מה קורה לי????

SecondOpinion

New member
ענית לעצמך במשפט השני בהודעה

"אל תהיו ציניים" אז זהו, שאתה עדיין לא. ויש כאלו שכבר לא. אבל הרוב כן. הציניות בעניין השלם שאתה כמה אליו כל כך. בעניין החלומות על משפחתיות וזוגיות שמתנפצים. תתעסק עם זה. עם מי היתה וגם עם כמה וכמה גדול היה להם. זה שלב. רק תעשה טובה: תעגן את עצמך במציאות. וודא שאתה עדיין לא בשיגעון. זה מדהים. כאילו אני כתבתי את ההודעה שלך. הכל מקביל. הזמן, הסקס, האגואיזם. הכמיהה. וגם, האטרף בלילות מתחת לחלון שלה, מפרש את הצללים. זה מקום רע. עבור אותו, והמשך הלאה.

הזמן

בהחלט יעשה את שלו. מבינה מדברייך כי הכל עוד בחיתולים, הכל חדש ולכן ההתחבטויות שלך עם עצמך לגיטימיות וטבעיות לחלוטין. מוכרת לי מאוד ההרגשה. יכולה לספר לך שעם הזמן הכל הסתדר וכל אחד מאיתנו, הבין והפנים כי עליו להמשיך בחייו. אתה הגבר בהנחה שאתה יצאת מן הבית ולא קיבלת משמורת על הילדים, חש כי נעקרת מסביבתך הטבעית, המוכרת, נותקת בעל כורחך מילדיך. התחושה היא תחושה קשה. וכל מחשבה על האישה שבבית גורמת לכמיהה לתחושת הבטחון שהיתה על אף שלא היה טוב ולא הסתדרתם. כל מחשבה על הילדים גורמת לתחושת פספוס, אובדן פיסות חיים מחייהם של הקטנים. הבלבול, החיים שבבלאגן ואירגונם מחדש כשברקע עוד צורב כאב הפרידה והעזיבה, גם אם נדמה שלא היתה שם אהבה גדולה, בכל זאת 13 שנה ,לא הולכות ברגל. כל אלה מוליכים אותך לחוש געגוע לשלמות, לשלם הזה שנקרא משפחה שממנו כביכול בחרת להתנתק. אין צורך לשפוט אותה לשלילה, למרות שעפ"י תיאורך ניהלת לבד את הבית והילדים. עצם היותך כבר לא שם ביצעה בה שפטים. למה כואב לאבד - כי חלקתם לא מעט שנים ביחד, כי עם השנים הפכה לחלק ממך ,בין אם ענתה על צרכייך ובין אם לא. ומעל לכל היא אם ילדייך, ללא התחשבנות על תפקודה התקין או לא. למה מעניין אותך לדעת עם מי בילתה אמש? - כי זהו טבעי וזה ממש עניין של זמן ובהחלט יעבור עוד מבלי שתרגיש. התמקד בדברים החשובים ביותר - ילדייך וחייך האישיים. שקם אותם, השקע בילדייך ונסה למזער את הנזק מבחינתם כמה שניתן. ואתה...בזמנך הפנוי, צא, הרחב את הסביבה התומכת שעם השנים בטח הצטמצמה, הרחב את המעגל החברתי וצור רשת תמיכה וחברים ותהנה מכל רגע פנוי. המון בהצלחה, מבינה לליבך
תחושות אלו מובנות ביותר ונורמליות - לא נורמלי אם לא היו.

ממקום נקי ביקשת

וצר לי שלא אסכים עם חלק מהתגובות כאן אבל לא מכירה אותך ולא יודעת עליך כלום אבל קראתי כמה פעמים את שכתבת. וזה נראה כאילו אתה חושב שמצאת דרך טובה ללכוד נשים..... הכי נקי שיכול להיות זיו

צר לך

וצר גם לי להביע כי ראייתך מוזרה ומהווה שיפוט לקוי ותמוה מאיפה לאיפה - נשאלת השאלה ואיך בדיוק הגעת למסקנות הללו.

יערית

New member
איך ללכוד נשים?

הבן אדם גר רחוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נושק לאנטרטיקה

mor881

New member
סליחה ....??

בא לך לפרט הייתי רוצה לדעת אם אני מבין נכון .

אויי לקחתם קשה

אז אומר ככה קודם שיפוט לקוי-שיפוט לקוי מתבטא בהמון דברים אחרים ולא פה! לא שפטתי אלא קראתי ורק אמרתי את שהבנתי יכול להיות הבנה לקוייה כן אך לא שיפוט ולמה כתבתי זאת ככה מור לא רוצה לפגוע בך חס וחלילה אך זה נראה כאילו מין שטאנץ כזה שנשים רכות לב יפלו לרגליך. בגלל הרגישות ובגלל.. אמרת מקום נקי-עניתי ממקום נקי ומיותר לציין שזו רק דעתי ולא יותר וכל אחד זכאי לדיעה משלו גם אם לא מצטרפת לכל הקבוצה אז אל תקח קשה כי בסך הכול אני עוד ניק שאומר את דעת. זיו

רות 2

New member
כניראה שזו היתה דרכך ...

וזיהתה בכתיבה משהו שמוכר לך מהעבר ... אבל זה כניראה שייך היא לך ולא לו ... (ממקום נקי כבר אמרנו )

מצטערת שככה חושבים

לא מתנצלת על דבריי ומבחינתי המנהלת יכולה למחוק נסיון של שנים רבות של עבודה מול אנשים בחיי היום יום ופה ברשת ניואנסים קטנים שפשוט שלחו לי תמרור עצור ושוב ללא כוונה לפגוע ולך רות היקרה מצטערת לא רוצה לרדת דעתי כבודי ודעתך כבודך ומכבדת כל דיעה גם אם שונה מאיתנו זיו

mor881

New member
כתבתי לך במסר

אבל לדעתי גם אנשי הפורום צריכים לדעת. אז לא אני לא מחפש כאן סטוץ ולא אהבה אבל אם דברים יקרו אז יקרו וזהו אבל אין כוונת תחילה והכל נעשה בתמימות ועם החלטה לשתף סופסוף מה שעובר עליי. תודה ויום טוב.

