מה קורה עם הבורסה ?????????????????
2 28rachely New member 20/3/07 #3 עצוב ממש, רציתי לתפוס את פוט 920 בשיא השפל 155 הוא נשק למס' ולא נקנה ,והקולים לא נמכרו
ס סיילור New member 20/3/07 #5 גם אם נחזור לירידות בסוף כנראה שבימים הקרובים נראה רק עליות, ולכן פוט שנראה לך במחיר "טוב" היום יכול להיות שווה שליש מזה בעוד שלושה ימים. לא ממליץ לך ללכת ככה נגד המגמה.
גם אם נחזור לירידות בסוף כנראה שבימים הקרובים נראה רק עליות, ולכן פוט שנראה לך במחיר "טוב" היום יכול להיות שווה שליש מזה בעוד שלושה ימים. לא ממליץ לך ללכת ככה נגד המגמה.
2 28rachely New member 20/3/07 #11 מעניין מה יש לך להגיד עכשיו!!!!!!!! צדקתי בהערכתי אך לא השכלתי לקנות ולמכור בזמן
ס סיילור New member 20/3/07 #14 אני כרגע מכרתי ומחכה להתפתחויות לא ברור עדיין, אבל צריך לזכור שגם אתמול התחיל ככה.
I idoba2 New member 20/3/07 #6 אין מה להצטער שלא נתפס. כל שער אחר בכל אופציה אחרת יעשו את אותה העבודה
2 28rachely New member 20/3/07 #8 לא מכר , הוא האמין שהיום זה יעלה עו עוד והרווח יהיה גדול יותר , ממש חמודי זה.
ת תלת אופן New member 20/3/07 #12 השוק לא מגעיל תבדוק אולי אתה בפוזיציה מגעילה. ולעניין , נכון לחודש האחרון שוק מתנהג ללא חוט שדרה. יעבור זעם ויחזור לסורו כפי שהורגלת .
השוק לא מגעיל תבדוק אולי אתה בפוזיציה מגעילה. ולעניין , נכון לחודש האחרון שוק מתנהג ללא חוט שדרה. יעבור זעם ויחזור לסורו כפי שהורגלת .
ע עדו26 New member 20/3/07 #17 אהלן בנדה - גם כאן אתה לא כותב שום דבר שיכול להועיל לציבור ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
אהלן בנדה - גם כאן אתה לא כותב שום דבר שיכול להועיל לציבור ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ע עדו26 New member 20/3/07 #19 אוקי בנדה - מבקש מדוביד דעה - מיקצועית של בעל הבית מיקצוען מוערך על כולנו - כתיבה של מי עוזרת כאן לציבור שלי או של בנדה, ושלא תהיה אי הבנה לכתוב ברור וללא בריחה מהנושא. ממתין לפסיקת השופט....
אוקי בנדה - מבקש מדוביד דעה - מיקצועית של בעל הבית מיקצוען מוערך על כולנו - כתיבה של מי עוזרת כאן לציבור שלי או של בנדה, ושלא תהיה אי הבנה לכתוב ברור וללא בריחה מהנושא. ממתין לפסיקת השופט....