מה קורה לריי אלן?

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה קורה לריי אלן?

שמתם לב לירידה בתפוקה שלו בפלייאוף? בעונה הסדירה אלן נתן 17.5 נק' ב-45% מהשדה ו-40% מחוץ ל'שת והוסיף 3.7 ריב' ו-3.5 אס', כל זה ב-35 דקות למשחק. בסיבוב הראשון מול אטלנטה הוא פחות או יותר שמר על המספרים האלה (למרות שהוא קיבל שלוש דקות יותר) אבל מול קליבלנד האיש בהתרסקות מוחלטת: 38 דקות למשחק, 10.5 נק' ב-34% מהשדה ו-21% מחוץ לקשת. ראוי לציין שגארנט ופירס אמנם לא עלו במספרים בפלייאוף אבל לפחות אם שמרו על הממוצעים שלהם מהעונה הסדירה, אם כי אני חושב שסופרסטאר ברמות האלה אמור להעלות את המספרים שלו בפלייאוף. בקיצור, מה דעתכם על אלן? האם כקלעי הוא פשוט סובל מתקופה רעה או שהוא פשוט בשיתוק פלייאוף?

הוא לא מוצא זריקות פנויות

הוא לא מקבל את הכדור לזריקה פנויה לסל, הרבה יותר קשה לאלן לכדרר ולמצוא לעצמו את מצב הקליעה...הוא שחקן של "Catch and throw". בהגנה לפעמים הוא חתיכת חור, ויחד עם ההתקפה לפעמים הוא נראה ממש גמור. אבל הוא היה טוב נגד אטלנטה ואני חושב שהוא סתם עובר תקופה רעה בתור קלעי והוא יחזור לעצמו בקרוב. אני עדיין הייתי 100% סומך עליו לזרוק זריקה מנצחת במשחק ה7 של הגמר.

Oxycodone

New member
המבחן האמיתי יהיה מול ריפ

בהנחה שבוסטון עוברים , יהיה מאצ'אפ בין ריפ לאלן , שגם יש ביניהם איזשהי יריבות , הם למדו באותו מכללה , ונאמר שריפ הוא ה sg הכי טוב שיצא משם , ואלן מנסה להוכיח אחרת וכדומה , יהיה מעניין , נראה לי שלריפ יש יתרון בהגנה.

Malcolm X

New member
כל הקרדיט להגנה של קליבלנד

קליבלנד היא קבוצה שחיה ונושמת הגנה ואנשים בתשקורת נוטים להתעלם מזה. סתם לידע כללי, בוסטון כקבוצה קולעת רק סביב ה40% בסדרה מול הקאבס וממוצע הנקודות...סביב ה85 למשחק בלבד... הבעיה לא של ריי אלן אישית. הסלטיקס יורקים דם מול ההגנה של הקאבס. הבעיה של הקאבס - הם עוד יותר נחנקים מההגנה של בוסטון.

WorldCenter

New member
מי אמר שריפ טוב מאלן?

קצת קשה לי לראות פרשן אמרקאי שאומר את השטות הזו.

Oxycodone

New member
אני אומר לך שריפ יותר טוב מאלן

היכולת שריפ מפגין בפלייאוף בנתיים הרבה יותר טובה , הוא היה יותר טוב ממנו במכללה ששניהם יצאו ממנה , ובמידה ותהיה סדרה בין דטרויט לבוסטון , אני די מאמין שריפ יצליח לקלוע יותר נקודות למשחק.

אה, אתה...

אם אתה אומר אז זה נכון... אגב, אתה לא אמור לחגוג עכשיו את האליפות של הפיסטונס, עכשיו שהג'אז - הסכנה היחידה הממשית שלכם - מחוץ לפלייאוף?

Oxycodone

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו אני עסוק בחגיגות של הזכייה של נועם ? בהישרדות..אח"כ .. חוץ מזה אמרתי במידה שנצא מהמזרח..ויוטה לא תעמוד מולנו , קודם צריך לצאת מהמזרח

ההגנה של הקאבס לא נותנת לו כלום

כמו שהישראלי המוזר אמר, אלן הוא שחקן של CATCH AND SHOT, אבל ההגנה של קליבלנד פשוט לא מאפשרת ללו לעשות את זה, כשמישהו צמוד אליו כל הזמן. הם לא מפחדים מהחדירה שלו. כשהוא מקבל כדור, הוא צריך כדרור או שניים כדי להגיע למצב זריקה, אבל זה לא המשחק שלו, והוא לא שם את אלה. כשהוא כבר מקבל מבטים חופשיים, זה עמוק בתוך המשחק, כשהוא מחוץ לקצב של המשחק, והוא קולע באחוזים נמוכים. כקלע, זה תפקיד הקבוצה לשחרר אותו, והם לא עושים את זה, הוא לא פירס\לברון הוא לא מסוגל ליצור לעצמו מצבי זריקה לבד.

bostonForever

New member
מאמן מטומטם

בעונה הרגילה אף קבוצה לא התכוננה כמו שצריך לבוסטון, אז אלן קיבל מבטים חופשיים וקבר אותם. קליבלנד התכוננו מצויין לסידרה הזו ונדבקים לו לעור. מאמן נורמלי היה מסדר בשבילו תרגילים, חסימות או כל דבר שיאפשר לו לזרוק כמו שהוא אוהב. מאמן כושל כמו ריברס פשוט מקווה שיהיה טוב ועולה בלי שום תוכנית מסודרת להתקפה. מזל שיש להם מאמן הגנה מעולה שמציל אותם.

למעלה