מה קורה עם המפגש?

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
מה קורה עם המפגש?

יש תאריך? אני מסיימת בעיקרון את היום שלי בצבא ב17:30, ולוקח זמן להגיע ברכבת.. אז אולי יש סיכוי שהמפגש יהיה ב18:00? (או שמקסימום אני אאחר?)

Sweet Fantasy

New member
אני לא רוצה ..

שהמפגש יהיה בשעות שיש חושך
איזה סרט עם הצבא הזה
את לא יכולה לקחת יום חופש?
בקשר לתאריך, עדיין אין לא החלטתם..

WTR

New member
../images/Emo4.gif באמת סרט...

מה האופציות? איזה שעה רצית שהוא יהיה? ומזה משנה חושך / אור? זה בכל מקרה בתוך בית.. יש מנורות, לא?

Sweet Fantasy

New member
אה לא קשור אליי

יותר בקטע של נוחות לאנשים בחזרה הביתה.. חוצמזה ששקלתי גם ללכת לאיזה פארק ליד הבית שלי אם יהיה יום יפה..
טוב נראה אם באמת יהיה נוח לכולם בשעות הערב אני מניחה שאפשר לשנות, למרות *שוב* שלדעתי יותר כיף בשעות האור..

WTR

New member
טוב אז פשוט אצטרך באמת לחכות ולשמוע

אם יש לחיילים חופשה בחגים... אנחנו מדברים על חנוכה?

Sweet Fantasy

New member
יאפ

ולא בטוח שיהיה חופש כי הבנתי שזה לא חג כזה שלא עובדים בו.. החופשה היא בעיקר לילדים (ולאמא שלי כי היא מזכירה בביצפר
) בקיצור אולי יש אפשרות לקחת יום חופש על חשבון אחד מימי הרגילה העתידית שלך, תנסי לשאול, וממה שאני יודעת מהצבא כמה שיותר מוקדמת ההודעה\השאלה כך יותר טוב, תגידי שמתוכנן משהו חשוב במשפחה או משהו

skarlet ohara

New member
אבל אל תתחילי מעכשיו להרוג דודות

וסבתות, כי אז לא יישאר לך למי "ללכת להלויה" במהלך השנתיים. מצד שני, תמיד יש אזכרות של יום שנה לפטירה..... :)

WTR

New member
טוב זה סופי.. אין חופשה

או שאני לא אגיע, או שאני אאחר....

gilky

New member
תאריך למפגש

אני בעד יום שישי בבוקר ה 30 לדצמבר, או שבוע לפני.יום שישי לדעתי זה הכי מתאים כי מבחינת עבודה וצבא זה יותר קל.עדיף לשעות היום כי ככה רואים טוב את החמסוסים (שלא יברחו) וגם אפשר לצלם יפה ועדיין אפשר לחזור בתחבורה ציבורית.

יום שישי זה ממש לא טוב

וכבר אמרו את זה כזכור לי , האוטובוסים מסתיימים מוקדם , וזה בעיה לחזור הביתה , וחלק פה מבשלים וכאלה
(סוףעונה?)

gilky

New member
יום שישי זה ממש לא טוב - למה?

אם נפגשים על הבוקר, עדיין יהיה מספיק זמן עד כניסת השבת. ובישולים תדאגו לילה לפני לזה קצת.... מה הלחץ?

Sweet Fantasy

New member
חומד..

יש אנשים שעובדים אתה יודע
יום שישי זה מין יום מנוחה ועיסוקים לקראת כניסת שבת (לא קשור לדתיים או לא) אישית אצלי בשישי עורכים קניות לבית מנקים ומסדרים. אני לא יכולה בשישי ואני חושבת שזה לא מתאים.

gilky

New member
../images/Emo178.gif חומד :(

חמודים צריך להתפשר על משהו..... גם אני מן הסתם עובד ודווקא בגלל זה שישי זה היום היחיד שאפשר להיפגש. ביום שבת אין תחבורה ציבורית עבור החבר'ה שצריכים, למרות שמבחינתי שבת זה עדיף. וביום חול נשאר רק ערב שזה חושך וגם צריך להתכונן ליום עבודה למחרת. אז תגידו אתם מתי הכי נח?

The Reuty

New member
יש אנשים שמגיעים גם מהצפון

ואם זה יהיה ביום שישי אני אגיע בשביל ללכת. אוטובוסים נגמרים ב-4 מתל אביב מה שאומר שצריך לצאת גג ב2 וחצי בשביל להספיק להגיע לאוטובוס האחרון. יום שישי יום קצר, לךא מתאים.

gilky

New member
מפגש חמוסים - להקל על הנסיעות

לדעתי כדאי לשקול שוב את המפגש הזה לחברה שבאים מרחוק ועוד בתחבורה ציבורית. עבור החמוסים המסע הזה יהיה מיותר, בכל זאת זה משהו חדש עבורם וגם עבור העוברים ושבים שלא ראו חמוסים אף פעם. אם יהיה חם זה יכול להתיש את החמוסים ויגרום לנזק יותר עבורם. לדעתי כדאי לקבוע פה מראש ולנסות לחבר בין אלה שיש להם רכב לאלה שאין ולקבע במקום באמצע הדרך. מאייקי המודאג

skarlet ohara

New member
מיכל זה מופנה אליך, אבל בהתאם לשרשו

ר. אני מציעה להוסיף בלוחות גם איפה כל אחד גר, זה יקל עלינו לדעתי. נגיד להוסיף עמודה בלוח של הימי הולדת.

Sweet Fantasy

New member
אין אפשרות כזאת +

לא כל אחד מעוניין שידעו איפה הוא גר.. אנחנו פורום לא איזו קומונה יש אנשים שנכנסים גם מבחוץ, פרסום מידע יותר מדיי אישי לא מתאים. (לא שזה סוד איפה אנחנו גרים) אבל למה זה טוב..?

skarlet ohara

New member
לחבר'ה הקבועים, שנדע מי מאיפה

אני מדברת על עיר בארץ, לא כתובת למכתבים.

למעלה