מה קורה לפורום הזה?

דיא

New member
מה קורה לפורום הזה?

5 הודעות חדשות ביום (מתוכן 3 שירשורים), משתתפות חדשות, ויכוחים, אוטוטו תגידו לי שאתן גם מארגנות מפגש... אני מודה, לא עומדת בקצב. קוראת כמעט הכל, אבל בקושי מצליחה לכתוב תגובה פה ושם. תגידו, אין לכן ילדים? אתן משועממות? (כלומר, חוץ מהקישוא, שזה ידוע
). סתם רציתי לספר לכן שאני אוהבת אתכן מאוד מאוד וכיף לי להיות חלק מהחבורה הסגורה הזו שלכן
ואריאן - תודה מיוחדת לך. אני חושבת שעצם זה שהגבת בכמה מקומות אפשר לחלקנו להרגיש שבסדר לנו להמשיך להיות כאן, פעילות, אומללות, שמחות, ממשיכות. חושבת עלייך כל הזמן ומקווה שהעולם יאיר פניו אליך.

ברבי28

New member
פשוט עכשיו יש הוכחה גורפת ...

לחרפון הכללי (עד עכשיו זה היה חבוי)

נייטי

New member
שימי לב שקישוא נעלמה היום

היא מנסה לתקן את הרושם השלילי שיצרה ומשחקת אותה כאילו יש לה חיים. וגם אני מצטרפת למה שכתבת לאריאן. אני גם קצת מקווה שאולי אפילו אנחנו מצליחות להעלות חיוך קטן וזמני על פניה. ממה שאני מכירה את אריאן יש לה חוש הומור שחור ומשובח ואולי הקשקשת הזאת קצת מסיחה את דעתה אם היא בכלל קוראת אותנו.

היא בטח שטפה כל היום את הבית עם אקונומיקה

בריח אורנים, ולכן לא יכלה לגשת למחשב...

עדיקים

Active member
אנחנו בנות משועממות בלי דאגות בחיים ../images/Emo6.gif

רוצה לומר שגם אני אוהבת אתכן המון וכייף לי להיות חלק מהפורום הזה. אריאן - את אישה מיוחדת במינה חושבת עלייך המון המון המון.

נאשא

New member
יששששששש עדיין לא מאוחר להקפיץ../images/Emo192.gif

איך איך איך כמעט נעלמה לי ההודעה הזו של דיא לדף השני?! חברות, מה קורה בבית הזה??? אני לא מצליחה לעמוד בקצב של קריאה, שלא לדבר על תגובות! אז ברוכות הבאות וברוכות השבות השוות, איזה כיף שבאתן. וווימסי: חושבת עליך, שמחה שאת את את את את בסדר, וכמובן מקווה לשמוח איתך מחר, אבל מקווה שגם אם לא, שתהיי חזקה לבלוע את התקופה-תרופה המרה ולהמשיך הלאה. אריאן, כל מילה של דיא בסלע. קישוא: מפחיד, יש לי ממש כאב בטן ממה שכתבת. כל השאר: מקווה עוד להגיב, אבל אם לא אספיק, תדעו שאני פה גם אם רק קוראת. שבת של שקט לכולנו

קיטי08

New member
ביום חמישי, בעבודה

חשבתי גם אני, זה ודאי הפורום הכי יצרני בעולם. כל הכבוד על הפוריות, מקווה שתתרחב לכל הכיוונים. שיהיה שבוע טוב, במיוחד לאריאן

למעלה