מה קורה נשמותיי ?

noa555555

New member
האמת אין הרבה חדש.

כדורים נגד אלרגיה מהאובך הזה, מחר זה כבר איננו ברוך השם.
מה חדש אצלך? חוץ מהרומנטיות עם ניסים?

פיכסה, ברח לי באמצע

על המצבה כתוב: כאן קבורה פולניה (נו ברור) ספונטנית. התקשר האיש היום ושאל אם אני באה איתו לאיטליה בשבוע הבא. אמרתי כן. אח"כ רצתי לסדר את הדרכון
הזמנות לפיצה ממילאנו יתקבלו במסר

פברואר2

New member
אהההה....את חושבת שהשליח

לא יבין מה את אומרת על התקרה?
(כמה צחקתי בבלוג שלך)

el Cantante

New member
../images/Emo2.gifאת נוסעת לאיטליאנו?!

מצוין! לכי לפיאצה דה-במבינו ליד סטראד דה-רביולי. שם יחכה לך הדון-רביולוני - הוא ייתן לך אקדח מיוחד עם 3 קליעים - כל קליע חייב להגיע ליעד שלו! הוא ידריך אותך איך להגיע לכפר הנידח בסיציליה - שם תקבלי רמזים נוספים.
אם תביטי במזוודה שזה עתה ארזת - תוכלי למצוא תחבת עץ קטנה... לא לדאוג! זה הכל מתוכנן! עליך יהיה לפתוח אותה בעת הנחיתה בפיומיצ'ינ
ו! בהצלחה!
השתמשי בתבונה בשטיחים במגולגלים המחכים לך ליד הבית!

el Cantante

New member
מהבוידם.

הווו... הנה כרגע הוצאתי משם בלוטת תריס... מעניין למי שייכת? מישהו רוצה? אני שם את זה בקרח בינתיים כדי שלא יתקלקל עד שאמכור למרבה במחיר (למרות שזה כבר בטח שכב שם איזה 20 שנה בעובש. בעעעע

el Cantante

New member
יש לי כבד של יתוש../images/Emo70.gif

כרגע מעכתי אותו... אבל אני מודה שבישלתי חצי ממנו לדוד של פוצ'י מקוסטה-ריקה, שכרגע בנופש בארץ (הוא גנרל מאוד מפורסם בצבא של הקייסר הקוסטה-ריקי)

מה יתוש? מה אעשה עם יתוש?חוץ

מזה שכבד כן יש לי, את כל השאר אין. יאללה תרצח משהו אחר... היפופוטם, הולך? (צריך שיתאים למימדים שלי...)

el Cantante

New member
האמת ש...

הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא של הסבא שלי - היה האדם הקדמון - והוא הוריש למשפחתי - מעיים של דינוזאור... אמנם שומרים על זה כמו הסטרדיווריוס של הדוד (או האח?) שלך - אבל אני מוכן לעשות טרייד-אין

הסטרדיווריוס היה של הסבא, אבל הדוד חשק בו....

ובעניין הדינוזאור... אתה רומז לזה שאני שמנה????????????????????????????????? יש לך כאילו נטיות אובדניות ?

el Cantante

New member
חלילה - אני רומז שאת זן נכחד!

וחייבים לשמור עליך
ועכשיו שאת אומרת - המעיים שיש לי מזכירים כינור בצורתם... אז אולי אלה הם המעיים של סטרדיווריוס??? יש רק דרך אחת לגלות - צריך לשים אותם בכינור שלו ולראות מה יקרה: אם הכינור יעכל אותם - סימן שאלה מעיים של סטרדיווריוס ואפשר להכין מהם צ'לו. אם הכינור יעקל אותם (כמו המעקלים מרשות השידור) סימן שאלו מעיים של סמי בורקס ואז כדאי לעשות מזה מופלטה!!! נכון שאני מוזר לפעמים ודומה לציטופלסמה של אחשוורוש?

el Cantante

New member
לציטו-מה? - לאציטו-מה-קיאטו!

או שזה לאטה מקיאטו? או שזה לאט מקיא אותו? וואואווו אני משתגע! אני חייב ללכת להזריק לעצמי אבקת חלב נכרי לפני שאהפוך לסלמונלה שיכור משמרת הזורע!

noa555555

New member
אני קרועה מצחוק פה. למה להזריק

אבקת חלב נכרי כשאפשר להריץ אותו בשורות ?(אין כניסה מתחת לגיל 8)

למעלה