מה קורה לכם??

AmiTutiT14

New member
מה קורה לכם??../images/Emo180.gif

נהייה פה מאד שומם! (בדרך כלל רק שומם, לא מאד שומם). בואו נעשה שאלון נוכחות שאני אכניס לטאגליינס, כי מזמן לא הועלה פה משהו לטאגס והוא מפוצץ באבק. שם: גיל: יומולדת: עיר: אייסיקיו: מסנג'ר: תמונה (אין חובה, אבל זה פקאצי ונחמד): עוד משהו שאף אחד לא יודע עלי ואני רוצה שידעו: ------------------------------------- כמה שנים אוהד הפועל? איך נהיית אוהד הפועל? שחקן אהוב בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): עונה אהובה בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): שחקן אהוב בסגל הקיים: ציפיות לעונה הקרובה: ------------------------------------- ~מה דעתכם על:~ החוק הרוסי: ארקאדי גאידמק: חמישה זרים בקבוצה: שיטת הפיינל פור: מאיר טפירו: מכבי ללא גרשון, פארקר ובאסטון: נבחרת ישראל בכדורסל: ואבוי למי שלא יענה

z dead

New member
תבלו :)

ציפיות לעונה הקרובה: ירידה לליגה השניה,ופירוק. ------------------------------------- ~מה דעתכם על:~ החוק הרוסי: התירוץ של "אוהדי" מגדל בכל הפורומים ל5 זרים ומעלה. ארקאדי גאידמק: החלום הרטוב של אוהדי מגדל. חמישה זרים בקבוצה: מצויין,הראה כמה אוהדי מגדל צבועים. שיטת הפיינל פור: למי אכפת? מאיר טפירו: ברווז. מכבי ללא גרשון, פארקר ובאסטון: למי אכפת? נבחרת ישראל בכדורסל: עכשיו כשאין את שלף,ויש את לימונד ככל הנראה,ואת ששון בחמישיה על חשבון שלף עצמו,השמיים הם הגבול.

bobas

New member
הנה לך.

גיל - 28 מגורים - קיבוץ אי שם. אוהד הפועל מגיל 5 . שחקן אהוב בכל הזמנים - פפי תורג'מן (האתלט הגדול ביותר שהיה לכדורסל הישראלי עד לפציעתו באוסישקין ושחקן הנשמה של הפועל ) ועדי גורדון הגמד הקוסם. בכדורגל - יאיר אסייאג ומישל דיין כמובן. עונה אהובה - 94-95 . עונת האהבה של הפועל עם פפי, עדי,בילי תומפסון,נוריס קולמן דורון שפע ויוברט רוברטס. פרץ האנרגיות והאדרנלין במלחה באותה עונה לעולם לא ישובו. הפועל שיחקה באדום שחור הצבע האמיתי של הפועל ולא היו אוהדי ביטר במלחה. ציפיות מהעונה הקרובה - שאוהדי ביטר יתעופפו לנו ממלחה ושיקימו להם קבוצת כדורסל בצהוב שחור . גאידמק- שישאר בטדי. אני "מבתר" על בעל הבית של ביטר. . החוק הרוסי - חוק מטומטם. לא זו הדרכ לשלב ישראלים במשחק. חמישה זרים בקבוצה - מיותר ומכביסטי. שיטת הפיינל פור- לא ספורטיבית לחלוטין.תוחזר סדרת הפליאוף בהקדם. מאיר טפירו - גבר גבר. מכבי ללא גרשון - עדיין המחלה של הכדורסל הישראלי.

