מה קורה לכם???????

pol 567

New member
מה קורה לכם???????

אני חייב לומר שלמרות כמה תגובות נינוחות וחכמות שקראתי כאן,על הפוסט שמתחת, אני באמת מופתע. בא מישהו,מספר לכם על הרגשות שלו,וטוען מראש שהוא יודע שהוא אולי לא בסדר,ואתם תוקפים אותו כמו בהמות ?? האם אדם שמרגיש משהו שונה,אשם בהרגשתו ?? אתם מאשמים אישה שמנה שהיא אוהבת אוכל? איך תעזו להאשים אדם שבה ושופך את ליבו על בעיה שהוא מודע לה,ואתם מעזים לספר לו כמה הוא זבל\אדיוט\אפס? לזה אתם כאן ??! לקלל? להשפיל?? כל אחת כאן מדברת כפסיכולוגית ומטפלת זוגית, ומעזה לומר לי שאני צריך להיפרד ??? מי אתן שתגידו למישהו האם להיפרד ?? מטפלת זוגית חושבת 10 פעמים לפני משפט כזה ! וכאן כל מומחית,יודעת מה טוב לחברה שלי ??? בהינף יד ? מגוכחות. אתן מדברות כי אתן מושלמות ביחסי זוגיות? כי לא עשיתן טעויות? כי אתן יודעות תמיד לקבל החלטות זוגיות נכונות?? בתור מי ?? וכולכם כבר יודעים שאני מזלזל בה? אתם מכירים אותי בכלל? מכירים אותה ? איך אתם מעזים לדבר כך מהכרות מינימלית איתי ? אתן זורקות תסכולים שלכן על גופכן על אדם שבא לקבל עיצה, כאילו וגיליתי לכם משהו שונה. כאילו וכל מכוני הכושר לא מלאים באנשים שאסטטיקה חשובה להם\להן,ואני האדם היחיד בעולם שאישה רזה עושה לו את זה.. עשו לי טובה! כמה זה פתטי ! באתי לשמוע חוות דעת כללית וגיליתי חבורת אנשים קיצוניים,שכל אחד מעז לומר בביטחון של רופא,שהיא לא צריכה אותי .. אתן מתנהגות בעילגות מוחלטת,זורקות החלטות הרות גורל לאוויר, ורק לשם הידע הכללי, אנשים נוטים לקבל עיצות שהן כמה שפחות קיצוניות,וכאן לא היתה כמעט עצה אחת נינוחה,כולם יודעים באופן נחרץ שאני בעייתי וצריך פסיכולוג,ואשאר בודד לנצח...... עושה רושם שאכן נפלתי על אנשים עם תסכולים אישיים,שמצאו להם קורבן,שרק בא לקבל חוות דעת בידיעה שהוא אולי טועה. שונה אני לא, פסיכולוג אני לא צריך,ותשלימו עם העובדה שרוב גברי העולם מעדיפים אישה רזה. קשה לכן? תתאמנו. כמה פתטי שנשים רזות מקבלות את העובדה,וכל האחרות "איכשהו" מתקשות לקבל אותה. אגב,חברתי התקשרה,להגיד כמה היא אוהבת,וכמה מיוחד אני למרות כל הגברים שהיא כבר ראתה,ושהיא מוכנה לעבוד קשה בשביל המראה,בדיוק כמוני.ובדיוק כמו זוגות אסטטיים אחרים שעובדים כל חייהם על המראה. תהנו עם הכרס שלכן\חבריכם. (לכל אלא שיקפצו לומר כמה היא מסכנה,תשמרו את התסכולים העילגים שלכם לעצמכם.אתם לא באמת יודעים כלום עלינו. ) תודה לאותן הבחורות שכן הגיבו עניינית,ובצורה נאותה, (גם למנהל הפורום) אני סמוך ובטוח שאתן בחורות טובות יותר,בראשכן, ובמראה שלכן זה בטוח. יכלתן להכיל רגשות של אחר,ולדבר בנחת. לגבי השאר,אני מניח שאני יודע במי מדובר :)

czar

New member
אתה מבין כמה אתה מסכן

ועוד יותר, כמה היא?!!! לא ראוי לתגובות המשך, רק תזכור שאתה באת לכאן לא אנחנו באנו אליך.

