מה קורה םה???

londont

New member
מה קורה םה???

אנשים נכבדים אי לחוץ פחד!!!!!!!!! אני מועמד להנדסת חמשל (עדיפות שנייה) בטכניון נכשלתי בעדיםות ראשונה כי לא התקבלתי לפסגות ועדיין לא קיבלתי שום מכתב מהטכניון, באתר כתוב שלא נתקבלה החלטה! אני נמצא בצרות כי הבנתי שצריך לשלם מקדמה כבר יום שני ולי אין שום מכתב שום החלטוה שום כלום מישהו יכול לעזור?????????????? בקשהההההה

londont

New member
אגב

אגב, כמובן אין עם מי לדבר לא בטכניון ולא בלשכת גיוס איזה חראאאאאא מה לעשותתתתתתתתתתתת?

londont

New member
נו

בקשה חבר´ה!!!!!! אתם המוצא האחרון שלי!!! אני ממש בצרות

eitan007

New member
ביום ראשון תתקשר לטכניון ותטרטר

אותם, תציק להם ותשב להם על הוריד, עד שהם יגידו לך אם התקבלת להנ´ חשמל או לאו. זה עשוי לעזור מאוד. ברצינות.

londont

New member
נו בטח

הבעיה זה שאני לא בארץ!!!!!!!!! אני נוסע שבת בלילה לשבוע לאיטליה ואני נדפק @$%&&$%@$%&@@$%&@%$&@%&$@%&$@%&$

wiz

New member
ומה בדיוק אתה חושב

שאנחנו יכולים לעשות
אם זה מספיק חשוב לך - אולי כדאי לדחות את הטיסה (או אפילו לבטל...). אם אתה יכול, תנסה לשלוח את אחד ההורים לטכניון, שיבדקו ויסדירו את העניין.

londont

New member
אין אף אחד?

אתם רוצים להגיד לי שאין פה אף אחד שעדיין לא קיבל תשובה מהטכניון??? אם יש, בקשה תגידו לי

raky

New member
אתה מבולבל קצת, אני רואה...

אם לא קיבלת הודעת קבלה מהטכניון בדואר, ועל כמה וכמה אם אפילו באתר לא רשום שהתקבלת, למה שתשלם להם מקדמה?! רק *אחרי* שתקבל הודעת קבלה, יהיה עלייה התאריך האחרון לתשלום המקדמה. אז אין לך מה להלחץ, פשוט חכה לתשובה. אתה לא צריך לשלם כלום עדיין...

Hawk17

New member
take it easy. mon

גם אצלי לא התקבלה החלטה, ועד שלא פנו אליך אישית כדי שתשלם אתה לא צריך לשלם את המקדמה. סך הכל יתכן אפילו שאני ואתה רק מרוויחים מהמצב הזה שמקבלים תשובה באיחור, שכן יש סיכוי שאת הדרישה למקדמה נקבל אחרי תשובה מהצבא. אז יאללה מדיטציה להרגע....הממממ..הממממ..

carlsberg

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|לכל המגיבים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כאשר תקבלו תשובה מהטכניון בין אם באתר, בין אם בתא הקולי ובין אם בכתב אנא רשמו זאת בפורום ( את הפקולטה+ ציון הסכם שלכם) תודה מראש.

למעלה