HapoelJerusalem

New member
שלי

שם: נועם גיל: 15 יומולדת:3.7.91 עיר:ירושלים אייסיקיו:322986914 מסנג'ר:[email protected] ------------------------------------- כמה שנים אוהד הפועל?לא הרבה... 3 שנים איך נהיית אוהד הפועל? התאהבתי בכדורסל בכיתה ז' ומאז אני אוהד הפועל... ואיפה אתה יכול למצוא משהו כמו הפועל עם כל כך הרבה נשמה (עכשיו פחות...)שחקן אהוב בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): עוד 5 שנים תשאלי אותי ואני אגיד לך עכשיו לצערי אין לי כל כך הרבה מלאי.... עונה אהובה בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): כנ"ל לסעיף מלמעלה שחקן אהוב בסגל הקיים: תצחקו, תצחקו אבל טפירו... ציפיות לעונה הקרובה: מה שהפועל תתן אני מקבל... אבל אני אשמח לאיזה אליפות קטנה בנוקיה... ------------------------------------- ~מה דעתכם על:~ החוק הרוסי: חוק טוב בבסיס אבל כמו הכל בארץ איבד כל תכלית שהיה אמור למלא ונשאר מיותר לגמרי. ארקאדי גאידמק: לא החלטתי לגביו אבל נוטה לכך שאני מעדיף יעזוב את הקבוצה והפועל תחזור למה שהייתה לפניו קבוצה אולי קטנה אבל עם הרבה הרבה יותר נשמה. חמישה זרים בקבוצה: שיטת הפיינל פור: מאיר טפירו: מלך, למרות הרבה פעמים מפשל, אבל את המשחק מול רומא אני אזכור לו כל החיים... משחק שהראה את הפוטנציאל של הפועל מודל 05\06, אחד מהלילות שישנתי בהם הכי טוב בחיים שלי. מכבי ללא גרשון, פארקר ובאסטון: אבל עם דון שמעון. נבחרת ישראל בכדורסל: נבחרת שלדעתי חזקה מאוד למרות ההיעדרות של טפירו ובורשטיין ואני מצפנ שתגיע למקומות 6-12 באליפות אירופה בכל מקרה אני מחזיק אצבעות ומקווה שיהיו הרבה שידורים חיים או שלפחות יעבירו את המשחקים שיהיו בארץ למלחה.

יאללה, נזרום.

