מה קורה עם המים?

שי שורק

New member
מים לרונן פלג

רונן, אני ומשפחתי מזה שלושה ימים ללא מקלחת!!!!! זה לא סרט זה אמיתי!!!! שלא נדבר על צחצוח שיניים וכו' , כן גם עכשיו אין מים!!!!! אפשר להתקלח אצלך? עשה לזה סוף ב ב ק ש ה !!!! ה מ ל ו כ ל כ י ם

moshes20

New member
מה קורה עם המים?

האם מישהו מוסמך יודע לומר מה קורה עם המים? מדוע בבקרים מ 0530 אין זרימה? תודה משה

צב בר2

New member
יש להזעיק מיד את צוותי המועצה

ושוולרשטיין יטפל בזה במקום להתעסק באיגרות. מושי הבעיה התחילה מהיום שטופל ברחוב הגיבעה אז אולי הבעיה שם.

ronpel

New member
שי אני יודע ואתם מוזמנים

כרגע הגעתי מחו"ל וקראתי את ההודעות. לידיעת כולם- מערכות המים בכל ישובי המועצה עברו לאחריות הישובים לפני מספר שנים ולכן אנו מטפלים בזה בעזרת המועצה ובעלי מקצוע אך האחריות על הישוב! כל הגורמים הנ"ל לא הצליחו עד כה למצוא את מקור התקלה. מחר תגיע חברה עם ציוד מיוחד לסריקה תת קרקעית בתקווה שסוף סוף נמצא את הבעיה. אעשה כל מה שביכולתי כדי לפתור זאת. בינתיים אתם כמובן מוזמנים לבוא אלינו עד שהתקלה תסודר.

אעעי

New member
השתלחויות אישיות

שי, גם אני נמצא במצב שלך (אני מיפה נוף) וזה מאוד מכעיס אותי ומתסכל אבל אני לא מוצא שום מקום להשתלחות אישית ברונןיש מקום להערות בונות. אני בטוח שאים רונן היה בארץ דברים היו מתקדמים בצורה טובה יותר ועל כך צריך למצוא פתרון כי אי אפשר שרונן יהיה איש מפתח לכל בעיה

ronpel

New member
תודה

יש אכן חברי וועד נוספים שאפשר לפנות אליהם במידה ולא משיגים אותי או את מושי. בנושא תשתיות ובעיות מסוג זה הכתובת היא אייל תמיר. מושי כבר מנסה 3 ימים לפתור את הבעיה בכל המרץ. ההתעקשות של חברת מקורות שאצלם הכל בסדר והנסיונות למצוא תקלות בתוך הישוב גרמו לעכוב. היום הוכחנו להם שהלחץ שמגיע לישוב פשוט נמוך מדי בשעות מסויימות והם חייבים לפתור את הבעיה מיידית.

שי שורק

New member
תיזרום עם הזרם

אעעי שבת שלום, כלל לא התכוונתי למשהוא אישי, נהפוכו אני ורונן ידידים. שילוב של חוש הומור לא יזיק.

ronpel

New member
שי עכשיו לאחר הפתרון

רק ליבנת מוזמנת למקלחת אצלי

ninagil

New member
פעם שנייה

פעם שנייה שמשהו סגר את המים ביפה נוף באמצע הלילה. מה קורה פה???????!!!!!

גם אני מיפה נוף ועד 7:00 לא היה מים

חשבתי שהבעיה היא אצלי אבל אני מבינה שזה כללי? אין פתיחה יותר גרועה מזו לבוקר...

ninagil

New member
נראה חשוד???

מושי נא להסביר את הסיפור הזה. האם משהו סוגר את המים לא ברשות? צריכים כונן מים דחוף שגר ביישוב. תודה

limorsit

New member
מים....../images/Emo46.gif

פשוט גרוע לפתוח את הבוקר בלי מים!!! גם אני מרחוב יפה נוף וזה פשוט בלתי אפשרי.. דרך מצויינת להתחיל הבוקר ברגל שמאל!! חייבים לבדוק בדחיפות.

