מה קורה עם איזה מפגש? (הגרה - עשית לי חשק)
ג גיא על הסוס הלבן New member 2/1/06 #2 מפגש של כל חברי הפורום ? מתאים - וכמה שיותר מהר - מסקרן לדעת עם מי מתכתבים .
M MaYcHuK New member 2/1/06 #3 כן גיא מדי כמה חודשים אנחנו מארגנים מפגש פעם קודם היה בחיפה עכשיו בטח בת"א ואיף כנראה שלא אבוא בגלל זה אבל פעם קודמת היה כיף... מומלץ לכולם
כן גיא מדי כמה חודשים אנחנו מארגנים מפגש פעם קודם היה בחיפה עכשיו בטח בת"א ואיף כנראה שלא אבוא בגלל זה אבל פעם קודמת היה כיף... מומלץ לכולם
ג גיא על הסוס הלבן New member 2/1/06 #4 למה שלא תבואי ??? בגלל מה לא הבנתי ? רחוק לך ? אגיע ספיישל לקח אותך !
M MaYcHuK New member 2/1/06 #5 בסופו של דבר אבוא לא בא לי לקבל מכות מאיזו בבונית מקסימה שלי מכאן מקווה שיסתדר עם ארגון השינה בת"א אני גם זוכרת שמישהו הזמין אותי אליו, אמר יכין לי סושי, הבטיח שהבית שלי , נראה מה יצא מזה
בסופו של דבר אבוא לא בא לי לקבל מכות מאיזו בבונית מקסימה שלי מכאן מקווה שיסתדר עם ארגון השינה בת"א אני גם זוכרת שמישהו הזמין אותי אליו, אמר יכין לי סושי, הבטיח שהבית שלי , נראה מה יצא מזה
ג גיא על הסוס הלבן New member 2/1/06 #9 לגבי ענין ההבטחות ... אז אם תהייה לך בעייה - נמצא פיתרון . לגבי מקום לישון - מציע אצלי - אבל כדי לא לחדור לך לפרטיות . יש לי חבר שעובד במלון בת"א נוכל לסדר לך משהו .
לגבי ענין ההבטחות ... אז אם תהייה לך בעייה - נמצא פיתרון . לגבי מקום לישון - מציע אצלי - אבל כדי לא לחדור לך לפרטיות . יש לי חבר שעובד במלון בת"א נוכל לסדר לך משהו .
M MaYcHuK New member 2/1/06 #10 תודה ונראה לי שיש לי איפה לישון לפחות 2 מקומות אני מסודרת בקטע הזה אין לי מה להגיד
M M a x i1 New member 2/1/06 #11 אני ספרתי 3 אחי בתאילנד אז יש אצלי חדר פנוי...את מוזמנת (אבל משום מה...נראה לי שההצעה של הסושי קורצת לך יותר...הא? )
אני ספרתי 3 אחי בתאילנד אז יש אצלי חדר פנוי...את מוזמנת (אבל משום מה...נראה לי שההצעה של הסושי קורצת לך יותר...הא? )