בפורום של הצהובים המנהלת חוסמת על ימין ועל שמאל כל אחד שמעז לפרסם הודעות פוגעניות כלפי מכבי, ובצדק! זהו פורום של האדומים, למען האדומים! זהו ביתנו, וככזה עלינו לשמור עליו נקי. אנא, מנהל- עזור לנו לשמור על בטחון ביתנו!
והודעות מתגרות,גם בהם יופעל שיקול דעת. אבל הודעות שניתן להגיב עליהם ולא נעשות בטעם רע,אין מקום למחקם. ניתן גם לנהל ויכוח בלי להגיע לרמות שפל,והשירשורים שיגיעו לרמות שפל ימחקו,ואף המתמשים בשפה זו יוגבלו. חבל שלא מתאפשר לי להראות לכם את ממשק החסומים בפורום,תאמינו לי שהם רבים.
תלמדו ממנו, כמה שכואבת האמת, תתחילו להתמודד איתה..... תתחילו ללמוד להגיב להודעות אמיתיות ובלי קללות, כי כמו שראיתם, אני לא מקלל אתכם ולא את השחקנים שלכם.... אני רק רוצה בכישלונכם וזה הכל....
הרי הודעותייך ריקות מתוכן- דבר מלבד הלצות חסרות חשיבות והתגרויות פרובקטיביות וחסרות תועלת. אם תוכן היה בהודעותייך, בשמחה הייתי מנהל דיון. אך איזה דיון ניתן לנהל על הודעה שכל תוכנה הוא "האור היחיד שתראו בקצה המנהרה הוא זה של הרכבת"? אני נמנע מהלגיב להודעותייך מהסיבה הפשוטה שאין על מה להגיב. אתה רק מחפש תשומת לב- שאין בכוונתי להעניק לך (למרות שזה מה שזה עתה עשיתי...).
אבל לפני זה אני אגיד לך שהתכוונתי שאין לכם ממה לצפות לאור, כי אין לכם לא דרך ולא כלום, בגלל זה אתם תראו חושך ומקסימום את האור של הרכבת, אני יודע שזה כואב, אבל בינתיים ואפילו היום אחרי הדרבי זה רק מצדיק את מילותיי...... מה אתה חושב על המצב של הפועל היום??.... האם חנין לא עשה טעות כשהוציא את אבוקסיס?? הרי בכל זאת הוא יותר מועיל מדגו על המגרש!!?.....
אך אין אני רואה תועלת בחלק מן ההודעות שברגעים אלו עדיין עומדות בעינן במסך הפורום. ובאשר לאיציק- מכיוון שהבחנתי בכך שבעבר הוא כן תרם לדיונים, אולי יש מקום להפעיל שיקול דעת ולא לחסום אלא דווקא למחוק מסםר מהודעותיו הפרובקטיביות. אנא קח לתשומת ליבך, תודה =)
מראים את המשחק שלכם נגד הפועל חיפה אתמול.... אולי בטלויזיה היום אתם יכולים לנצח... חחחחחחחחחחחחחחחחחח.... ימי האושר.... הלואי תישארו ככה כל החיים......
אני מאוד מאושר (לא כמו בשנים עברו, לעומת עכשיו אני מדבר) מהמצב של ביתר..... הם משחקים דיי יפה העונה ויש תמיד את המשחקים שלא הולך איתם, אין מה לעשות..... חוצמזה, במיוחד (אתה יודע) שאני רואה שגם מכבי וגם הפועל לא מצליחים, ככה שבשבילי זה אחלה.... וכן עופר, אני מסתכל רק על ביתר ואני מעדיף תמיד שביתר תנצח, אבל אני שמח מאוד אם הפועל ומכבי מפסידות......
שהפועל ומכבי מפסידות. אני מכיר אותך מספיק זמן כדיי לדעת אז זה. ולגביי למה "במקומך הייתי שותק"?. בגלל שאם כל המצב שלנו,ואיך שהקבוצה נראית... אנחנו בסה"כ בשתי נקודות הבדל מכם,ושלוש נקודות ממקום שלישי.
שאני לא רואה אתכם לוקחים נקודות בזמן הקרוב..... עם כל הכבוד להפועל (שהיא בכלל לא כמו בשנים עברו) שהייתה טובה פעם, היום אתם לא שוים במיוחד.... אין לכם משחק מסודר (לא שלנו יש) ואין לכם דרך...... ואל תשכח שהפועל הייתה קבוצת צמרת בשנים האחרונות ולא כמו ביתר שנלחמה מעונה לעונה....בגלל זה אני שמח....