן המקום וכ"ו .

אני לא בטוח

שאתה צודק בנחרצות שבה אתה אומר את זה, יהיו הרבה שיטענו את אותו דבר על פלאפון ויהיו שיאמרו את זה על אורנג. ואני לא יודע אם סלקום כל כך גרועים כמו שאתה אומר, יש להם תוכנית חדשה שהחלה לפני כחצי שנה שבה אם מדברים מעל 450 שח` אז זה מתחלק לחצי מהמחיר. לכן אל תפסול אותם באופן גורף.

אני באורנג` ???

חחחחח .. ממש לא , אני חובב מושבע של כל הנושא הסלולארי בסך הכל .

בני ברק

New member
מה קורה עם הסלולארים?

לדעתי, אין הרבה הבדלים בן חברות הסלולאר, ההבדלים הם מיזעריים. (הכוונה למחיר דקת אוויר ברשת) מאחר שרוב הציבור החרדי אם זקוק לטלפון סלולאר רוכש אותו רק כדי לקבל ולהוציא שיחות (במיוחד לקבל שיחה,שזה לא כרוך בתשלום) בניגוד לציבור הכללי שהטלפון הסלולאר נועד לבידור, (אייקונים,צילצולים,אנימציות,משחקים, וכל מיני מרעין בישין) לכן חלק גדול מהרבנים שרוב שעות היום הטלפון הסלולאר כבוי בכיס החליפה, נמצאים במסלול של "טוקמן" "איזי" "ביג טוק" לי אישית היה, ויש את כל 4 החברות שקיימות בשוק הסלולאר, אבל אני לא מפרנס אותם כמו שהם ציפו מימני...

למעלה