מה קורה עכשיו

CitizenErased

New member
מה קורה עכשיו../images/Emo35.gif

אז זו תהיה ההודעה הקלוסלסית שלי האחרונה בנושא, אני לא אדסקס על העניין שוב לפני שאשמע מרמי, מה שאמור לקרות בימים הקרובים. בכל מקרה, הייתי בדכאון, חשבתי, הייתי עוד קצת בדכאון וחשבתי עוד. הייתה לי גם שיחה מעודדת עם אטי (lestatgirl) שגרמה לי להסתכל על דברים בצורה קצת שונה. אני אראה את מיוז שוב וכנראה שהשנה. אני אחסוך שוב ואטוס לראות אותם כי אני עובדת וכי זה מספיק חשוב לי שאני חוסכת במיוחד בשביל זה. אני לא מדוכאת בשביל עצמי, אני מדוכאת בשביל כל השאר. כשהמצחיק הוא שהרבה היו בדכאון כי הם פחדו שאני מרגישה רע... אז קודם כל, אני בסדר גמור. ותודה רבה לכל המחמאות והמילים הטובות שקיבלתי מאז החדשות. עכשיו כמו שאטי גרמה לי להבין, באפריל כשהתחלנו את העצומה היינו בעננים.. העצומה התקדמה במהירות מטורפת ובאמת האמנו שהם יבואו. ואז הגיעו החדשות שהם באמת מתכוונים לבוא.. ובמהירות כזאת שלא האמנו שזה קורה. במהרה הסתבר שהכל נורא רציני, נחתם חוזה וזה רשמי. כשמשהו בא בכזאת קלות הוא הולך גם בקלות. אבל זה שזה לא קורה באוקטובר הקרוב לא אומר שהם לא יבואו לכאן לעולם. יש להם את הקהל כאן, יש להם את הידע שמחכים להם כאן מעריצים והאמרגנים כאן יודעים יפה מאוד כמה שהקהל פה רוצה אותם. כשהתחלתי את העצומה לא דמיינתי שיש איזשהו סיכוי שהם יבואו עוד השנה.. אבל האמנתי שהם יבואו וזה הספיק לי. הסיכוי שהם יבואו מאז רק עלה, לא ירד. אז למה להיות בדכאון? אז כן, כגודל הציפיה, גודל האכזבה. ציפינו לאוקטובר ונצטרך לחכות קצת יותר. לפחות זה לא הם עצמם ביטלו, לפחות אנחנו יודעים שהם עדיין מעוניינים לבוא לכאן. כל מי שקרא את הכתבה בידיעות כנראה יודע שזה גם חשוב מאוד לרמי להביא אותם לכאן. ואני לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל יש סיכוי שהחוזה שלהם תקף גם לשנה הבאה, מה שאומר שהם מחוייבים להופיע כאן. אז יש פה אנשים שמתגייסים.. וכולנו כבר חיכינו לאוקטובר והתבאסנו... אבל אני מבטיחה לכם שאני אעשה הכל כדי שהם יהיו כאן שנה הבאה. ושתדעו שכבר אתמול בלילה התחלתי לקדם את זה. אז נכון לעכשיו, המפגשים מתקיימים, אני מאמינה שגם המסיבה תתקיים למרות שאני עדיין רוצה לדבר עם רמי ועם הקולטורה לראות מה בדיוק קורה בעניין ואני עוד ממשיכה את הספר למאט שכמובן גם בו יהיה כתוב על כל העניין. הם יבואו לכאן, אולי לא השנה, אבל הם יבואו. אני לא מוותרת בכזאת קלות ואני צריכה שתשארו כאן, תשארו איתנו, תשתפו פעולה אם יהיו פרויקטים דומים בעתיד ובחיית, תפתחו קצת דיונים כדי להפריח קצת את הפורום ולהעלים את כל ההודעות הדכאוניות. יש כאן אנשים שחיכו לראות את מיוז כבר 7 שנים ויותר... אתם יכולים לחכות עוד שנה. ומי שכן עובד וחוסך כסף, טוסו לראות אותם באוקטובר או נובמבר השנה. אני אפרסם כאן תאריכים ואם אני אצליח לארגן חבורה של אנשים, אני בעד שנטוס ביחד ונניף כמה דגלי ישראל בזמן ההופעה
ואגב, תקשיבו מחר לתכנית "המסור" בגלגלצ אם בא לכם, הם אמרו לי שהם מתכוונים להשמיע את MOTP.

אופטימיזם לעם

אני לא רוצה לבאס, מהסיבה שגם אני אבכה ביום שאני אחזיק כרטיס להופעה שלהם ביד שלי
אבל הם לא אמרו שאחרי נובמבר הם לוקחים חופשה גדולה מסיור ההופעות ?
ד"א, היו בפורום מיוז בהייד פארק דיבורים על חנות של מיוז בוולדו רואוד בלונדון, אז שבוע שעבר הייתי באנגליה ורציתי לברר את זה אז לקחתי טיוב למקום היחיד באזור שקוראים לו ככה, והדבר היחיד שיש שם זה הארלם של אנגליה

חחח!!