גיל: 25 עיר: ירושלים כמה שנים אוהד? 16 איך הפכתי לכזה? הייתי ילדון קטן וטיפש צהוב ובור, שבטוח שלישראל יש קבוצה אחת בלבד שקוראים לה מכבי תל אביב (ועוד קבוצה שקוראים לה 'נבחרת' שהיא גם מכבי תל אביב רק בלי כושים), כשאחי החליט על 'חינוך מחדש' ולקח אותי "למשחק של מכבי תל אביב בירושלים". רק כשהגענו למלחה הבנתי שמכבי לא הולכת לשחק נגד היוונים, אלא מול קבוצה ישראלית באולם שכולו אדום וצעקות, שלא סופר ולא מתרשם מכל מיני דורון ג'מצ'ים למיניהם (האלילים שלי דאז). עד סוף המשחק כבר קיללתי את שימעון מזרחי, צרחתי לעדי גורדון שיעשה לי ילד, והשאר היסטוריה. שחקן אהוב: טוב, זה קל מדי. עדי. ברור שעדי. ה"דוד" הנצחי של הליגה הישראלית, ואחד השחקנים היחידים בתולדות הליגה שלא מצמץ לכיוון המכבים גם כשאלו הציעו לו סכומי עתק ע"מ שיחבור לתאגיד הרשע. עונה אהובה: אותה עונה שבה נחום מנבר גרר איתו לחולון חצי מהחמישיה של הפועל, עונה שבה התגלתה הפועל ירושלים בראשותו של פפי תורג'מן בשיא תפארתו, עונה שבה הראיתה הפועל למי יש הקהל הטוב והתומך בליגה שעזר לקבוצה להשיג נצחונות יש מאין, עונה שהתחילה במטרה 'לא ללרדת ליגה', ונגמרה בטירוף ובסטירות לראש לכל קבוצה שדרכה במלחה. עונה עם כבוד. שחקן אהוב בסגל הקיים: (בלי קשר ליכולת) ארז מרקוביץ'. בנאדם מצחיק, מקסים, צורה כללית של גמל, עוד לא נולד סל שקלע שלא נכנס אחרי שמונה עשרה פעמים שהכדור קפץ על הטבעת והוציא לקהל את הנשמה. מזכיר את הפועל (אם הייתם שואלים אותי לפני חודש, זה היה לימונד). גם חג'ג' זה שחקן אמוציונאלי ופייטר מהסוג שאני אוהב. ציפיות: לנצח את מכבי לפחות פעם אחת, גביע יול"ב (אליפות, למרבה הצער, לא נראית לי ריאלית אבל תתקבל בכיף). החוק הרוסי: הכוונה טובה, הביצוע עשוי להיות מבזה ומגוחך. אגב, רק בישראל יאמצו בקול תרועה רמה שיטה שנכשלה במקום אחר (ובליגה עם קצת הרבה יותר כסף). ארקדי גאדימק: נכס שלא יסולא מפז. אני מציע שכל הקשקשנים שמדברים על "חוסר בנשמה" ו"קשרים עם בית"ר" יכניסו לראש שלהם שהוא קודם כל איש עסקים שמזרים כסף בכמויות שמעולם לא ראו במלחה לפני כן, ואח"כ, אם בכלל, הוא אוהד ביציע עמידה. מי שרוצה להמשיך עד קץ הדורות להיות אוהד של קבוצה כינור שני, כשפסגת השאיפות שלה היא לנצח את מכבי פעם בשנה במלחה "אבל היא קבוצה שנלחמת", שיבושם לו. אני רוצה אליפות. מגיע לי. חמישה זרים בקבוצה: עצוב (מאוד, אפילו), אבל כל עוד לא ישנו את זה, וכל עוד זהו החוק הקיים, אין מה לעשות. צריך להתחזק עד כמה שצריך. שיטת הפיינל פור: פחות כיפית. רוצה פלייאוף. רוצה לחץ ואווירה. רוצה לשיר לדון שימון שיתאבד לפחות שלוש פעמים בשבוע וחצי, לא רק בערב אחד. מאיר טפירו: פצצת כישרון בגוף של ערס, שחקן מיוחד במינו כשכשהוא טוב- פשוט מחמם את הלב לראות איך שהוא מתסכל את השומר לו. יש בו משהו שמזכיר את הפועל בזריקות ה"לאאאא!!! מה אתה עושה?!?!" שנשמעות מהקהל כל פעם שהוא עולה לזרוק זריקה חסרת אחריות מפינת קיבינימאט רחוב הירשנזון או מסירה לכיוון לא ברור, ומסתיימות ב"וואו. הוא גאון. הוא לא רואה ממטר. הוא כלב שיהרוס לי את החיים, אבל גאון" אחרי שהשלשה שלו נכנסת פנימה והמסירה הלא ברורה מגיעה היישר לשחקן שלא מצליח להבין איך הוא לבד מול הסל פתאום ומאיפה הגיע הכדור לידיים שלו. עוד לא הוכיח את עצמו בתור מנהיג עם קבלות, אני מאמין שזה יגיע (כמו גם שזו העונה האחרונה שלו, במיוחד אם הוא יביא אליפות, חמסה חמסה חמסה) מכבי ללא כל הנ"ל: עדיין חזקה יותר, עשירה יותר, דורסנית יותר, מאיימת יותר, עם או בלי פארקר ושות'. (ועם דון שימון מזרחי שלא ייתן לאף אחד לקחת לו סתם ככה את האליפות). נבחרת ישראל בכדורסל: רעננה נעימה לעין והתקפית (ועוד כששרף מאמן!). גורמת לצביטה בלב של כל אוהד הפועל באשר הוא כשהוא חוזה בלימונד עולה לשחק כשחקן ליגטימי ומאיים. איך, איך שיחררו אותו, איך?!

