מה קורה לנו?

chepia

New member
מה קורה לנו?

בין השעות 6-8 בערב , פשוט אין מה לשמוע . כל תחנה שאני מעביר , לא משנה איזה, תוכנית ספורט ב102 ב-103 ב-101 ב-90 ב101.5 ב-99 ברדיו קול הים האדום רדיו חיפה , רדיו קול רגע. חוץ מרדיוס. מה אם קהל שלא אוהב ספורט , איזו אפשרות אתם נותנים לו? לכן אני רוצה לברך שוב את 88FM, שמצאו , אולי לנכון לשדר מוסיקה איכותית בשעות אלו. היישר כוח למנהלי 88FM בקשה נוספת ל88FM, אם החלטתם לשדר יותר מוסיקה עכשווית , למה לא לשדר מצעד לועזי שייצג את ישראל כמו שצריך ולא איזה מצעד גלגצי ? 88 FM הבחירה שלי רדיו שמשדר מוסיקה עכשווית , לצד מוסיקה נוסטלגית ואיכותית.

ohadpoz

New member
אין על 88FM

שמע אותם בין 6-8 הם ממש מעולים!!! בשעות הללו אתה יכול לבקש שירים, וגם התוכנית קופסת הלהיטים שהיתה בעבר ברשת ג' כשהיא עוד היתה לועזית עדיין משודרת שם. יש להם קצת בעיות במשדרים בתדר הזה. באיזור שלי שומעים את התדר הזה עם הפרעות בקליטה שפשוט אי אפשר להאזין.

olli3

New member
מנהל
אתה טועה במשהו קטן

קודם כל בתוספת לרדיוס יש את לב המדינה ורשת ג'. דבר נוסף, אין שום תית ספורט ברדיו דרום 101.5. לעומת זאת ברדיו דרום 97/95.8 יש שידור סינדקציה מרדיו תל אביב, של תוכנית הספורט. מעבר לכך יש את רדיו איו"ש שמשדר מוסיקה ישראלית ברצף במהלך שידורי הניסיון, אומנם לא ממש שידור רדיו בעיני אבל הנה עוד נקודת אור קטנה. חוץ מאלו יש את התחנות החינוכית שאני יודע שאף אחד כמעט לא סופר אותן, אבל הן נקודת אור בסקאלה הרדיופונית. אני אישית מוצא את עצמי לא פעם עובר לרדיו אשל הנשיא כאן במקום מגוריי ואם אני באיזורים אחרים, אני קופץ לבקר את התדר החינוכי פה ושם. לא פעם אני מוצא שם דברים טובים.

גלעד2211

New member
יש את רונית בר ב91FM ב7 בערב...

אחלה תוכנית

בלתי אפשרי להאזין לרדיוס ולב המדינה.

כמויות הפרסומות שם אדירות הרבה יותר מהתחנות האחרות לכן אני קבוע ב 103 אף אם.

גלעד2211

New member
בערב אין הרבה פרסומות

אולי בחגים יש קצת יותר אבל ככה? מתוך שעתיים יש מעט מעוד פרסומות.........

גלעד על מי אתה עובד בדיוק?

נו מה אנחנו חיים בחלל שאתה מסבן אותנו,91 ורדיוס מלאות בפרסומות כל היום בערב אני לא יודע מי מאזין מ 8 בערב בכלל לרדיו,היום זה מה שקובע ושם מפוצץ פרסומות ואליקו שעולה כל כמה דקות לעשות מכירות לוהטות עם חפירות,לא בשבילי.

גלעד2211

New member
אייל שים לב...אני רשמתי על 91

ורשמתי מ7 בערב...אתה מוזמן לבדוק את אמיתות דבריי.

אייל תנשום קצת ../images/Emo13.gif

פסיקים, נקודות, ברקסים...; ) מההודעה שלך ברור שאתה לא מאזין בשעות הללו. זה לא אומר שאחרים לא מאזינים (והרבה). זה כן אומר שאין לך מושג.

כל אחד יודע שהרייטינג של הרדיו יורד בערב

אפילו בקורסים של רדיו המרצים אומרים זאת,הרייטינג יורד לפחות ב 60 אחוז,הרי מי זה קהל המאזינים של רדיוס ו 91,עובדי בוקר ,עקרות בית,נהגי מוניות אוטובוסים,בעלי חנויות עסקים וכו',הרי שהם מגיעים הביתה הם לא פותחים רדיו אלא טלוויזיה,וגם מה יש ל 91 אף אם למכור בערב מוסיקה ברצף עד אור הבוקר,וגם מוסיקה שחוזרת על עצמה כל לילה,אז די להתווכח על כל דבר ותשלימו עם העובדות.

אתה פשוט קשקשן

שמדבר בהכללות ובסיסמאות ולא עונה עניינית. נושא השרשור היה 6 עד 8 בערב. ברור שבשעות הללו יש פחות האזנה מאשר ב-9 בבוקר, אבל עדיין יש הרבה מאזינים ולכן גם יש מפרסמים (ואני לא מדברת על בונוסים). דבר שני, נהגים, בעלי עסקים ועקרות בית מאזינים ועוד איך מאזינים ל91 גם בערב. ולא רק הם. האמת היא שאני ממש מבסוטה משעות השידור שלי, מצד אחד עדיין פריים טיים ומצד שני לא שיא הפרסומות. עכשיו תמשיך לספר לי שלרדיו לב המדינה "אין מה למכור" בשעות הללו כשלמעשה המוסיקה ברצף מתחילה ב9 בערב. ותיכף לא יהיה לך מה להגיד אז תחזור לספר לי על אליקו, החפירות והפרסומות. בוא נסכם שאתה לא מאזין ל91 אחרי שבע בערב, וגם אין לך מושג מה משודר שם.