ב ד ר ך

New member
לא קל

להיפרד ממשהו שהיה שלנו. גם אם אנחנו כבר לא כל כך רוצים בו. התקופה הראשונה היא התקופה הכי קשה, הכי מבלבלת עוד לא התגבשה לה שיגרת חיים אחרת. אתה רגל אחת שם ורגל אחת במקום אחר. בהצלחה

t o t a l

New member
אל תרגיש רע עם עצמך

הכל טבעי והכל לגיטימי. זה שהתגרשת ממנה, לא אומר שלא צריך להיות לך איכפת ממנה. התגרשת כי הרע העיב על הטוב. אבל עדיין היה הרבה טוב וזה בסדר לזכור אותו ולהוכיר אותו. זה בסדר להתגעגע. זה בסדר לקנא מעט. בטח בסדר להסתקרן. יגידו לך כאן הרבה [מנטרה רווחת ושחוקה] שאתה צריך "לשחרר" "לשחרר". זה מונח כזה שהומצא כאן בפורום. ל ש ח ר ר שנה וחצי אני כאן וכל מה שאני שומע זה "לשחרר". מבחינתי, לשחרר זה להמשיך בחיים. לשחרר זה לא להתקע. לשחרר זה לא להתאבל בלי סוף. לשחרר זה להמשיך לעבוד ולהנות ולאהוב ולבלות. מבחינתי לשחרר זה לא להפוך לאטום רגשית.

mor881

New member
יש לך רעיונות

לצעדים שאפשר ליישם בשטח כתוצאה מזה שזה בסדר לקנא קצת ולהתגעגע קצת והסקרנות זה הקטע הכי מטריף? אז זהו שאני לא רוצה להיות אטום ואני עושה צעדים בכיוון הזה אני ממשיך לחיות ואפילו יוצר דרכים חיוביות חדשות ,יכולתי לקחת את הפרידה לכיוון שלילי אבל אני חושב שאני לוקח אותה למקום מאוד חיובי. אבל זה יהיה נחמד מצידך לתרום קצת ידע באיך לתמרן עם אותן רגשות בחיי היום יום כי יש קשר על בסיס יומיומי כמעט ביננו הילדים הרבה אצלי והרבה אצלה וכל זה שאנחנו מתקשרים בשביל הילדים יוצר תקשורת ביננו וקירבה מסוימת שמעלה סימני שאלה.

maof

New member
לשחרר.......

אולי משפט הרטילאי ואולי מציאות. "לשחרר" פיזית זה מאוד פשוט.....קמים והולכים. "לשחרר" בראש זה כבר משהו אחר.....לדעת שאין כבר כלום, לדעת שהכל ניגמר ולא "מזיז" יותר, הרגש כבר לא קים והעסקים ממשיכים כרגיל. להמשיך לעבוד להנות לבלות זה החלק הקל בכל הנושא, אבל ספר לי טוטל ידידי איך עוצרים את המחשבות?????????????? מעוף

מה קורה לך

השתדלתי לקרוא כל מה שכתבת ורק שאלה לי אליך אם היום היתה לך חברה יזיזה אחרת שהסקס איתה יהיה מדהים...נראה לך שעוד תחשוב בתכיפות כזו על האקסית? נראה לי שלא מה שקורה לך טיבעי לחלוטין לדעתי אתה רק חייב לעצמך קצת מנוח לראש זאת אומרת צא ולמד עולם... תאמין לי (ואם אתה לא מאמין תשאל אותי) אחרישתי נשים שיהיה לך טוב איתן כבר הכול יהיה שונה.

mor881

New member
כמה זמן לוקח למצוא שתי נשים שיהיה

נשים שיהיה לי טוב איתן? ובכלל תשמע אני בסקנדינביה ובאמת שלא חסר כאן סטוצים אבל זה לא זה זה פשוט לא עושה לי את זה כרגע זה אפילו גורם לי עוד יותר לדיכאון.

בואיינה אתה

מה אתה מתלונן נשבע לך מקנא בך סקנדינביות ככה חופשי....נו איש בטוח יש שם כמה נחמדות כמו בתמונות תמצא אחת שלא רק הסקס יהווה חיבור תשמע תספר שאתה קיבוצניק שמעתי שזה עובד שם תשתזף בטוח תמצא וזמן או כמה זמן זו בעיה יכול להיות ביומיים או שנתיים מקווה שתמצא מהר

תשלים עם הפרידה..

תשלים עם הפרידה, אל תרחם על הילדים או על עצמך.. לא היה לך טוב במערכת הזוגית, לדבריך היית שולי, .."היא לא פרטנר לעבודה על מערכת זוגית, תמיד היתה אגואיסטית, הייתי לבד כל השנים (13) איתה".. צא מזה אחי, אני יודע שזה מאוד קשה... אתה מיפה את העבר, צובע אותו בורוד...זה לא ילך.. אל תעז לחשוב עליה..עם מי היא היתה.. מה היא עשתה. אל תרים טלפונים ממניע הסקרנות כי היא...המשיכה הלאה.. במשתמע, נפגשת..יוצאת ..נהנית..אל תכנס לאובססיה הזו.. נשוך את השפתיים, צעד קדימה.. תתגבר.. החיים השלמים והיפים מחכים לך מעבר לפינה..

למעלה