יש כמה כיווני בדיקה:

1. מכיון שמדובר בעיקר על הרחובות הגבוהים בדקנו עם מקורות האם יש בעייה בבריכת המים הנמצאת בקרית ספר ממנה אנחנו מקבלים מים. לפי הדיווח ממוקד מקורות הם לא רואים תקלה כרגע, וגם לא צוינה אצלם תקלה בשעות הלילה. 2. בדקנו גם את המגופים (ברזים) הראשיים והם פתוחים. 3. חיפשנו תקלה במערכת המים הראשית (פיצוץ) ולא מצאנו. 4. לפני 3 ימים ביצענו סגירה רחבה של מים ומאז החלו הצרות. ישנה השערה שאני בודק אותה באופן אישי, שבגלל הסגירה שקעו חול ומוצקים נוספים במסננים שבבתים. מומלץ בשלב ראשון לסגור את ברז המים הראשי בבית ולפתוח את המסנן הראשי ואת המסנן שבראש כל ברז, ולנקותם. 5. בנוסף לכל הבדיקות הנ"ל ננסה לבחון את התאמת המערכת של כניסת המים לישוב לכמויות המים הנדרשות בשעות שיא. אולי שם יש בעייה. בדיקה זו לא מתבצעת בדרך אגב. צריך להזמין אנשי מקצוע ולבחון זאת ביסודיות. 6. לגבי ההשערה שישנה איזו שהיא חבלה מתוכננת: בשלב זה נבחן את ההשערות האחרות. בשביל לבסס חשד כזה ולהפעיל גורמי חוק יש צורך בהוכחות שאינן בידינו כרגע. אנחנו מתנצלים על כל עוגמת הנפש (כן, גם לנו יש ילדים ואנחנו בהחלט מבינים ללב המתלוננים, ובצדק) ומבטיחים לבדוק ביסודיות את מקור הבעייה ולתקנה (גם ביסודיות) בהקדם האפשרי. שתי בקשות חשובות: א. העבירו הודעה זו גם לשכניכם. ב. אנא, אל תציפו את המשרד בטלפונים. זה מקשה עלינו להתמודד עם המשימה. התקשרו רק בשביל להודיע אם הכל בסדר. יום טוב!

אולי בינתיים אפשר לא להשקות גינות?

מאד מפתיע שבזמן שבבית אין מים להתקלח ההשקיה בגינות הציבוריות עובדת, ואפילו ניתן לא מעט זרימת מים עודפים על הכביש... אולי רצוי להפסיק את השקית הגינות הציבוריות לצמצם את ההפרעה עד לפתרון הבעיה.

הערה במקומה.

לגבי הגינות הציבוריות - העניין בטיפול מיידי. לגבי הגינות הפרטיות - מומלץ מאוד לאמץ את הגישה ולהשקות באזור חצות הלילה.

|רמקולדיווח מעודכן-יום ה' שעה 17:00

בדקנו כל מה שיכולנו למצוא בהתאם להדרכה של מספר מקצוענים איתם התייעצנו במשך היום (כולל בדיקות פרטניות בבתים פרטיים כדי ללמוד מה קורה גם אצלכם בבית). מחר בשעה 07:00 יגיע טכנאי מטעם "ארגון עובדי המים". טכנאי זה יחד עם שלמה שלנו יבצעו בדיקה תת קרקעית בעזרת מכשיר שמיעה משוכלל, לאיתור נזילות תת קרקעיות ו/או סתימות בצנרת הראשית. למיטב בדיקותינו הבעייה מתמקדת בעיקר ברחוב יפה נוף. בהזדמנות זו כבר ביצענו שינוי שעות ההשקייה הציבורית לאמצע הלילה ולא לשעות הבוקר בהן המים חשובים יותר לשטיפת פנים וכדומה. אנחנו מאוד מבקשים: א. עד שנדע בדיוק מה הבעייה ונתקנה - לצרוך בבוקר מעט מים ככל שניתן, ובוודאי שלא להשקות גינות בשעות אלו. ב. לטפל בניקוי המסננים בבתים באופן עצמאי. ג. לא להודיע לנו על תקלות של מים. אנחנו יודעים ועושים כל מאמץ לתקן את התקלה. הטלפונים בשלב הזה רק מקשים עלינו את ההתפנות למלאכה. נשתדל לעדכן בכל התפתחות מעל גבי הפורום. ד. לעדכן את השכנים ולוודא שכולם קוראים את המסרים שאנחנו מעבירים באמצעות הפורום המבורך שלנו. שבת שלום!

ארדים

New member
מים, מים, מים.

רק לידיעתכם.. גם בביתנו, תחילת רחוב הפסגה לא היו מים-היום בבקר. שבת שלום ומבורך, רחלי

למעלה