מה קורה לנו???

feeler

New member
מה קורה לנו???

אנחנו נרדמים אנשימים!!! אני דורשת מכל אחד לשרשר את הדברים הבאים:
מה אנחנו עושים בהלאווין, אם בכלל
איזה מקצוע של בצפר אני הכי שונא?
שיטה מועדפת לרצח החתול של השכנה הזקנה ותעשו מה שאומרים לכם, אנשים מרדנים.

Queen Alice

New member
אני ילדה טובה :)

1. אני מתחפשת לפיה, והולכת למופע של "דרופקיק מורפיס" ולמסיבה אצל ידיד של חברה *מתביישת*. 2. אני שונאת אל.איי <כמו לשון>. 3. למה לרצוח חיות?! תרצחי את הבן שלה... חיחיחי זה יותר כיף.

Kibbutznic

New member
they were just here...

דרופקיק מורפיס great and, they had band, they had a great show yesterday in portland, where i am right now! they are great, and if you like them, you might like Nazareth, their american, and Kahol they are a simuler israeli band, that makes kind of celtic rock, even though dropkick are more punk i don't know only ideas

CosmikDebris

New member
bizzib

המפ~ המממ סמים!! האמת היא שנפגש עם אנשים, רק לא בטוח בדיוק עם מי. כנראה כמה מהבית ספר החדש ואז כמה מהישן (וזה מעניין אותכם למה?) המפ~ האמת היא שאני לא שונא שום מקצוע. המורה למתמטיקה קצת משעמם אז חבל. המפ~ חתולים הם קדושים. כלבים אפשר להכניס ךהם מקדחה לאיזה חורא ולהדילק. המ

עם ברווז! |אוף אין אייקון של ברווז|

Lironron4: what is ur favorite way of murdering the old lady next door's cat? SuSHi UsHi 123: WITH ADUCK! Lironron4: sorry for the random question, i've just been asked it and i have no idea what to say, i think ud have an original answer SuSHi UsHi 123: i wasnt very original Lironron4: haha awesome, how'd u do it with a duck tho?? Lironron4: ? SuSHi UsHi 123: beat it with the duck SuSHi UsHi 123: til the duck gets mad and bites it מה אתם חושבים? חברתי ליז המשוגעת...... סחטיין ניצן קרעת אותי עם הרעיון כולם מיד לקולנוע לראות סקארי מובי 3!!!! מייד! (איך קוראים לזה, מת לצעוק) סרט קורעעעעע בהלווין אני או עם אמריקאים או עם ישראלים, עוד לא החלטתי..... בלה. ואני הכי שונאת........ לא יודעת, לא שונאת כלום רק שונאת כשיש הרבה עבודה...... חחחח ניצוש את קורעת אותי.......

maya14

New member
אממממ..

לגבי הלוואין אין לי מושג מה אני עושה בטח האנשים הסנובים ביה"ס שלי עושים משהו אבל כמובן שהם לא הזמינו אותי, נו טוב. מקצוע שאני הכי שונאת ג-י-א-ו-ג-ר-פ-י-ה!!!!!! ממש אבל ממש מקצוע מעצבן ללמוד על כל הערים והסטסטס של אוסטרליה
ותפסיקו כבר לרצוח חיות
הם דבר חמוד ותמים

ok

i'll be tinkerbell... and probably go trick or treating with my sister
i HATE science!!! and the teacher! i'm against killing... and idon't enjoy herting animals

feeler

New member
רק הבהרה...

אני לא בעד לפגוע בחיות... זה פשוט אני והחברים המטורפים שלי כל הזמן דיברנו על זה בארץ....

MissUnKnown

New member
mehhh

1) im going to watch 'blazing saddles' for revision to my exam about westerns. 2) i dont know what subject i hate every time it changes...it depends on what assesment i got during that week. 3) if you want to murder a cat just rip his mustash of and the old ladys one aswell

MissUnKnown

New member
ohhh

and i forgot to meantion that im listening to hellowween and ill probably listen to helloween on helloween.... and one last thing noa and me are the first ppl in the forum that will have helloween

CosmikDebris

New member
and i saw them live :)

and right now downloading all there albubms helloween are cool and its halowween (hence the pun :)

maya14

New member
שכחו אותי בבית....

לי יהיה helloween בדיוק באותו זמן שלך יהיה

אסף 8

New member
אממממ...

הלאווין, שומדבר... social, מורה מחורבנת וחומר משעמם עוד יותר... אמממ... לא יודע, לא יצא לי לנסות עדיין...

kit k@t

New member
עייף לי!

לא משמן חזרתי מהמשרת הראשונה שלי בעבודה, אלו היו 8 שעות רצוף על הרגליים.. מעייף, אבל מרגיש נהדר :) --אני עובדת ואז אולי אני אלך לסרט עם חברה. --אני אוהבת את ביצפר, לא שונאת שום מקצוע. --אני חתולה, חתולים הם קדושים. קאט

maya2004

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo108.gif

|חתול--אממ... כנראה לטקריק אור טריט בפעם הראשונה בחיי ... --במילה אחת??? PRE- CALC (אמממ בעצם 2 :))
-- למה להרוג?? צער בעלי חיים!!

בהאלווין...

כנראה אתחפש למשהו, אבל רק כדי להיכנס ל"רוח החג" ואלך עם חברה שלי והאחים הקטנים שלה ל"טריק אור טריט" ברחבי גלזגו... *המקצוע השנוא עליי הוא ביולוגיה... *אני לא רוצחת חתולים... אני רוצחת אנשים...
חתולים הם דבר מדהים. אל תתני לאנשים רעיונות...

למי את קוראת מרדנים אה?

בהלוואין אני נשארת בבית וישנה. חג מגעיל מקצוע בבצפר? נגיד באוני', ויש תחרות נורא גדולה בין פיקיה לכימיה. שניהם איכס אחד גדול. ואני לא הורדת חתולים תודה ולהתראות

למעלה