מה קורה לנו?

תוכנית הרדיו של שמוליק טיאר,הייתה הוכחה לכך..

שאפשר להפציץ ברייטינג גם בשעות הערב, יצא לי לבקר פעם באולפן המרכזיה פשוט קרסה.. וכך היה כמעט בכל ערב גם בשעות מאוחרות, במיוחד בפינה של רדיו ללא הפקה, שבה העלו מאזינים ישירות ללא סינונים... אך היו זמנים... אם עושים רדיו טוב, בכל שעה אפשר ליצור רייטינג.

סליחה על ההפרעה, אבל שני דברים

1. אייל גולן הכוכב" צודק, כל סקר האזנה חובבני יראה לכם צניחה בהאזנה לרדיו בשעה 8 בערב (אנשים מגיעים הביתה ועוברים לטלוויזיה). זה לא אומר שאין האזנה בכלל לרדיו- וברור שיש תכניות לילה מצליחות בטירף (בעיקר בסופ"ש), אבל עדיין, גרף ירידה חדה בהאזנה לרדיו, החל מהשעה 20:00 וזאת עובדה (תשאלו כל "פותר" TGI ממוצע. לא צריך לקחת קורס רדיו בשביל זה) 2. אני לא יודעת מי אתה "אייל גולן הכוכב", אבל אם למדת אצלנו במכללת רדיו ת"א, אני חייבת להעיר הערה קטנה, אך חשובה: הקורס בגבע אינו קורס רדיו. זהו קורס קריינות. יש הבדל גדול בין השניים- ועיקרו בעובדה שהאחד (מכללת גבע) מלמד אותך רק את פרק הקריינות: שימוש בקול, מנעדים, נשימה עבודה מול מיקרופון לטובת הקראת טקסטים (בעיקר לפרסומות). השני (מכללת רדיו ת"א) מלמד אותך רדיו: איך מביאים תכנית לשידור, טכנאות, עריכה מוסיקלית, עריכת תוכן, הפקה, כתיבה, הגשה מוסיקלית, הגשה אישית, עברית תקשורתית וגם קריינות.

מה? למדנו גם רדיו במכללת גבע.

בין המורים היו עדי טלמור והדס שטייף ויריב בן יהודה,למדנו איך לפתוח מיקרופון איך עובדים עם ציוד,אבל ברור שרדיו ת''א נותן דגש יותר חזק ללימוד רדיו,למרות שזה חרטה כל הקורסים האלה מי שיש לו את זה יש לו את זה ולא צריך קורסים.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
מצטרף למרמור. אין מה לשמוע ברדיו ב6

כבר הגעתי לתחנות רדיו שאני לא מאמין שאשמע וגם שם נחלתי אכזבה. זה הגיע למצב שדחיתי את הכושר בשעה כדי לא לשמוע על הכישרון של עומרי כספי בכל ערב בכל תחנה

djgabi

New member
צודקים לחלוטין...

אכן אין מה לשמוע,וזה לא מהיום אגב,ככה בנוי הרדיו הישראלי כבר כמה שנים,עם קונספט מוטעה מהיסוד,חייבים איזה גל של שינוי מרענן באויר,דוגמת 88 המצויינים,והלוואי שגם 99 יביאו את הבשורה.

alonmordo

New member
אצלי אין הרבה חחחחח

מזלי שאני משדר ביום שישי בצהרים וכידוע שישי שבת זה סוג של בונוס למפרסמים אז המקבצים קטנים יותר וככה יוצא שאצלי בתוכנית כל מקבץ שלוש דקות וככה יש לי יותר זמן לדבר שטויות אהההה וגם להשמיע מוסיקה

דווקא 6 זו השעה האהובה עליי ברדיו,ספורט.

עם אופירה ואייל התוכנית האהובה עליי ברדיו מאז ומתמיד חליתי על תוכניות ספורט.

newradio

New member
שכחתם שהרדיו האזורי הוא מסחרי?

אבל ויש אבל ההגזמה של תחנות כמו 91 ורדיוס היא נוראה אתמול בשעה 12:00 היה שיא של כל הזמנים ברדיוס, 12 דקות פרסומות מה שנותן פחות מוסיקה ויתר מסחריות,ואני לא מדבר על 91 , אין עם מי לדבר נקודה ועדיף להרים ידיים!!

למעלה