ולי נראה שאת מנחמת את עצמך.

''טוב לי בשעות שאני משדרת'' סבבה לך האמת בשעות האלה יש עדיין האזנה אומנם פחות מהבוקר והצהריים אבל עדיין יש אני מאזין לתוכנית הספורט של אופירה ואייל ב 103,אבל אחרי 8 בערב יש 20 אחוז אולי ההאזנה כי כל העסקים סגורים כבר מי שמאזין זה נהגי מוניות ואוטובוסים השאר רואים חדשות בטלוויזיה לא מאזינים לרדיו בבית,וזה לא סיסמאות זה כל ילד מתחיל שבא לעשות קורס רדיו יודע.

עשיתי 2 קורסים.

אחד במכללת גבע ועוד במכללת רדיו תל אביב,א,ב שם אומר שהרייטינג של הרדיו יורד פלאים בשעות הערב כי הרוב עוברים לטלוויזיה כל המרצים אמרו זאת למרות שגם בלי שהם יגידו זאת ההיגיון אומר כך,אנשים מעדיפים טלוויזיה על רדיו בבית,לא מכיר אנשים ששומעים בערב רדיו אולי שומעים דיסקים אבל לא רדיו,אבל תחשבי מה שבא לך,יש לאנשים מה לעשות היום אנחנו לא חיים בשנות ה 70,לרדיו הייתה פופולאריות בכל שעות היום ובמיוחד בערב בשנות ה 90 שהיו תחנות פיראטיות והיו חפלות מזרחיות ושלא היה אינטרנט ועשרות ערוצי טלוויזיה.

על זה אין לי ויכוח איתך.

אין ספק שרוב האנשים מעדיפים בבית טלוויזיה, ולרדיו בדר"כ מאזינים ברכב או בעסק. מה שאני כן טוענת זה שיש מספיק מאזינים ב8 בערב, פחות אבל עדיין מספיק. בעלי חנויות שסוגרים ב8 והלאה, אנשי הייטק ואחרים שמסיימים לעבוד מאוחר, אנשים שעובדים במשמרות ערב, חיילים, נהגים, אנשים שנוסעים לחתונות ואירועים או לכל מקום אחר...אני יכולה להמשיך אבל הנקודה ברורה. בוא נגיד שבפעמים שיצא לי לבקש ממאזינים להתקשר בשעות הללו להפקה, הטלפונים לא הפסיקו לצלצל. אז כן, ההאזנה יורדת אבל יש האזנה. ולכל שעה היתרונות שלה. להגיד "מי בכלל מאזין לרדיו ב8 בערב" זה לא רלוונטי.

תתפלא אבל יש הרבה שמאזינים לרדיו גם ב 8 בערב

אומנם זה לא שעת פריים טיים כי יש פחות האזנה אבל עם תוכנית שמדברת לכולם אחוזי האזנה יעלו אני זוכר מתקופת הרדיו הפיראטי שגם בשעות לא שעות כמו 3 לפנות בוקר הטלפונים באולפן לא הפסיקו לצלצל יש לא מעט נהגי מוניות אוטובוסים ומשאיות שעובדים ונמצאים בדרכים מלא מקומות עבודה שפתוחים עד השעות הקטנות שמאזינים לרדיו אז אנא ממך לא לזלזל בכוח הרדיו בשעות הערב ולא לעניין הקטע שאתה חושב שרונית מנסה להוכיח בכוח של השעות האלה רק בגלל שהיא משדרת בה לי אישית יוצא מלא לנהוג בדרך לאירועים ולהאזין לה בכייף

התקופה של הפיראטי נגמרה ואיתה...

גם קסם הרדיו מה לעשות,ברדיו גל ב 5 בבוקר היו ים מאזינים שעולים לשידור אבל אנשים אז היו משועממים לא היה להם רדיו יו אס בי ברכב ואם פי 3 ,ואלף תחנות רדיו ואלף ערוצי טלוויזיה ואינטרנט,היום פופולאריות הרדיו ירדה פלאים כי יש לאנשים אלטרנטיבות חדשות,פעם מה היה חוץ מערוץ 1 רק גלי''ת רדיו גל רדיו סנטר ורדיו מיקס.

נכון אייל, אנחנו בעידן רב ערוצי. אבל עדיין

שב היום באולפן של רדיו לב המדינה בעשר בלילה, ותגיד לאנשים להתקשר רק בשביל לבקש שיר, ותראה כמה טלפונים יש לך. אתה חושב שלאנשים האלה אין MP3 ואין אינטרנט ואין אפשרות לשמוע את השיר? יש. אבל הם רוצים לשמוע את עצמם ברדיו. שום קסם לא פג ושום דבר לא יחליף את הרדיו. NEVER. תן לאנשים פרסים ובכלל תראה את הטלפון קורס.

לא מסכים איתך ויהי מה.וממתי יש שידור ב 10 ?

ב 10 בערב אצלכם בתחנה המחשב כבר עובד אם היה האזנה בן בסט היה שם שדרנים בשעות האלו אבל הוא מחפש לחסוך, גם אם עדיין יש טלפונים אז לפני 10 שנים היו פי 100 יותר,אולי גם בגלל ש 91 היחידה שמשדרת מזרחית,אם תחנות כמו רדיו מנטה או נושמים היו באף אם הייתם חולמים על רייטינג כי אתם לא סחורה.

למעלה