מה קורה עם המפגש?

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

Sweet Fantasy

New member
לא ../images/Emo13.gif

חחח.. סתם אני חושבת שזה לא מתאים ולא הכרחי, אפשר תמיד לעשות שירשור איזור מגורים.. אם בא לך.

skarlet ohara

New member
ונשים אותו בטאגליינס?

אני לא אזכור את כל השרשור בעל פה כשהוא יעלם...

Sweet Fantasy

New member
חח.. אם אי פעם מישהו

ישאל למה נועד הטאגליינס יהיה אפשר להגיד בוודאות.. בשביל עמית! (דההה?)

Sweet Fantasy

New member
נסיעה ברכבת למי שיש חמוס

לא כזאת נוראית יש רכבת עד ליבנה מת'א, ומהרצליה גם למי שמגיע (איילת)

skarlet ohara

New member
משהו על רכבות...

כל שבוע אני נוסעת עם מוסי באוטובוס אשדוד- ירושלים, אז בתחנה מרכזית שלושה ארבעה אנשים שואלים מזה. ומי שיושב/ת לידי באוטובוס גם כן מתעניין. כשחזרתי מהמפגש הקודם,נסעתי ברכבת. והיתה מישהי ששאלה מה זה, ואמרתי חמוס. ואז במשך עשר דקות עברה השמועה בכל הקרון ואפשר היה לשמוע מכל בנאדם שלי בקרון: "חמוס?" "חמוס." חמוס? מה זה היה? חמוס? כן חמוס? ואז אמא עם שלושה ילדים זינקה עלי ואמרה לילדים שלה, תראו זה חמוס. ואז כל הנסיעה הם ישבו לידי והציקו לי ושאלו מלאאאאאאא שאלות.. אבל זה היה צחוקים, אחלה חוויה. מסקנה: סעו באוטובוס! * סתם לא, מיכל מעדיפה שנגיע ברכבת כי זה יותר נוח. יבנה- איזה חור!

Sweet Fantasy

New member
אני אישית מעדיפה רכבות

אין קשר לנוחות יש גם אוטובוס מתחנה מרכזית ליבנה. פשוט התחנה קרובה לבית שלי ולדעתי זה הרבה יותר נוח נסיעה ברכבת משאר באוטובוס.. את משווה בכלל אוטובוס לרכבת?
יבנה לא כזאת חור.. עיר מגעילה אבל לא חור רבע שעה 20 דקות מת'א זה לא חור.

Sweet Fantasy

New member
ועוד משהו בקשר להצקות

אני דווקא אוהבת לענות לאנשים על שאלות.. אני אוהבת לשתף את הידע שלי עם אנשים במיוחד כאלה שלא מכירים את החיה.

כן, כן ,יום ששי זה בישולים ונקיון

לא טוב לי בכלל!!!!! לא קובעת שום דבר לימי שישי. תראו, לכל אחד יש עיסוקים כאלה ואחרים, אי אפשר לקבוע יום שבו כולם יכולים להגיע. אני מציעה לקבוע יום מסוים בחופשת חנוכה, וכל מי שיכול להגיע, יבוא, ומי שיכול להתאמץ ליום הזה, אחלה. לעולם לא נצליח לקבוע יום שמתאים לכולם.

צודקת...

אז בואו ניקבע יום חוץ מיום שישי
(אבל תזכרו שזה לא חייב להתאים לכולם... אין מה לעשות..)

Sweet Fantasy

New member
לדעתי חמישי הכי נוח

שזה בעצם יום לפני שישי ובשישי הרוב לא עובדים, ככה שאין מה לנוח, להתכונן וכאלה

Sweet Fantasy

New member
תאריך עדיין לא הוחלט

מתישהו בחנוכה, והוא יתקיים אצלי, ביבנה.. להבא אנא שרשרי להודעה בנושא
תודה

למעלה