אני בשוק אני בהלם אני המומהה

שם: יואב גיל: 18 עוד רגע ממש יומולדת: 13.8. ממש עוד רגע. לא לשכוח לפתוח שרשור
עיר: נ"צ תמונה: אין לי כרגע משהו על המחשב, אבל ראיתי בגלריית התמונות מצ'ה תמונה מגמר הגביע ב-2004, אולי פעם טחת אני אביא אותה לפה. אני ממש לא בטוח שזה אני בתמונה, פשוט הייתי באותו מקום באולם והאיכות ממש גרועה ובקושי רואים פנים אז אולי (לא בטוח) שזה אני. אבל אם אני אשים אותה פה מתישהו אז נראה.. כמה שנים אוהד הפועל? הרבה איך נהיית אוהד הפועל? גמר גביע המדינה 1996. אוהב כדורגל ואוהד בית"ר ששונא מכבי, רואה גמר גביע המדינה ומתחבר לקבוצת הכדורסל. עם הזמן היא הופכת להיות אהודה יותר מקבוצת הכדורגל. שחקן אהוב בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): עדי גורדון. יעני הייתי בן 10 בעונה האחרונה שלו בקבוצה. ואני לא אשכח את הניצחון על מכבי בפחצי גמר הפלייאוף (הניצחון האחרון שלנו עליהם ביד אליהו אגב) שחקן אהוב בסגל הקיים: לימונד. כאילו הוא עדיין בסגל הקיים כי הו רק הושאל. מואהאהאההה ציפיות לעונה הקרובה: מקום שני + ביה"ס לעידוד לקהל של מכבי בפיינל פור, זכייה ביול"ב. ~מה דעתכם על:~ החוק הרוסי: כל כך רוסי ארקדי גאיידמק: עוד יותר רוסי מהנ"ל אפילו חמישה זרים בקבוצה: מכביסטי שיטת הפיינל פור: מכביסטית :) מאיר טפירו: ברווז מכבי ללא גרשון, פארקר, ובאסטון: למי אכפת? נבחרת ישראל בכדורסל: איכסה. קשה לי להתחבר לנבחרת שרוב השחקנים שם הם של מכבי והם השחקנים המובילים של הנבחרת הזאת. וזה עוד בלי לדבר על זה שמשחק מתאזרח.

AmiTutiT14

New member
קיבינימט../images/Emo3.gif

ההודעה הראשונה נמחקה לי
שם: עמית
יומולדת: 24.10 עיר: ירושלים הבירה
אייסיקיו: אין לי. מסנג'ר: אני אתן במסרים למי שירצה:) תמונה (אין חובה, אבל זה פקאצי ונחמד): לא מהטובות שלי, רק רציתי שתראו את החולצה המקורית של מייסון, פלוס חתימה, ולמתעניינים, זה XXXL. עוד משהו שאף אחד לא יודע עלי ואני רוצה שידעו: כן, בנוגע לתמונה, אני כבר עם עדשות מגע
------------------------------------- כמה שנים אוהד הפועל? מגיל 8. איך נהיית אוהד הפועל? רציתי למרוד במשפחה, כולם פה אוהדי בית"ר. אז התחלתי להתעניין בקבוצה ולראות משחקים. שחקן אהוב בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): שלושה- תומפסון, פפי וקוז'י. הסיבה היא שהם שחקני נשמה, רואים שהקבוצה באמת חשובה להם מעבר למשכורת, וגם כי הם מאד נחמדים לאוהדים וזה אחד הדברים הכי חשובים בעיני. עונה אהובה בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): אני לא אשקר, זאת עונת היול"ב. את מה שהרגשתי כשנגמר המשחק מול ריאל אי אפשר לתאר במילים.. שחקן אהוב בסגל הקיים: מתן נאור.. נלחם על כל כדור, שחקן נשמה. אה, הוא גם חתיך רצח
ציפיות לעונה הקרובה: אני רוצה הישגים, אבל יותר חשוב לי שתבנה קבוצה מגובשת וחזקה שתחזיק לכמה שיותר עונות. ------------------------------------- ~מה דעתכם על:~ החוק הרוסי: חוק שיכול להיות טוב בהרבה מקומות אבל לא במדינת ישראל. בגלל שבליגה הישראלית יש שתי קבוצות עשירות מאד ושאר קבוצות לא בעלות הרבה כסף, החוק הזה רק יפתח פערים יותר רציניים והכדורסל בארץ יהרס יותר. ארקאדי גאידמק: עדיין לא גיבשתי דיעה מוחלטת לגביו. חמישה זרים בקבוצה: מגעיל. שיטת הפיינל פור: מזעזע. מאיר טפירו: סמל פוטנציאלי, הרבה נשמה, אבל הוא כבר קרוב לגמור את הסוס. מכבי ללא גרשון, פארקר ובאסטון: בעזרת ג'ה, מכבי הרבה פחות טובה. נבחרת ישראל בכדורסל: בעקבות גל הפציעות שבא עלינו לרעה, אני לא צופה לנבחרת עתיד מי יודע מה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

