מה קורה עם הכנס? מי מגיע? לאיזו מסעדה הולכים אחרי? אני מניחה שנצטרך להזמין מקום.
פ פני בובה New member 5/3/07 #1 מה קורה עם הכנס? מי מגיע? לאיזו מסעדה הולכים אחרי? אני מניחה שנצטרך להזמין מקום.
Z ZINGER777 New member 6/3/07 #3 אם לא הייתי חוגג מסיבת יומולדת בערב הייתי מגיע, אבל יש לי לארגן את זה, אז אני אלך הבייתה אחרי הכנס):
פ פומיקיז New member 8/3/07 #13 מזל- טוב, מראש.. למחר!../images/Emo65.gif גם אנחנו נחגוג יחד איתך.. המון איחולים למזל ושיהיה רק טוב, הצלחה, ומלאאאאאא אושר ושמחה, ומה אם לא?! - בריאות! באמת הכי חשוב.
מזל- טוב, מראש.. למחר!../images/Emo65.gif גם אנחנו נחגוג יחד איתך.. המון איחולים למזל ושיהיה רק טוב, הצלחה, ומלאאאאאא אושר ושמחה, ומה אם לא?! - בריאות! באמת הכי חשוב.
Z ZINGER777 New member 8/3/07 #16 תודהD: שיהיה לגל המון המון איחולים... ושיהיה רק מצוין!!! שמי יתן אם ימציאו תרופה שתפתור אותנו מאכילת נ"ג...
תודהD: שיהיה לגל המון המון איחולים... ושיהיה רק מצוין!!! שמי יתן אם ימציאו תרופה שתפתור אותנו מאכילת נ"ג...
D daniela21 New member 7/3/07 #6 נצל"ש: מישהו מגיע מכיוון ר"ג? אשמח לטרמפ שיחסוך לי נסיעה מייגעת לתחנה המרכזית ומשם אוטובוס נוסף..
N noosh 19 New member 8/3/07 #12 הכנס מסתיים ב 13:00 לצערי בסוף לא יוכל לעשות משהו אח"כ חבר שלי מגיעה עד לשם לקחת אותי, סופסוף הוא יצא קצת הביתה
הכנס מסתיים ב 13:00 לצערי בסוף לא יוכל לעשות משהו אח"כ חבר שלי מגיעה עד לשם לקחת אותי, סופסוף הוא יצא קצת הביתה
S shavririt New member 8/3/07 #11 ליאורט- אם אתה חבר עמותה- אנסה לבדוק אצל רקפת האם יש אפשרות להגיע ללא הרשמה מוקדמת. למיטב ידיעתי אין אפשרות כזו כי הכנס בנוי על מספר מקומות מוזמנים מראש, והאולם על פי סדר גודל הנרשמים. אבל לבדוק אפשר (אם היא בכלל נגישה כעת בשיא ההכנות).
ליאורט- אם אתה חבר עמותה- אנסה לבדוק אצל רקפת האם יש אפשרות להגיע ללא הרשמה מוקדמת. למיטב ידיעתי אין אפשרות כזו כי הכנס בנוי על מספר מקומות מוזמנים מראש, והאולם על פי סדר גודל הנרשמים. אבל לבדוק אפשר (אם היא בכלל נגישה כעת בשיא ההכנות).
ר רקפת שפר New member 8/3/07 #14 כנס ארצי חברי העמותה יוכלו לאשר השתתפותם באימייל אלי גם היום (יום חמישי) ולהגיע לכנס מחר. אכן חייבים להירשם מראש. האימייל שלי: [email protected] רקפת שפר
כנס ארצי חברי העמותה יוכלו לאשר השתתפותם באימייל אלי גם היום (יום חמישי) ולהגיע לכנס מחר. אכן חייבים להירשם מראש. האימייל שלי: [email protected] רקפת שפר