מה קורה עם נתניה?

סלים וארזה

New member
מנהל
מה קורה עם נתניה? מנצחת בחוץ את אשדוד ב-6 הפרש, מפסידה בבית ב-29 נקודות להרצליה, מפסידה בחוץ לאילת בהפרש 12 (הגיוני) ואתמול מביסה את ראשל"צ עם 24 הפרש.

טריסטאן, כמומחה לענייני נתניה, אשמח להסבר מה קורה שם.

Roy M

New member
אם אני קורא נכון את הליגה, ראשון הכי חלשה כרגע.

tristan79

New member
לא יודע כמה אפשר לבוא אליו אישית בטענות הוא לא בנה את הקבוצה בקיץ והוא "נתקע" עם מצבת זרים שכל אחד מהם בנפרד וכולם ביחד פשוט לא נותנים תפוקה, ובליגה שלנו כשאף אחד מהזרים שלך לא פוגע באמת שאין לקבוצה מה למכור.

את חילוף הזרים הראשון הוא כבר עשה ולדעתי מגיעים לו עוד כמה מחזורים של חסד לפני שיהיה אפשר להתחיל להפנות את האצבעות לגבי היכולות שלו לתפקד כמאמן ראשי.

Roy M

New member
את כל הטענות ועל כל המענות, בצדק רב יש להפנות לכוון יצחק פרי, שמהרגע שהדיח את קליסקי בצורה גועלית, ראשון מתפרקת.
עסקן עלוב, תככן, גונב דעת.

Puskas

New member
כולם יודעים שפרי הוא מיני אייזנברג ולמרות זאת נותנים לו פעם אחר פעם לקחת את הקבוצה.. בשביל מה?
אני מקווה שהקהל יעשה מעשה ויעיף את הנקניק הזה משם לפני שראשון תרד ליגה.

tristan79

New member
אי אפשר להסביר משהו יותר פשוט במקום? תיאוריית המיתרים או פרשת הרפז או משהו קל כזה?

שמע, את נתניה יצא לי לראות יחסית מעט העונה ואת הזר החדש, אוקייה, שהגיע לפני שבועיים בכלל לא ראיתי (ובטח שלא את הזר היותר חדש שע"פ הדיווחים הגיע היום להבחן או לחתום, תלוי איזה "פרסום ראשון" אתה קורא).
אבל ההתרשמות שלי מברק נתניה עד כה היא שבלינקו בנה העונה קבוצה מאוד מוגבלת וחד מימדית. בערב נתון כשהכל מתחבר (מה שלא במפתיע קרה מול שתי קבוצות מהחלשות בליגה, שלא ממש הפריעו לשחקנים של נתניה - אשדוד וראשל"צ) אז הקבוצה רצה ונראית טוב כשכל אחד מהשחקנים נותן את התרומה בנישה שלו. מול אילת והרצליה זה נראה הרבה פחות טוב והמשחק ההתקפי של נתניה הופך להיות הצגות יחיד של השחקנים שיכולים לעשות נקודות בלי קשר לשאר השחקנים על הפרקט (בעיקר פרימן מתחת לסל).

גם בצד ההגנתי נתניה נראית לי קבוצה של טריק אחד, לפחות מתחת לסל - לאשדוד וראשל"צ אין ממש שחקן פנים שיאתגר את מצבת הגבוהים הנתנייתית ובמשחקים מולן לפרימן, כהן ובעיקר דייוויס היו חיים די קלים. לעומת זאת במשחק מול הרצליה נדודי איבי חגג ועוז בלייזר נתן את משחק חייו.

אני לא מופתע מכך שנתניה מחפשת מחליף או תוספת לעמדת הגארד - החוליה החלשה בינתיים מבין הזרים לטעמי. בוינטון הוא מסוג השחקנים שמתרכזים יותר בקליעה ואמנם שולמן ובית יוסף נתנו משחקים נאים העונה אבל הם לא אלו שיכולים או צריכים לקחת את כל נטל ניהול המשחק ההתקפי של הקבוצה עליהם.

למעלה