מה קורה לכם???????

מלכוד 42

New member
קצת מאוחר .. אבל בכל זאת..

החלטתי קצת להשקיע בתשובה ולכן הלכתי לקרא את הפוסט המדובר, גם אם באיחור. מאד עניין אותי על מה יצא קצפך ועל איזה קצות ציפורניים דרכת שאנשים כתבו לך תשובות כל כך קשות. אז נתחיל מזה שברור הבקשה שלך לא כל כך לגיטימית ואפילו קצת לא לעניין. ועל מה אני מדבר? נתחיל מזה שיש לך כמה בעיות. ושוב אני מדגיש - לך הבעיה הראשונה - העובדה שאתה מכנה את עצמך "אוהב אסטטיקה". הרי זאת בסך הכל מכבסת מילים לשכנע את עצמך שהבקשה שלך לגרום לחברה שלך "רזון" היא לגיטימית.. למעשה יש כאן משהו מאד חמור! במכבסת המילים הזאת אתה מרמז שמי שסובל טיפה מעודף משקל הוא לא אסטטי... . זאת אומרת.. אם אני רזה.. מותר לי להזניח את הנקיון של הבית, מותר לי להפליץ בין אנשים.. מותר לי לטנף את הפה.. כאילו על מבנה הגוף האנושי בנויה האסטטיקה. ברור שזה קשקוש מוחלט. אני לא אכנס כאן לעניין הפיזיולוגי והגנטי של ההשמנה והרזון, ואז בכלל תבין כמה קשה לבחורה שמנמונת לרזות, וגם ההפך.. כמה קשה לבחורה רזה.. להשמין... שזה בלבד שם את כל הפוסט שלך באור מגוחך ולא רציני.. וברור שיש בחורות שמנמנות שמטפחות את עצמן והן מאד מאד אסטטיות, ולעומתן יש בחורות רזות מאד שמזניחות את עצמן ולפעמים אפילו קשה לעמוד לידן מהסירחון שלהן... כלומר - הקשר בין מבנה גוף לאסטטיקה הוא מופרך מעיקרו. אז על מה מדובר? אתה פשוט אוהב בחורות רזות. ואני אגיד לך עוד משהו - זה בסדר. אם אתה אוהב בחורות רזות, יבושם לך. מפרגן לך ותלך על זה. וגם כל הכבוד לך שאתה מבין מה אתה אוהב ומה עושה לך את זה. בהערת אגב, אני אציין שלדעתי אתה תהיה מאד אומלל כל חייך, כי ברור שאשתך תשמין אחרי הלידות וכו'.. אבל זה אתה ואתה צריך לחיות עם עצמך. אבל אני ממשיך בעניין הבעיה שלך. כל עוד אתה נאה דורש ונאה מקיים, הכל בסדר. מה זאת אומרת ולמה אני מתכוון? אתה אוהב בחורות רזות? מצויין. מצא לך בחורה רזה ותפתור את כל הבעיות שלך. אבל לא. לא מתאים לך. אתה לא מצליח למצוא בחורה רזה (ותחשוב לבד למה...), אז אתה מוצא בחורה שמנה (או שמנמנה..) ורוצה להפוך אותה לרזה. לא מעניינת אותך הפיזיולוגיה, לא מעניינת אותך הגנטיקה שלה.. מעניין אותך רק שתיהיה בחורה רזה. זה בסדר שביקשת ממנה לרזות (וגם הגיוני ובריאותי) וזה מצויין שהיא עשתה את המאמץ בשבילך. אבל מה? לך זה לא מספיק. אתה רוצה עוד. ומתלונן על זה וכאשר אין לך פתרון, אתה בא בידיים לא נקיות לפורום ומבקש פתרון למה אני מתכוון? את לא בא לפורום ומבקש פתרון שיעזור לך לקבל את החברה שלך.. לקבל עצות שאולי יעזרו לך לסדר את הראש וללמוד לקבל את החברה שלך שכל כך משתדלת בשבילך. מבחינתך..לך... אין בכלל בעיה.. אתה בא לכאן ומבקש פתרון שיגרום לחברה שלך לרזות... אתה מבין מה אתה מבקש? אתה 100% בסדר :) רק החברה שכל כך מתאמצת בשבילך לא בסדר... והאנשים פה.. לא צריכים לעזור לך.. אתה לא בא בשבילך.. אתה בא בשביל החברה שלך.. אתה באמת כזה חמוד.. אז נתחיל מזה שהבקשה שלך מאד מקוממת ומוציאה את הפיוז של האנשים. והיו כאן כמה אנשים שניסו להסביר לך (גם אם לא כל כך בעדינות) שהבעיה לא אצל החברה שלך, אלה אצלך. אבל מה? כל הפוסט שלך והתגובות שלך מראים שאתה בסך הכל רוצה להשמיע ולא לשמוע. ואתה יוצא מקצפך לנסות להסביר שכל מה שאתה מבקש הוא לגיטימי.. בסך הכל "אסטטיקה"... אתה לא באמת באת לכאן בשביל לשמוע וללמוד מאחרים, באת לכאן על מנת לחזק את הדעה שלך על עצמך. וכאשר אנשים מנסים להסביר לך שמשהו "מסובב" בדרך המחשבה שלך, אתה מתקומם.. כי מה?.. מה שאתה מבקש לא לגיטימי. ואם באת לבקש עזרה, אז לפחות תקשיב. אולי גם תחכים קצת. כי לא יכול להיות שכל כך הרבה אנשים אומרים משהו וכולם טועים. ואתה, אם אתה אוהב בחורות רזות - תמצא לך בחורה רזה. ואם אתה לא מוצא בחורה רזה, או שתחליט שאתה נשאר לבד עד שהיא חגיע, או שתלמד לחיות עם מה שיש. ואם בכל זאת מצאת בחורה שכל כך התאמצה בשבילך ואתה לא יודע להעריך את זה, אז אתה לא ראוי לה. תשחרר אותה מהנרקסיזים שלך. כי מילא שאתה תהיה אומלל כל חייך מהאופי שלך, זה אתה, ואתה צריך לחיות עם עצמך. אבל למה לאמלל בחורה כל כך מקסימה לכל המשך חייה? אם היא חשובה לך, תשחרר אותה. ואם אתה באמת אוהב אותה, תלך לטיפול פסיכולוגי שיעזור לך ללמוד לקבל אותה.