מסתבר

שגם אבולוציה לא כלכך מושלמת. ממני "פסיכולוגית מטפלת זוגית", כמו בהמה ,קיצונית, מתוסכלת, מגוחכת, עילגת, פתטית, חסרת אחריות וכונפה עם משקל עודף. יאללה בי אני רצה להתעמל .

מה שרשמת פה מיותר לחלוטין

אתה פירשת בצורה מאוד קיצונית את מה שאמרו לך והכנסת דברים שגם לא היו. עמדת המגננה/ מתקפה הזו מעידה הרבה על הבעיה שלך לטעמי. הבעיה היא חוסר גמישות, ראיה קיצונית, ביקורת רבה כלפי הסביבה אבל חוסר בביקורת עצמית. האם אתה רוצה לעזור לעצמך לא להרגיש מתוסכל או רק לשפוך פה את התסכול ללא מטרה וללא מזור?

איזה תשובות "מרגיעות" ציפית למצוא כאן?

שיש תרופת פלא לבעיה שלך? משהו שיהפוך את הירכיים של חברתך לדקיקות ברגע ולצמיתות? משקפים שמעוותות את הראייה כך שהרגליים שלה יראו לך דקות וארוכות? אז ענו לך - או שתוותר על החברה או על החלום. לוותר על החברה זה יחסית קל - זבנג וגמרנו! לוותר על החלום דורש מאמץ, עבודה עצמית, שינוי והתבגרות. אתה צריך להחליט איזו משתי הטקטיקות מתאימה לך ולסיטואציה. אגב, אני ממש לא רזה אבל זה לא גורם לי לחשוב שהרצון שלך בחברה רזה הוא לא לגיטימי, אני רק חושבת שהרצון שלך להפוך את החברה שלך לרזה, הוא לא לגיטימי.

גארוטה

New member
אני לא ממש מאמינה לך

שמה שמניע אותך זה אהבה לאסתטיקה, אני חושבת שהבעיה היא יותר הצורך שלך לשלוט בקשר והדרך שלך לעשות זאת היא דרך המשקל של בת הזוג. הכרת אותה כבחורה מלאה, נשארת איתה למרות שהיא מלאה, נלחמת בה כדי שתרזה ועכשיו שהיא רזה, ב- BMI המתאים לגילה, יכולה להיות דוגמנית, לפי דבריך, ועדיין אתה לא מרוצה, למה? אולי כי איבדת את השליטה? את תחושת העליונות שהרגשת בהערות שלך כלפיה ובדרך שלך לשנות אותה?

V i n a

New member
../images/Emo20.gif קצת באיחור..

לא הייתי כאן כמה ימים אבל מוטב מאוחר מאף פעם . קראתי את הפוסט הראשון שלך ולא הצלחתי להחליט אם אתה סתם מתוסבך ברמות קשות, או פשוט טיפש.... אז קראתי את הפוסט הנוכחי שלך, ועכשיו קל לי יותר להחליט. דרך אגב- אני לא בחורה שמנה שתוקפת אותך.. אני בחורה רזה, יפה, חכמה, והכי חשוב- צנועה, ואני מודיעה לך חד משמעית שאתה פוסטמה עם תעודות. לא יודעת באיזה בית גדלת ואיך חינכו אותך, אבל הבחורה האומללה הזו אוכלת את כל הריקושטים ואני לא מקנאה בה. אין שום רע בלהעדיף משהו על פני משהו אחר, אבל בקיצוניות כזו? אני נמשכת לגברים כהים- אבל החלטתי לצאת עם גבר לבן. אז אולי עכשיו אני אאמלל אותו במשך כמה שנים ואכריח אותו לשרוץ במכוני-שיזוף, אתלונן על כך שהוא לא כהה כפי שאני אוהבת, אדחוף אותו לכל שלולית בוץ אקראית ואתמוגג מהפרצוף השחור שלו. אתה חי בסרט דל-תקציב ואני חושבת שהגיע הזמן להתעורר. ואם אתה מחליט להכנס לפורום ציבורי - תהיה מוכן לשמוע דברים שלא ימצאו חן בעיניך. מה זה כל התוקפנות הזו כלפי אנשים? מה אתה משתלח כמו ילד קטן? אולי במקום להתעסק ולהשקיע בגוף שלך - תתחיל לתקן דווקא את הראש שלך. שם הבעיה האמיתית. טוב פוסטמה? בהצלחה.

