מה קורה עם הפורום? אין מישהו שיכול בינתיים להחליף את רותי?
ר רותי 11 New member 6/2/09 #2 היי מתוקה אני כאן לענות אמנם כרגע לא עונה על שאלות תקשור אבל בהחלט כאן לענות וכמו שאמרת כולם מוזמנים לענות ולהגיב לכולם.
היי מתוקה אני כאן לענות אמנם כרגע לא עונה על שאלות תקשור אבל בהחלט כאן לענות וכמו שאמרת כולם מוזמנים לענות ולהגיב לכולם.
S shirshur72 New member 6/2/09 #3 היה מישהו ששמו שרון שענה לחלק מהשאלות אז מדוע רק לחלקם ולא לכולם..? הפורום כבר המון זמן לא פעיל עקב מחלתה של רותי ורק שתהייה בריאה כמה שיותר מהר אבל מה קורה בינתיים?
היה מישהו ששמו שרון שענה לחלק מהשאלות אז מדוע רק לחלקם ולא לכולם..? הפורום כבר המון זמן לא פעיל עקב מחלתה של רותי ורק שתהייה בריאה כמה שיותר מהר אבל מה קורה בינתיים?
ר רותי 11 New member 6/2/09 #4 מתוקה הוא התנדב מרצונו ואני מודה לו על כך מכל הלב הוא בחור מקסים שהוא גם מתקשר אני מתארת לעצמי שהוא רצה קצת לעזור אני לא יכולה לפנות אליו ולשאול אותו את השאלה הזאת למה אחד כן ואת השני לא, כי כל מה שהוא עושה זה בסדר.
מתוקה הוא התנדב מרצונו ואני מודה לו על כך מכל הלב הוא בחור מקסים שהוא גם מתקשר אני מתארת לעצמי שהוא רצה קצת לעזור אני לא יכולה לפנות אליו ולשאול אותו את השאלה הזאת למה אחד כן ואת השני לא, כי כל מה שהוא עושה זה בסדר.
ש שרון רוסמן New member 6/2/09 #5 תשובה הי shirshur , עקב העדרותה של רותי הצטברו המון שאלות, לא היתה בכוונתי לענות על כולם מכיון שהדבר דורש זמן פנוי שלשמחתי אין לי כל כך כי ידי מלאות למתוך מחשבה למקסם את הזמן שלי השתדלתי לענות על שאלות של עזרה וצמיחה רוחנית ופחות על שאלות אינפורמטיביות/שאלות על העתיד.
תשובה הי shirshur , עקב העדרותה של רותי הצטברו המון שאלות, לא היתה בכוונתי לענות על כולם מכיון שהדבר דורש זמן פנוי שלשמחתי אין לי כל כך כי ידי מלאות למתוך מחשבה למקסם את הזמן שלי השתדלתי לענות על שאלות של עזרה וצמיחה רוחנית ופחות על שאלות אינפורמטיביות/שאלות על העתיד.