מה קורה עם נוויל ?

מה קורה עם נוויל ?

לדעתי בספר השביעי הוא יהי דמות מרכזית מה אתם אומרים? הרי יכול להיות שבנבועה מדובר גם בו נכון?או שני טועה אולי לא מדוייק אבל רק מי שהנבואה מדברת עליו יכל לגעת בכדור הנבואה ונוויל נגע בו ולא קרה לו כלום מה דעתכם?

אממ,

רק מי שהנבואה מדברת עליו - יכול להוציא את הכדור מהמדף
אבל גמאני חושב שנוויל יהיה מרכזי בספר השביעי, אחרת היא לא הייתה מכניסה עוד ילד כלשהו שיכל להיות במעמדו של הארי.
ועוד אותו ילד לומד באותה כיתה של הארי... =\ זה שקוף מדי שנוויל יהיה מרכזי בספר הבא.

sprqy

New member
כן אבל

נוויל כבר לא במעמדו של הארי מרגע שוולדמורט בחר בהארי. לכן לא נראה לי שנוויל יהיה כזה מרכזי לעלילה, מקסימום נוויל יגלה שגם הוא היה יכול ליהיות הילד הנבחר מה שיתן לו יותר מוטיבציה (לא שהוא צריך...) להילחם בוולדי...

yakovf2

New member
או יהיה דמות מרכזית

בתנאי שהארי יקח איתו את חברי הצ"ד למלחמה בוולדי ואוכלי המוות. נוויל אולי ירצה לנקום על מה שעשו להוריו.מה שגם אומר שגם להארי וגם לנוויל יש חשבון עם בליטריקס.היא זאת שעינתה את הוריו של נוויל,והיא זאת שרצחה את סיריוס.מה שבטוח הספר השביעי יהיה מעניין מאוד.

hcarmiel

New member
ע"פ האתר של רולינג

הנבואה לא עליו אבל יהיה לו חלק מרכזי יותר בעלילה

יש לי הרגשה שגם הקרפד שלו../images/Emo105.gif

יהיה לו תפקיד אולי סתם מחשבה מצחיקה
אבל לדעתי הוא אדם שהפך את צורתו(לא זוכרת את השם) כמו ההכברוש של רון יכול להיות?,,,, ולכן בספרים מוזכר שהוא (הקרפד )כל הזמן בורח

מה ה מצב

New member
זה יהיה מגניב שלקרפד יהיה תפקיד.

אבל לא נראה לי שהוא אנימגוס. כי זה יהיה כמו העכברוש של רון. זה יהיה ממש מיחזור רעיונות.

mjlk

New member
אני משוכנעת

שטרבור הוא קרוב משפחה של הלורד וולדמורט!!! הוא יודע עליו את כל הסודות שהארי צריך כדי לחסל את וולדמורט אחת ולתמיד!! למה לעזאזל אתם חושבים שהוא ירוק???. |מביטה במבט חודר ומציק!!| :D

DirtySpirit

New member
הוא יהיה דמות מרכזית,

אבל לפי מה שאני יודע, למה מדובר עליו בנבואה...

meital f

New member
לי ניראה הוא גם יהיה דמות מרכזית

ניראה לי הוא יציל את הארי

אתם יודעים מה אני חושבת?

אני חושבת שנוויל ימות. אין לי מושג מאיפה הבטחון הזה, אבל יש לי תחושת בטן חזקה. בכלל, חברה שלי טוענת נחרצות שנוויל עומד לסטות מדרך הישר ולהצטרף לצד האפל. ("לעזעזאל, בילי, הם הטריפו להורים שלו את השכל!" "כן, בלה בלה. את עוד תראי.")

ס א י

New member
../images/Emo115.gif היי, זו לא זו שהצטרפה לא מז

מזמן לבצפר?
ואת חייבת להפסיק להיות שני אנשים X:~ ברצניות @@;

black robe

New member
הנבואה יכלה לדבר על נוויל, אבל../images/Emo63.gif

מכיוון שוולדמורט בחר בהארי אז הנבואה כבר לא מדברת על נוויל. חוץ מזה, נראלי גם שהוא יקח קצת יותר מהעלילה בספר השביעי, אבל לא משהו מופרז.

דנקי

New member
יש לי תשובה ברורה מאוד- ../images/Emo140.gif

קראי בספר השישי את הקטע שדמבלדור מסביר להארי על הקטע של הנבואה (חיפשתי את העמודים אבל לא מצאתי.. אז סורי..) אני מתכוונת לקטע שהארי היה באחד מן השיעורים שלו עם דמבלדור, והם התווכחו, ודמבי ניסה להסביר להארי שהנבואה היא לא מה שקובע. ככה, תביני שאין חשיבות ו/או קשר לנבואה.. קפיש?!

למעלה