מה קורה מחר ?

מה קורה מחר ?

יש התארגנות לצלילה מחר ? נסעתי היום על כביש החוף וראיתי שאכן הים שטוח כמראה (פחות או יותר). אם אין התארגנות, אני אצטרף כנראה לחברה בחוף דור, כמו שבוע שעבר. וחוץ מזה, אני רוצה לקדם את הרעיון המבריק של קיסר הדור לקיים מסיבת תחפושות מתחת למים בסביבות פורים (סוף פברואר), אז תשרשרו רעיונות ותאריכים... הומר

שבת בחוף דור

נכון לעכשיו, התיכנון הוא שנגה, מנהיגת העדר, גוררת שני בני משפחה לצלילת ריענון (היא עצמה לא זקוקה לריענון), ובמקביל אני מגיע בלווית אחותי, כמה דקות לפני שהיא תזדקק לריענון. הצלילה מתוכננת לשעות שלפנות בוקר, בסביבות הזריחה, כך שהגעה לאתר בסביבות 9, וכניסה למים בסביבות 9:30. מתכוננת ככול הניראה צלילה אחת בלבד בגלל אילוצי זמן שונים של כל הנוכחים. אני אהיה במקום עד לסביבות השעה 11:00, ולמרות השעה המוקדמת של הצלילה יחסית לשבת קודשנו, אשמח לראות ולפגוש כל מי שיכבד אותי בנוכחותו או בחנקנו...

הקרפיון

New member
חפצה נפשינו לחלוק חנקנינו בשבת קודש

היינו שמחים לאתר קרוב יותר לעירינו, הלא היא ירושלים היבשה. היו מי שהעלו את אופצית חוף תורקיז, וישנן אופציות אחרות (פלמחים? אשקלון?). היות ואין אנו מכירים את האתרים הנ"ל, נזדקק למוביל. אנשים טובים (וכל השאר): מה המתוכנן? יש ברכבינו מקום לצוללן\נית או שתים מאיזור ירושלים. אנא שרשרו כאן, או שילחו הודעה בדואל עם מספרכם בנושא, ותקבלו טלפון חוזר. הקרפיון, זוגתו וחנקן הקודש

הקרפיון

New member
על מפרצי דור, שם נשבה ונצלולה

באין ברירה, נראה כי נצפינה דורה, ונצלול בינות לאייה ועתיקותיה. נשמח לראותכם שם בבוקר יום המחר. צלילה נעימה

וכמובן אם מישהו רוצה טרמפ

יציאה מרעננה בסביבות 8 בבוקר אם מישהו רוצה, אשמח להסיע

alexgrv

New member
הייתי רוצה להצטרף לצלילה בחוף דור

מחפש שותף/ה לצלילה בחוף דור לשבת מוקדם בבוקר(9:00 במקום) נייד 547358-053 אלכס

למעלה