מה קורה עם המגזין?

calisto

New member
מה קורה עם המגזין?

אז ככה, קליסטו היתה מעט עסוקה ובעיקר העסיקה חברה יקרה בשם קרן, שליחתנו בירושלים, שתרשו לי להודות לה על גבי פורום זה. ראשית, פרופ´ אלון הראל מהפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית הביע נכונות לכתוב למגזין. לידיעתכן, לא רק שהוא אחד הבולטים בתחום המשפטים וזכויות האזרח (בדגש על זכויות הומוסקסואלים, אבל לא רק) אלא הוא גם כותב מוכשר ומוערך מאוד. כמו כן הסכימה לעזור הילה קרן, דוקטור למשפטים ופמיניסטית אף היא. בנוסף קיבלתי כמה שמות של כותבות (וכותב) נוספות שכדאי ליצור קשר עימן: באוניברסיטה העברית: מאירה וייס (לימודי נשים), אסתר כהן (היסטוריה) רחל אליאור (תלמוד ומדרש) ומשה לחובסקי (היסטוריה). בנוסף המליץ פרופ´ הראל ליצור קשר עם רות הלפרין (מבר אילן). מי מכן מרימה את הכפפה? אמתכן הנאמנה תשתדל לתור אחר כותבים באוניברסיטת חיפה, תגידו לי אם יש לכן רעיונות. דבר אחרון וחשוב להפליא: כדאי ליצור מעין נייר עמדה, שמספר מה עתיד להיות במגזין, כיצד הוא אמור להראות ומטרותיו ככלל. אין ולו כותב רציני אחד שיסכים למסור כתביו למגזין אינטרנטי לא ידוע ולא מוגדר.

אז ככה

סגרנו עקרונית עם מירה וצריך לגבש ביום שישי פרטים. איפה את ביום שישי ? אולי כאן באיזור ? מאמש יש לי מתנדבת לכתבות, תזונאית קלינית (לא על דיאטה, אל תדאגו) ועוד כמה מתחומי הרפואה המשלימה (אני מנצלת כל כינוס חברתי לתת "ספיץ´"). יש כתבות של מירה ואצל מירה והצטברו עוד כמה ברשימה משבוע שעבר שהעלתן כאן. קליסטו - תדברי איתי ? תודה, חנה

מירה ח.

New member
ומה עם הכסף?

חברות, האם חשבתן על מימון? האם יש אפשרות להשיג חסויות? יש איזושהי הערכה לגבי הוצאות? לי אין בעיה להציע את השרת שלי, ויש לי תמיכה טכנית, כך שזו אינה בעיה. אבל יהיו הוצאות אחרות. מישהי עשתה הערכה?

חשבנו, העניין בגיבוש

חלק מהרעיונות הועלו בסיכום המפגש. ה- DEAD LINE למימוש הרעיונות יהיה כמובן מועד השקת האתר. נשוחח ביום שישי יותר בהרחבה.

soulbird

New member
המרצה שלי היא ד´ר רינה שחר

אם אתם רוצים אני יכולה לקשר בינכם?? אני יודעת שהיא די פעילה בתחום

calisto

New member
אני לא אהיה בת"א ביום שישי

אבל אני מבטיחה לדבר איתך טלפונית, מתאים?

למעלה