מה קורה עם סימפוזיון?

../images/Emo41.gif הופעה וגם

ההופעה הבאה שלנו, הרביעית, תהיה בערך בעוד חודשיים, בחודש יולי. ולמי שלא קורא את פורום נענע, הנה כתבה שדניאל עוז פרסם אודותינו בבמה חדשה.

לא יעבוד

הליקון, הד-ארצי ואן-אם-סי כולם שקועים בביב השופכין המכונה "אירגון-מחדש עקב שינויים מהותיים במציאות העסקית". הם מזמן ויתרו על הסצינה הפרוגית, ובמיוחד על מוסיקה אינסטרומנטלית.

נ.ב.

כתבה מוצלחת למדי, לדעתי, למרות הפאשלה הזאת. דניאל עוז עשה עבודה טובה מאוד בהצגת הלהקה.

נו. כן, בשביל זה האופס.

אין צורך להטפת מוסר, פעם הבאה אני אקרא לפני שאגיב, אחלה כתבה בכל מקרה. ובלי קשר, אולי הגיע הזמן לזרוק עוד אישהי עצם? להעלות עוד איזשהו קטע?

תשמע...

כשאין לא תאריך ואף לא חברה שתוציא את הדיסק, וזה מאוד מסקרן אותי להקשיב לעוד מהמוזיקה של סימפוזיון מכיוון של נוכחתי בהופעות אבל מאוד נהנתי משני הקטעים המוקלטים (במיוחד מ"ציפור"), ומכיוון שאני לא יודע אם יזדמן לי להגיע להופעות, ובמיוחד כי לא מתוכננות כאלה לעתיד הקרוב, הייתי פשוט ורצה לשמוע עוד איזה קטע. את האלבום אני מניח ואף די בטוח שארכוש כשהוא יצא.

אז בוא להופעות בחודש יולי

מאז שהלכתי להופעות של סימפוזיון, אין לי שום צורך בהאזנה לקטעים נוספים. אני רק מחכה לאלבום שייצא, ועד אז כבר יהיו, מן הסתם, קטעים חדשים.

-או-

שסימפוזיון יעלו עוד קטע לרשת בשביל האנשים שכן יש להם צורך בהאזנה לקטעים נוספים. אם חברי הלהקה ירגישו בצורך הזה, כלומר.

למעלה