מה קורה עם סיכום שבועי?

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo109.gifסיכום שבועי../images/Emo109.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- בילוי השבוע שלכם- סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המפה/עופר רוקח/עידית לב/אורי זך/סנדוויץ טונה- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פגשת את רינת ו/או הילה השבוע? איך היה- איזה חבר בפורום אני הכי אוהב(תענו,הכל ברוח טובה)- סופ"ש מהנה!!!

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo6.gifעונה../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-הכל
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-רצה הביתה
בילוי השבוע שלכם-חופש
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-אין סקופ השבוע שלכם-אין
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חופש
המפה/עופר רוקח/עידית לב/אורי זך/סנדוויץ טונה-מירי מסיקה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-נחזור להיות פורומירי
פגשת את רינת ו/או הילה השבוע? איך היה-חחחחחחח ברור
איזה חבר בפורום אני הכי אוהב(תענו,הכל ברוח טובה)-מירי

Rachel47

New member
הסיכום המשעשע ביותר../images/Emo15.gif

בתולדות הפורום
מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- לשם..מתנגן נונסטופ בארומה
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- פסק זמן - קרן פלס בילוי השבוע שלכם- הופעה של אייייייייייייה
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- 2 הסדרות שאני רואה (מארה"ב) נמצאות בפגרה
אבל...מגדלי התאומים סרט יפה..אהבתי
סקופ השבוע שלכם- הסרט שלוש אמהות יהיה ביס פלאנט (אחרת הפוסטר שם מוצג שם...ואז זה מפגר
)..אהה..ואני אלך כמובן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
מזה אהבתי את האפקט שבתמונה..וירנת בכלל נראתה מעולה באותו יום
(מה חדש
) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממממ הופעה של איה כורם..ואם יוצא לכם למשל להיות מאחורי הקלעים אחרי ההופעה..ודנה שם..אז זו בכלל חוויה הזויה
(אחח השאלות
) המפה/עופר רוקח/עידית לב/אורי זך/סנדוויץ טונה- אני אמורה לבחור באחד מהם..אז נראלי נלך על זה שהוא בנאדם אמיתי..שקיים..וזה אורי זך..אבל גם אהבתי את סנדוויץ..ועידית כפרעליה..והמפה
..ועופר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שומדבר מיוחד כרגע פגשת את רינת ו/או הילה השבוע? איך היה- התכוונתם להגיד אם פגשתי את מירי מסיקה והחברה המורה שלה...אז כן...נפגשנו בראנדומליות באיזה הופעה|שורק| איזה חבר בפורום אני הכי אוהב(תענו,הכל ברוח טובה)- אפחד
ממ סתם..אני כל כך לא מכירה פה אפחד..רק את מירב ויפת איי גס..ואת שתיהן אני מאוהב אוהבת

hilali1

New member
../images/Emo24.gif

את לא מכירה איתי מאיזה גלגול
את האחות למחצה של הבת שלי

Rachel47

New member
שימי ../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

שגם את רינת לא הזכרתי בשאלה הזאת היה נראלי מטומטם כי שנייה וחצי לפני סגדתי לכן
מזה אחות למחצה
רק אותה אימצת

Rachel47

New member
אעאהאהאה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני מכירה אותך שם...בפורוםקרן..לא הייתי בטוחה כמה את כותבת כאן שנייה עכשיו כל אחד יבוא וייעלב ממני
רילקס פיפל

עונה../images/Emo103.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- אממ לשם
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- כמה שירים של שאקירה וקרן פלס
בילוי השבוע שלכם- פארק בלילה עם חברים|: בילוי של ילדים מפגרים |שנשחורה|
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- נמנמ טופמודל וסאות'פארק :)סקופ השבוע שלכם- עוד 6 ימים יומולדת, אהמ אהמ:]
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מתה על התמונה הזאת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא זוכרת:\
המפה/עופר רוקח/עידית לב/אורי זך/סנדוויץ טונה- מירי מסיקה
.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חדר כושר חדש:) ולחזור לבצפרר, משעמם כבר!!
פגשת את רינת ו/או הילה השבוע? איך היה- רינת גיסתי איך אני לא אראה אותה.. כל היום שורצת אצלי בבית
ואת הילה לא, אולי שבוע הבא:p
איזה חבר בפורום אני הכי אוהב(תענו,הכל ברוח טובה)- הכי הכי? אממ יש כמה בנות שאני אוהבת+ויק הגברבר החמדמד
סופ"ש מהנה ומלבלב.

perrinat

New member
../images/Emo85.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- לא שמעתי...
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- מה שאת אוהבת, גלי עטרי (כל פעם שנסעתי עם הילה, היה את השיר הזה ברדיו
בילוי השבוע שלכם- הופעה של איה, ביקור בגן החיות התנכ"י, הצגה בהבימה (תקופת הסתגלות) וסרט (מגדלי התאומים) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סרט: "מגדלי התאומים", היה קצת עצוב
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ביקושר בגן החיות התכנ"י, היה מזה כיף
המפה/עופר רוקח/עידית לב/אורי זך/סנדוויץ טונה- אין על סנדויץ טונה
אבל כולם היו מצחיקים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין לי תכנונים לשבוע הקרוב פגשת את רינת ו/או הילה השבוע? איך היה- כן, פגשתי את הילה
איזה חבר בפורום אני הכי אוהב (תענו,הכל ברוח טובה)- תפוז אנשים מודיע
סופ"ש מהנה!!!

perrinat

New member
לא, היית מאמינה?../images/Emo3.gif

הא, בעצם יש נסיעה לירושלים ביום שלישי

viko222

New member
אני עונהה :] ועונה ועונה..

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- טיפה טיפה,אולי דיי עם השאלה הזו?חרשנו על הדיסק שלה!! מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-לא זוכר בילוי השבוע שלכם-כיכר סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-טלנובלה בע"מ סקופ השבוע שלכם-במקום טפו טפו טפו תגידו,סמוחטה סמחוטה סמוחטה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חופשששששש המפה/עופר רוקח/עידית לב/אורי זך/סנדוויץ טונה-רינת והילה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-בצפר?לא סתם חלילה פגשת את רינת ו/או הילה השבוע? איך היה-לא :(( איזה חבר בפורום אני הכי אוהב(תענו,הכל ברוח טובה)-כולם חמודים אבל אני הכי מת על מירב האשכנזיה הקטנה הזו שתמיד דואגת להזכיר לי שאני רק בן 16 :_( וכמובן את דנוווווו הפטלון הקטנטנה שלי :)) אפילו שאני לא מדבר עם רינת באופן אישי,אני אוהב גם אותה..למה? כי היא גיסיתי... וגם את דניאל מאשדוד :)) כי היא סופר מותק וסופר מטריפה

viko222

New member
אהה וגם וגם

וגם את נועה,כי היא תמיד אומרת לי שהיא מבינה !!! נשמה שכמותה ויפעת כי היא ממש מותק של בתאדם !!! וגם את הילה כי היא מנהלת ואם אני לא יאהב אותה היא תמחוק ת'הודעות שלי וגם את רוני כי היא סוג של מלאך וגם את רעות כי היא נסיכה קטנקטנה ויפייפה וגם את דנה,כי בלעדייה לא היה לי במסנג'ר ת'שם שלי בזוהר... בקיצור אני אוהב את כולם :)) |רק אל תרביצו לי|

למעלה