AmiTutiT14

New member
זאת המצלמה../images/Emo3.gif

זה יותר בקטע של להשוויץ בחולצה של מייסון, שלי

AmiTutiT14

New member
תבוא לירושלים ותקבל יותר מתמונה../images/Emo8.gif

ועכשיו נזכרתי, כל פעם מדברים על להפגש במשחק אבל זה אף פעם לא קרה

הופ הופ

זה אף פעם לא יקרה כי את כבר לא יוזמת
וחוץ מזה, בואי למשחק חוץ השנה בראשון (לשם אני בטוח אבוא אלא אם כן יקרה בסוף משהו בלתי צפוי) ואז לא תהיה בעיה להיפגש. מה שכן אפשר פעם לעשות משהו עם הפורום לפני איזה משחק אבל זה יותר בעיה להתארגן.

AmiTutiT14

New member
פגישות פורום אף פעם לא קורות פה.

ואני כן יוזמת..
אני אשתדל לבוא העונה למשחק של ראשון בחוץ. אבל גם אתה תשתדל לבוא למלחה.

Jordan232

New member
טוב למה לא?

שם:שלומי גיל:16 יומולדת:1.9 עיר:ירושלים אייסיקיו:298684264 עוד משהו שאף אחד לא יודע עלי ואני רוצה שידעו:אממ.. אני כותב גם בצ'ה. הכינוי שלי זה תנין אדום. ------------------------------------- כמה שנים אוהד הפועל?אין לי מושג איך נהיית אוהד הפועל?אבא שלי גרר אותי לזה, כשהייתי עוד קטן ותמים:) שחקן אהוב בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): אין אחד ספציפי עונה אהובה בכל הזמנים של הקבוצה (עם סיבה): עונת היול"ב שחקן אהוב בסגל הקיים: מריו אוסטין ציפיות לעונה הקרובה: שהקבוצה תשחק כדורסל מהנה, ושהאוהדים ישירו ביציע. ------------------------------------- החוק הרוסי:לא טוב לדעתי. ארקאדי גאידמק:כסף. מאיר טפירו:מוסר נהדר, והרכז הישראלי הטוב ביותר. מכבי ללא גרשון, פארקר ובאסטון:זה עדיין מכבי. נבחרת ישראל בכדורסל:שיהיה להם בהצלחה

נזרום...