התסכול שלך מובן -

כמו כולנו, גם אתה מרגיש שמגיע לך יותר מהחיים האלה - אוטו יותר חדיש, עוד 0 למשכורת, אשה יותר צעירה, יפה ורזה ולמה לא - מסביב אתה רואה כל כך הרבה גברים פחות יפים ממך, פחות מוצלחים שיש להם את כל מה שלך אין. וכמו שאמרתי, זה בסדר - כולנו מרגישים ככה ברמה כזו או אחרת, לא זו הבעיה שלך - הבעיה שלך היא שההתייחסות שלך לנושא היא, איך נגיד, נו, קצת ילדותית - אז אתה חושב שמגיע לך, אז מה? מצד שני, היות וזו הבעיה היחידה שלך, אני לא מודאג - כולנו היינו פעם ילדים והתבגרנו - חלק מהר, חלק לאט, חלק בקלות, חלק בקושי גדול - לך זה לוקח טיפה יותר זמן והולך טיפה יותר קשה, לא נורא. ובקיצור, את הזאת תעיף - כמו שכבר אמרו לך פה, באמת מגיע לה מישהו יותר טוב ואני באמת מאחל לך שהחיים יישרו אותך כמה שיותר מהר - זה רק לטובתך, תאמין לי.

שילה1

New member
כבר קבלת מנה עצומה של תשומי-לצורך מה

פתחת שרשור חדש? הרי כל הגולשים החביבים,והאמן לי שאלו שכאן-בהחלט כאלה,בין אם הם אנשי מקצוע בתחום הטיפולי,או אחר ,או בעלי נסיון חיים,אובעךי אינטליגנציה רגשית,או סתם אנשים חושבים ואכפתניקים,כל אלו ענו לךך בכל הרצינות,הקדישו זמן ומחשבה לתשובות,ובהם אתה מזלזל? ובנוסף-מה על אומנות השרשור? בקיצור-מה נסגר איתך? וכדי שחלילה וחס לא תעלה מחשבות שוא בראשך-הכותבת נראית לא רק טוב,יותר מזה,ולא רק!

הי פול 567

אתה בקשת שנגיב לשאלתך. מה חשבת שאנשים יכתבו? שהכל בסדר? לי נשמע שאם תישארו ביחד, אתה רק תאמלל את שניכם. חשבת על איך אתה היית מרגיש אם היא לא היתה מקבלת אותך כמו שאתה? אם כל מה שהיית צריך זה לשנות איזו תכונה בסיסית אצלך ואז הכל היה מושלם! אנשים הם תרכובת, שכמעט ולא ניתנת לשינוי מבחוץ, השינוי היחיד יכול להגיע מבפנים, ואין לך כמעט שליטה עליו. ולכן, אין לך שליטה על עד כמה היא תרזה או תשמין בהמשך. זה תלוי רק במה שהיא תרצה לעשות עם גופה שלה וזו זכותה המלאה שזו תהיה בחירה שלה בלבד! ואני כותבת לך בתור בחורה רזה. אבל זה ממש לא משנה. אם עניין הרזון הוא קריטי, והוא בהחלט נשמע כך, תעזוב אותה. אתה תמצא בחורה רזה אל תדאג. פשוט יהיו דברים אחרים שתצטרך להתגמש לגביהם שאולי עכשיו הם מתחברים יותר טוב עם הנוחכית. האם אתה מוכן לפשרות כלשיהן במערכת זוגית? האם אתה מבין שהחיים במהותם אינם מושלמים? ועם זאת מלאי משמעות, הנאה, בחירה, רגש ותשוקה? האם אתה רואה אותה כאישה שאתה רוצה ויכול להיות איתה כל חייך? פשוט חבל לי עליה, זה הכל. הזמן שלה אצלך שאול.

