מה קורה לכם???

קיפיק

New member
אני רוצה גם לענות...וקשה../images/Emo70.gif

אז ככה... קוראים לי תרצה אני גרה בקרית שמונה (אימפריה!) ואני בת...16 וחודשיים...(עמיצור..)

maor13

New member
למה מוקדם?!?!

תלוי מזה בשבילך מוקדם... לדעתי הפורום פעיל עד... 23:00 בערך... משהו בסביבות... אני גר ברחובות, ולומד בישיבת-הדרום (בנתיים, אני מבקש...!
)...!!! דרך-אגב? מה אתם ממליצים? פנימייה? או אקסטרני? (כאילו שחוזרים כל יום.. ככה קוראים לזה? או שאני טועה?)

צאבי111

New member
אי אפשר

לחזור כל יום.. זה פנימיה אבל אחרי קצת זמן מיתרגלים וזה מה זה כייף בלי ההורים ושאתה הולך לישון מתי שאתה רוצה וגם יש לך אחריות על החיים שלך אין את ההורים שמפריעים (=

maor13

New member
למה מוקדם?!?!

תלוי מזה בשבילך מוקדם... לדעתי הפורום פעיל עד... 23:00 בערך... משהו בסביבות... אני גר ברחובות, ולומד בישיבת-הדרום (בנתיים, אני מבקש...!
)...!!! דרך-אגב? מה אתם ממליצים? פנימייה? או אקסטרני? (כאילו שחוזרים כל יום.. ככה קוראים לזה? או שאני טועה?)

איילת כ

New member
זה לא אקסטרני

אקסטרני זה שאתה בא לבית ספר וכל הזמן אתה רק לומד בשביל הבגרות.

ברוך הבא צאבי!

בס"ד קודם כל השם שלך ממש מזכיר לי כינוי של איזה מישהו(זה מחמאה) אז כבר התחבבת! קוראים לי אושרה אני עוד מעט 15 אני לומדת באולפנא צביה עפולה! אושרה

איילת כ

New member
אז אני אסביר לך משו

שהיינו קטנים זאת אומרת בכיתה ד-ו התלהבנו מהעניין של לישון מאוחר ותמיד בל"ג בעומר ובכל הדברים האלו ערכנו תחרויות מי הלך לישון יותר מאוחר, ועשינו בעיות כדי לישון יותר מאוחר, ניסנו להיות "מגניבים". אבל עכשיו שאתה כל יום גומר ללמוד ממש מאוחר וקם יחסית מוקדם זה גוזל ממך אנרגיה רבה, אבל אתה לא יכול ללכת לישון באמצע היום כי יש לך דברים לעשות ואין לך למתי לדחות אותם, עבודות, מבחנים וכו' אז ברגע שאתה יכול ללכת לישון אתה מנצל את ההזדמנות כי זה דבר ממש חיוני, אני יכולה להעיד על עצמי שאחרי חמש דקות שאני במיטה אני נרדמת, השנה אפילו נרדמתי באמצע הרקדה... אבל אתה לא יכול ללכת לישון מוקדם כי אין לך זמן לזה, אני אישית משלימה את כל שעות השינה החסרות שלי בשבת... וחוץ מזה מה זה מוקדם בשבילך?????

צאבי111

New member
מוקדם בישבילי

זה ליפני 12... מכיוון שהתפילה ב7 ובן אדם ממוצא זקוק רק ל7 שעות לישון אז 12 זה שעה סבירה ללכת לישון . ואני צורך פחות שעות שינה אז אני הולך לישון לרוב אחרי 12

איילת כ

New member
אולי בנאד מומצע זקוק ל-7

אבל אני אישית זקוקה ליותר. בכלל פתחתי תאוריה ככל שישנים יותר כך עייפים יותר אני צריכה לבדוק אותה....

לא גרה ולא לומדת בשום מקום

אני מההומלסים... ברצינות? אני אחרי שירות וכו' וכו' ואני אישית הולכת בימים אלה לישון בחצות כי אני עייפה לאללה, החורף הזה עם כל תופעות הלוואי=מחלות ולקום באמצע החושך הזה עושים לי רק רע. תדבר איתי בקיץ, אז כמעט ולא ישנים...

צאבי111

New member
אני חושש

ששכחת לענות על השאלה מאיפה את ובת כמה את... אני ישמח לקבל תשובות...(=

צאבי111

New member
יהיה

יותר נחמד אם תגידי איפה למדת... ורצוי שתיכתבי את השם של מקום המגורימ לא בראשי תבות כי אני לא טוב בניחושים (=

טוב נו,

אני גרה באור עקיבא=או"ע ולמדתי באוכ"פ, ובגלל שאתה לא טוב בניחושים זה אולפנת כפר פינס בסדר?

צאבי111

New member
גם

אחותי למדה שמה עד שהיא עפה... למדת במחזור של שרה בלומהוף משילה??

למעלה