מה קורה לכם???

צאבי111

New member
זה ביגלל שאני ז ו כ ר

ניכנסתי אתמול בלילה(או שמה זה כבר ניקרא בוקר) לסקר שנערך לכם אתמול ושמה רשום את התאריך יום הולדת שלך,מובן?! ולאלה השוביניסטית,מדוע את לא מישתתפת בסקר? (ולא אני לא היסתכלתי בכרטיס האישי ואני גם לא יכול... כי אני גולש מהפלאפון ואין אפשרות ליראות כרטיס... מובן?!) ולסיום (=

אני לאאאאאאא שובניסטיתתתתת

ב"ה ממש נעלבתיי
סתם, עזוב אין לי כח להסביר מה מקור הכינוי שלי... אבל זה לאא "שובניסטית".

צאבי111

New member
מיצטער

לא שמתי לב מה היה כתוב שם... סולחת?? ואני ישמח לקבל הסבר על השם שלך (גם אם אין לך כוח!!) (=

צאבי111

New member
מיצטער

לא שמתי לב מה היה כתוב שם... סולחת?? ואני ישמח לקבל הסבר על השם שלך (גם אם אין לך כוח!!) (=

mimi14

New member
../images/Emo36.gifאותו דבר כמו יהודית.....

קוראים לי מיתר ואני בת 13 לומדת... וכו' ידוע לך כבר........ ד"א
ברוכה הבאה!

tamarhp

New member
דווקא הרבה פעמים

אפשר לראות פה הודעות אחרי 12 בלילה.... ויש לי בנות בכיתה - כיתה י"א - שהולכות לישון ב8 או 9 בערב! מה רע בזה? זה הרבה יותר בריא! נלך לישון מאוחר רק כי זה "קול"?

צאבי111

New member
קול???

אני הולך לישון מאוחר כי רק ב9 אני גומר לילמוד ואז יש לי דברים שאני רוצה לעשות ולילמוד לבגרויות... ואני לא חושב שאנשים נישארים ערים עד מאוחר כדי להיות קולים , פשוט יש מה לעשות אז לא הולכים לישון. מובן?! (=

לפי מה שאני רואה.......

אתה כבר בן 18, ואני כולה בת 13... אז מן הסתם אני באחריות ההורים שלי, שמחייבים אותי להיכנס למיטה..... מבין????? אני גרה בחדרה, ולומדת ב

צאבי111

New member
מבין,אבל

אם תיקראי את התשובה שכתבתי לרחלי תיראי שכתבתי שכשהייתי בגילה ההורים שלי הרשו לי ללכת לישון מתי שרציתי כל עוד הגעתי לתפילה בזמן... זה ברור שבגיל 18 יש יותר חופש מהורים אבל אני דיברתי על גיל 14 הבנת??????

למעלה