מה קורה עם חברת קווים?

sulo30

New member
מה קורה עם חברת קווים?

יש שיפור? הזעקות עזרו? ההפגנות עזרו? מה השורה התחתונה?

liorhikri1991

New member
תשובה

ראש העיר שלח מכתב רשמי לשר התחבורה ומקווים ששר התחבורה,שאול מופז,יעשה משהו בנידון. אני אישית חושב שהמצב בערך השתפר כי אני לא מחכה יותר מ-20 דקות ואני נוסע באוטובוס שאפשר לשבת בו לעיתים קרובות.

עכשיו יש בעיה חדשה

צריך להתחנן שנהנגים יפתחו את הדלת בתחנת אוטובוס... אני לומד באחד העם ולא מספיק שאנחנו תלויים בקו וחצי [53 זה לא באמת קו, זה מיניבוס שבא פעם בשנה..] ואתה לא יודע אם מדובר בקו שאתה צריך לעות אליו או לא [בגלל הסדרי התנועה] גם צריך להתחנן שנהגים יפתחו את הדלתות יש הוראה של הנהלת קווים שלא להוריד נוסעים במקום שאינו תחנת אוטובוס אבל מישהו גם נתן הוראה שלא לחכות יותר מחצי שניה בתחנה, תלמידים רצים לאוטובוס והנהגים לא מוכנים לפתוח את הדלת, זאת פשוט חוצפה ואם פונים לנהגים עוד לפני שהם נוסעים הם עונים בזלזול

sulo30

New member
אז אני רוצה לשאול אותך

מה אתה הולך לעשות בנידון? לסבול? לשתוק ולהתעצבן? מתי אתה והתושבים יבינו שדי במילים ?

לא, ממש לא

כל פעם שנהג עושה את זה אני מגיב, אם אני על האוטובוס אני צועק עליו, אם אני מחוץ לו, אני חוסם אותו עד שהוא פותח את הדלת או מתקדם בכוח..

sulo30

New member
שאול מופז מנותק מהציבור

אם הוא לא היה מנותק הוא מזמן היה מעיף את קווים לכל הרוחות. מה עוד צריך כדי שהם יעופו? לחץ מסיבי של התושבים כלפי משרד התחבורה כדי שהם יעופו קיבינימט. שאול תרד לגובה העיניים של העם ואולי סוף סוף תבין את רכשי הציבור. יש סיכוי כזה אצלך?

TaPanta

New member
אולי הוא פשוט איננו נמצא במקומו

הטבעי ? בוקר טוב לכל לכולם בוקר טוב לגיש המדליק בגלגלץ

מיכמיך3

New member
../images/Emo73.gif

זה לא רק שאול מופז, שר התחבורה, שלא אכפת לו ושלא עושה כלם בנדון, ככה זה כל השרים בממשלה. לא שמים זין על כלום מה שהולך במדינה הזאת.

משרד התחבורה מגלגל חלק גדול מהאשמה

של שיבושים בתחבורה הציבורית ובתחבורה בפ"ת בכלל לפתחה של עיריית פתח-תקוה, שעושה בוזמנית עבודות רבות בכבישים. כשגם הז'בוטינסקי בשיפוצים וגם החיים עוזר - ועוד כמה רחובות מרכזיים או מרכזיים-למחצה - סביר להניח שאכן כך הוא הדבר. אז קוים אשם - אבל גם העיריה. קוים הולכת ומשתפרת - מאוחר מדי, לאט מדי, עוד לא הגיעו לרמת השירות הרקצויה. אבל למי שאומר להעיף אותם קיבינימט: מה האלטרנטיבה: דן, אגד או חברה חדשה, ואת חסרונותיה של כל אחת מהשלוש כבר מניתי. ויש עוד אפשרות: שבינתים לא יהיו קוים עירוניים בפ"ת - לתקופת-ביניים בין "קווים" ובין מי שיחליף אותה או בכלל. בבחינת "גם לי גם לך לא יהיה: גזורו" (דברי האם המתחזה במשפט שלמה, מלכים א' סמוך לסיום פרק ג'.)

למעלה