S H I F T Y

New member
שמע, אנסה לענות לך ברצינות ובלי להעליב,

אם כי זכור שאתה רשמת "האם זו התנהגות ילדותית?", ובעצם אתה פתחת את זה וקיבלת תשובה. בכל מקרה, הבט על זה כך, אתה נמצא בזוגיות עם מישהי המון זמן, אומר בעצמך שהיא משתדלת, בעצמך אומר שהיא יפהפיה ודוגמנית, אבל שוקל לפרק את החבילה בגלל כמה קילו אחדים ברגליים? כדי לחדד את העניין, אספר לך על אשכול אחר שראיתי שנפתח, מהצד של הבחורה, ובו שאלה מה לעשות כאשר לבן הזוג שלה יש איבר קטן. עכשיו, אני מדברת ברצינות, ובלי רצון להעליב, אבל תחשוב איך זה היה מרגיש בשבילך לשמוע למשל משהו כזה. ואותה בחורה קיבלה תשובות של "דברים כאלה לא אומרים" ו"זוגיות לא נמדדת לפי אורך האיבר" וכו'. לא היה מעליב אותך לשמוע הערה כזו, הערה לגבי הגוף שלך? הערה שזה מפריע לה עד כדי כך שזה גורם לה לשקול לפרק את הקשר? באותה מידה אתה מאמלל אותה. זה לא גורם לבחורה להרגיש מושכת, זה מעליב, ו.. כן, זו התנהגות ילדותית. שכן אם זה לא היה כך, לא היית מקבל תגובות כאלה. ויש לציין שלא רק נשים הגיבו באותו אופן להודעה שלך.

למעלה