תמבר

New member
לדעתי הבעיה שלך היא לא פסיכולוגית

אלא פשוט חוסר ניסיון. אתה נמצא עם חברתך מס' שנים, למרות שאתה בחור צעיר ושאפתני. לא הייתה לך ההזדמנות לממש את הפנטזיה לשכב עם בחורה כוסית\רזה\חטובה. בגלל שאתה שאפתני ובעל יכולת, הרצון לממש את הפנטזיה לא שוקט אצלך ולדעתי גם לא ישקוט. זה הכל. אתה נמצא בגיל שזה מה שאתה אמור לעשות - לרוץ אחרי הפנטזיות שלך, והחברה שלך אף על פי שהיא יפה כנראה שזה לא מספיק. אני בגיל שלך רדפתי אחרי פנטזיות ולא נכנסתי לקשרים רציניים או עזבתי קשרים שהפכו רציניים בשביל זה (הפנטזיות שלי היו אחרות משלך). יש את כל החיים אחר כך להתמסד עם בחורה אחת... שנות העשרים נועדו בשביל לרדוף אחר ההרפתקאות האלה, לדעתי (בין אם זה מצליח או נכשל, זה לא משנה). לדעתי אין מנוס שתצא לעולם הגדול ותתנסה עם כמה בחורות חטובות. ברגע שתממש את זה, תקבל את הפרספקטיבה שאתה צריך והרעב הזה יפסק. ככה זה היה אצלי. אני ובן זוגי, שנינו בעלי ניסיון רב עם המין השני, אז אין לאף אחד מאיתנו את תחושת ההחמצה הזאת שאתה מדבר אליה.

תמבר

New member
ועוד משהו קטן

בחורות רגישות מאוד בענייני מראה, אין מה לעשות. לכן התגובות הסוערות, פשוט תקבל את זה. אין מה להלין ואני אומרת את זה בתור בחורה רזה שאוכלת מה שבא לה ולא צריכה דיאטות. גם אני רגישה לדברים מסוימים במראה שלי...

צר לי לאכזב

אני לא כל כך אופטימית כמו שאר המגיבים. הבעיה שלך איננה ילדותיות. זה סמפטום שולי ובאמת כסף קטן. לבעיה שלך קוראים הפרעת אישיות נרקסיסטית, והיא יכולה להיות מטופלת <באחוזי הצלחה משתנים, תלויי שיתוף פעולה> אצל פסיכולוגים קליניים בלבד. מה שאתה חווה כעת זה את הפיכתך למותג חסר נשמה ואחיזה במציאות הפיסית, כשכל מה שסובב אותו צריך להתאים לסטטוס המבוקש. לכן אתה צריך את חברה שלך במיני עם רגליים מושלמות, אחרת היא משבשת את שלמות התמונה הכוללת. באמת שאין לזה כל קשר למערכת היחסים שלכם, או אליה כאדם. היא רק כלי שרת בעולמך. וכך תהיה כל אחת אחרת שתבוא אחריה. רזה, חטובה, מדהימה ככל שתהיה. יש במצב שלך סכנות רבות, בייחוד אם 'המניה' שלך תעלה מהר מדי, מבלי שלנפש החלולה יהיה זמן להתסגל למציאות. שגעון גדלות, שפוגע בתחילה יותר בסביבתך מאשר בך, בדרך כלל מסתיים בדיכאון קליני והתרסקות מוחלטת של האגו עם הופעת כשלון משמעותי ראשון. בלא טיפול <אני מתכוונת לזה, לא כדי להקניט> הפרוגנוזה שלי לא מעודדת - עם התבגרות צפוי לך עתיד של נער שעשועים מזדקן עם כרטיס לקוח זהב במכוני ליווי.

athena024

New member
../images/Emo45.gif

די,לא יכולה יותר - כל מילה בסלע. ותודה רבה שאת כותבתב ומגיבה,את עושה לי המון סדר בדברים ונותנת מילים לדברים שלא היתה לי יכולת לתאר.

נומלה

New member
שפכת? אתה מרגיש יותר טוב?

זה שינה את המשקל של החברה שלך או את התחושות שלך כלפיו?

למעלה