שם: נעם. גיל: 28. יום הולדת: 13/11. אוהד מעונת 2\91. איך נהייתי אוהד?- עד אז לא ממש התעניינתי בכדורסל, למעט משחקי יום חמישי של מכה-בי. בקיץ שלפני אותה עונה ראיתי במקרה מודעה על כרטיסים ב20 שקל לטורניר הכנה לעונה בהשתתפות הפועל י-ם, הפועל ת"א, מכה-בי ואנטיב (20 שקל לארבעה משחקים... היו ימים...). החלטתי שזו הזדמנות לראות את מכה-בי בחי ולא רק בטלויזיה. מה שלא ניחשתי היה שהאווירה במלחה תהפוך אותי לאוהד של הפועל ולשונא של המחלה מיד אליהו. שחקן אהוב בכל הזמנים- עדי, כמובן. שחקן אהוב בסגל הקים- אחרי שלקחו לי את כל הפיבוריטים (קנטור, קוז'י, לימונד, מייסון, בסדר הזה) נשארו מתן וסליי. ציפיות לעונה הבאה- חולם כמו כולם על אליפות, אבל יודע שנסיים כרגיל כסגנית האלופה, ונגיע עד לחצי גמר היול"ב. החוק הרוסי- אסון לכדורסל. צריך לשתף יותר ישראלים, אבל השיטה צריכה להיות ע"י צמצום מספר הזרים ולא ע"י חוקים מוזרים שיכניסו שיקולים מעוותים לחילופים. גאידמק- אמביוולנטי- מצד אחד שמח כמובן על ההשקעה בהפועל ועל כך שהפכנו בזכותו לקבוצה שלטת בליגה, אך בה בעת כואב לי על כך שאנחנו נותנים יד להרס התחרותיות, שהינה אלמנט חשוב בספורט בכלל, ובכדורסל הישראלי בפרט אם אנו רוצים למנוע את קריסתו. חמישה זרים-חבל לי שאנחנו מאמצים את המודל המכה-ביסטי. הייתי מעדיף לראות קבוצה ישראלית יותר (ולא, מתאזרחים הם לא ישראלים). פיינל פור- סיכוי טוב יותר להפתיע ולנצח את מכה-בי, אבל איפה האווירה והמתח שנבעו מסדרות ארוכות ומרתקות? טפירו- שחקן ענק, שלצערי (בתקווה שאתבדה) עתידו מאחוריו. מכה-בי ללא הפורשים- מכה-בי עברה בקיץ שינויים שיהיה לה קשה להתגבר עליהם, וזו ההזדמנות לתפוס אותה עם המכנסיים למטה, אבל תסמכו על דון שמעון שהוא כבר ימצא איך למנוע את נפילת הצהובים למרות הכל. נבחרת ישראל בכדורסל- עודף הזרים בליגה פוגע קשה בנבחרת, וככל שיעבור הזמן נראה את הנבחרת הולכת ומתדרדרת יותר ויותר. פודגוריצה 79' לא תחזור שוב, לצערי... :(.

פספסתי משהו...

עונה אהובה- עונת 4\93. באנו קטנים ויצאנו גדולים. בעונה זו הוכחנו לכל הליגה מי זו הפועל ירושלים המשפחתית והאמיתית. קבוצה שהתחילה בלי ציפיות (ובלי סגל) והסתיימה בחצי גמר הגביע (ופציעה קשה של פפי ברבע הגמר) , ובמקום השישי בליגה. הדקות האחרונות של המשחק על מקומות 5-6 מול ראשון לציון נחרטו בזכרוני לעד... איפה עוד תראו אולם שלם עומד ומריע לשחקנים שניגפים ב25 הפרש מול סתם עוד קבוצה? (די היה לראות את ההלם על הפנים של תומר קרני, רכזה של ראשון לציון, למשמע שירת "תודה לך הפועל" עולה מכל רחבי האולם, כשהאוהדים קמים אחד אחד כדי לתת סטנדינג אוביישן שכמותו לא נראה במלחה, כדי להבין עד כמה הרגע שאנו עדים לו הוא רגע מדהים ועד כמה מדובר בקהל שאין שני לו).

bobas

New member
אוי הזכרת לי את המשחק המופלא..

שבו אפילו שחקני ראשון והקהל שלה עודדו את הפועל. מ ר ג ש !!!

למעלה