מה קורה לכם?

פלקון

New member
מה קורה לכם?

תנשמו עמוק...תרגעו...על מה כל הלחץ....חסר לנו ממה להלחץ? יש דעות לכל הכיונים יש מחשבות שרצות קדימה ואחורה תדברו עליהן בלי להתעצבן ובלי להאשים תנסו לחפש את חצי הכוס המלאה ולא הריקה תראו בעד מה אתם כן ולא נגד מה ופתאום....הכל יראה אחרת הדברים הגדולים יהיו קצת יותר קטנים השחור הוא לא ממש שחור אלא אפור עם פסים והיריב הוא לא ממש יריב אלא חבר שלי שלך שלנו שחושב קצת אחרת... תנשמו עמוק...תרגעו...בלי לחץ.... בסך הכל כולנו ביחד שלכם פלקון

מסכים

בהחלט ניתן לערוך פה דיונים מבלי לרתוח. אישית, אין לי כעס כלפי אף אדם שאינו פוגע באחרים במזיד. מוכן לדון בכל דבר ולהקשיב לכל דבר, אולם אפילו פה במקום ללא חוקים, צריך שיהיו מעצורים אישיים כי מילים אכן פוגעות, וכמו בכל נשק - צריך לדעת איך להשתמש בהן. בעבר הייתי מצ`וטט באתר של וואלה. הפסקתי, לאחר שראיתי שחלה התדרדרות איומה: השתלכויות וקללות היו עניין של מה בכך, לא ניתן היה לבצע שיחה נורמלית (או נורמלית פחות) אחת, ואם זה לא מספיק - שני מקללים מוואלה נפגשו ודקרו האחד את השני! איני מאמין שנגיע לזה עד כדי כך, אבל רבותי באמת צריך טיפה פרופורציה. נסכם רק כך: כיעור נפשי הוא חלק מהמין האנושי, הוא חלק מהמציאות שלנו. לעולם לא נפטור עצמנו ממנו (ואולי עדיף שכך), אך אנו חייבים ללמוד להתעלות מעליו. נחזור למה שהיינו למה שעשה את האתר הזה לאתר הצ`ט הכי טוב שאי פעם הייתי בו. שלכם אגו טריפ.

למעלה