אתמול שמעתי וצפיתי ב"גוולט" שלו שפגישה המתוקשרת עם סמוטריץ במעמד חתימה על הסכם עודפים שהתקיימה ללא בן גביר. גם ביבי מבין שבן גביר מזיק לו. אבל "גוולט"?
מחנה הימין על "הקשקש"?
ביבי אומר את זה, לא אני.
לפי הסקר האחרון של ערוץ 14,מחנה הימין לוקח בהליכה את הבחירות. כנראה הסקרים הפנימיים של נתניהו מראים את אותה תמונה שרוב הסקרים מראים. האם פילבר מתחנף? האם פילבר באמת עושה סקרים או שסתם ממציא מספרים?
כי הסקרים של פילבר לא מתכתבים עם התגובות של נתניהו. אני בטוח שראיון שהעניק אבי גיל לערוץ 12
שבו הוא אומר במפורש שהייתה כוונה לשבש ראיות, שזה עבירה פלילית, לא מוסיפים בריאות לנתניהו
מתקשה להבין מה קורה פה. מישהו יכול להסביר לי למה נתניהו בפאניקה?
אני יכול להבין את לליכודניקים "השפויים"
ורואים את הליכוד עובר "הסבה" לעוצמה יהודית ב'
וזה גובל אצלם בגועל. אינם מסוגלים לשים פתק אחר. שמו במערכת הפעלה של מחשב או סמארטפון, אצלהם זה מובנה. מעדיפים להשאר בבית. אם ילחצו אליהם, ילכו וישימו פתק לבן
לדברי נתניהו יש כ 200000 כאלה
מחנה הימין על "הקשקש"?
ביבי אומר את זה, לא אני.
לפי הסקר האחרון של ערוץ 14,מחנה הימין לוקח בהליכה את הבחירות. כנראה הסקרים הפנימיים של נתניהו מראים את אותה תמונה שרוב הסקרים מראים. האם פילבר מתחנף? האם פילבר באמת עושה סקרים או שסתם ממציא מספרים?
כי הסקרים של פילבר לא מתכתבים עם התגובות של נתניהו. אני בטוח שראיון שהעניק אבי גיל לערוץ 12
שבו הוא אומר במפורש שהייתה כוונה לשבש ראיות, שזה עבירה פלילית, לא מוסיפים בריאות לנתניהו
מתקשה להבין מה קורה פה. מישהו יכול להסביר לי למה נתניהו בפאניקה?
אני יכול להבין את לליכודניקים "השפויים"
ורואים את הליכוד עובר "הסבה" לעוצמה יהודית ב'
וזה גובל אצלם בגועל. אינם מסוגלים לשים פתק אחר. שמו במערכת הפעלה של מחשב או סמארטפון, אצלהם זה מובנה. מעדיפים להשאר בבית. אם ילחצו אליהם, ילכו וישימו פתק לבן
לדברי נתניהו יש כ 200000 כאלה
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: