מה קורה עם הפרלמנט? תודה
L LaviDavi New member 11/9/09 #4 ../images/Emo109.gifאכן... והשנה אולי יהיה שדרוג לשתי הופעות- שאחת מהן תהיה בצפון!!
L LaviDavi New member 16/9/09 #6 הודעה לציבור הרחב השנה לא תתקיים הופעה גדולה של הפרלמנט בכפר שמריהו, אלא רק אחת קטנה בתמרת שבצפון
ק קיפוד של הים New member 16/9/09 #7 מה ../images/Emo35.gif למה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה כמו להגיד השנה החלטנו לקיים את משחק הכדורגל ביין נבחרות ארגנטינה לברזיל במגרש של קיבוץ נתיב הל"ה
מה ../images/Emo35.gif למה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif זה כמו להגיד השנה החלטנו לקיים את משחק הכדורגל ביין נבחרות ארגנטינה לברזיל במגרש של קיבוץ נתיב הל"ה
L LaviDavi New member 17/9/09 #11 ../images/Emo109.gifכן זה דיי מבאס... שנה שעברה היינו כולם ביחד שם על הדשא בכפר שמריהו, היה מה זה כיף!! ציפיתי לזה גם השנה... קצת חבל... בכל מקרה, אני אהיה בתמרת תבואו מי שיכול
../images/Emo109.gifכן זה דיי מבאס... שנה שעברה היינו כולם ביחד שם על הדשא בכפר שמריהו, היה מה זה כיף!! ציפיתי לזה גם השנה... קצת חבל... בכל מקרה, אני אהיה בתמרת תבואו מי שיכול
נ נטע1107 New member 16/9/09 #8 ../images/Emo22.gif תמרת שבצפון מקורות מוסמכים טוענים שזה מרחק של שעה ורבע פלוס מינוס... נשמע בסדר.... אם אני באה (וכנראה שאני אבוא) יש לי אוטו ולכן מי שמעונין בטרמפ מוזמן! (במהלך הנסיעה יושמעו שירים של איה כורם מאלבומה השני ומעט גלגל"צ...)
../images/Emo22.gif תמרת שבצפון מקורות מוסמכים טוענים שזה מרחק של שעה ורבע פלוס מינוס... נשמע בסדר.... אם אני באה (וכנראה שאני אבוא) יש לי אוטו ולכן מי שמעונין בטרמפ מוזמן! (במהלך הנסיעה יושמעו שירים של איה כורם מאלבומה השני ומעט גלגל"צ...)
L LaviDavi New member 17/9/09 #12 ../images/Emo109.gifלי אישית זה קל"ב...../images/Emo3.gif תבואו- יהיה מה זה כיף!