אני באמת מנסה לתכנן (בדגש על המנסה..) נסיעה ללונדון אחרי הפסיכומטרי, ורציתי לדעת אם יש שם מקומות שבהם אפשר להשיג כל מיני דברים שקשורים למיוז.. אבל אני לא חושבת שהארלם של אנגליה קשורה אליהם באיזשהו אופן

CitizenErased

New member
"שנת החופש של מיוז" ../images/Emo9.gif

אז ככה, הם אכן אמרו שהם יפסיקו את הסיבוב הופעות בנובמבר... ומצד אחד זה גם עשה אותי קצת פסימית ואני עוד מבררת עד כמה זה באמת יהיה חופש. אבל בכל מקרה חשוב לי לציין שיש לו מעט שמועות שהם יופיעו שנה הבאה בלפחות 2 פסטיבלים בבריטניה. ואפילו טום קירק, מנהל המדיה המפורסם שלהם נכנס לפורום והגיב לאחת השמועות.. הוא לא כתב "הם לא יופיעו כי הם בשנת חופש" אלא הוא כתב "זה שהם רוצים אותנו לא אומר שאנחנו נהיה שם". בקיצור, הוא לא הזכיר את הקטע של החופש. חוץ מזה שאני אשמח להזכיר שגם בשנת 2005 הם כביכול היו בשנת חופש. הם עבדו אז על בלאק הולס ולא תכננו סיבוב הופעות.. ואז לפתע הם הופיעו במספר הופעות בארה"ב. פשוט קצר יותר מבדרך כלל. ואפילו שרו אז לראשונה שירים מבלאס הולס (שהופיעו בסטליסטים תחת שמות מוזרים ואז הסתבר שזה אנגרמות וקודים והתחיל המשחק "חפש את המטמון" אנערף שמאט הכין, סיפור ארוך חח) בכל מקרה, לא סתם מיוז זכו בתואר הלהקה שעובדת הכי קשה בביזנס. זה נכון שהם אמרו שהם יקחו חופש ופייר זה גם מגיע להם. אבל חופש לא שולל מופע חד פעמי בפסטיבל. בטח לא כשמדובר על הקטע של חוזים וסכום נאה כמו שהיה כתוב בעיתון של מיליון יורו. ואולי אפילו נרוויח ונשמע כמה שירים חדשים. anyway, כמובן שזה לא תלוי בי ואני לא יכולה להבטיח שהם אכן יופיעו כאן שנה הבאה/שהם יופיעו בכלל שנה הבאה. אבל אני כן יכולה להבטיח שאני אתן את המקסימום שאני יכולה כדי שזה יקרה ואני באמת מאמינה בזה.

CitizenErased

New member
כל מי שמכיר אותי טוב ישמח להגיד לך..

שאני הבן אדם הכי פסימי בעולם. באמת. אבל יש לי אמונה ברמי ויש לי אמונה שזה יקרה, מסיבה זו או אחרת. אולי זה כי אני ממשיכה להגיד לעצמי את זה כי אם לא אז אני אתמוטט שוב כמו אתמול בלילה. אבל אני אוהבת להציב לעצמי מטרות וזה באמת חשוב לי.. אז הנה מטרה

Tommy The Cat

New member
את כל שנות ההתבגרות שלי העברתי

בלחכות להופעה של מיוז, להגשים את החלום שלי. חיכיתי 8 שנים, מה זה עוד כמה חודשים?! אנחנו לא נעזוב ולא נפסיק את המאמצים, להיפך! זה רק מראה לנו שיש סיכוי ואנחנו נשנס את הפאקין מותניים המדלדלות שלנו וביא אותם לארץ! Are you with me, Yay or Nay?!?!

Luna Sphere

New member
*קולות אופטימיים ברקע*

נו כשכל כלי הנגינה מנגנים יחדיו כמו בסרטים
אין לי ממש מה לחפור כרגע אבל אולי מחר.. אגב אף פעם לא כתבתי כאן

CitizenErased

New member
וחבר'ה.. חשוב, תעבירו..

למרות שנכון לעכשיו אין עדיין צורך בזה.. ופייר העצומה שלנו כבר מספיק גדולה כדי להביא לשינוי.. אם במקרה לא חתמתם בזמנו ו/או לא החתמתם אנשים, קפצו לכאן: http://ipetitions.com/petition/museisrael ותעבירו הלאה.

Djerry

New member
../images/Emo24.gif

ממש עודדת אותי עכשיו. אולי זה באמת יקרה מתישהו *אופטימיות*

למעלה