מה קורה לחלב שלי?

מה קורה לחלב שלי?

בני בן חודשיים וחצי, עד גיל חודשיים הייתי שואבת לו כפעמיים ביום (כיוון שכשנולד סירב בכל תוקף לינוק), לפני כשבוע וחצי ניסיתי שוב עם פטמת סיליקון והוא ינק יפה. במהלך היום אני נותנת לו כ- 2 עד 3 ארוחות תמ"ל וכל השאר יניקה. אני מאוד רוצה להפחית מהתמ"ל ולגרום לו רק לינוק בלי תוספות אך נראה לי כי הוא אינו שבע ממני, למשל היום, אכל כחצי שעה, סיים ועשה גרפס, ואחרי חצי שעה בכה כי רצה לאכול, הבאתי לו הפעם 90CC סימילאק והוא אכל את הכל!!!!

Revili

New member
הגדלת תפוקת החלב...

אם לאורך זמן שאבת רק פעמיים ביממה כמות החלב שאת מייצרת ירדה. משאבה אינה מרוקנת את השד ביעילות כמו תינוק ולא נוצר גירוי מספיק ליצירת חלב. זהו מצב הפיך...אם תניקי את התינוק בכל ארוחה ורק אם הוא רעב לאחר ההנקה תתני לו השלמה בבקבוק (עדיף חלב שלך ולא תמ"ל) ולאחר כל הנקה תשאבי למשך מספר דקות (גם אם בהתחלה לא יצא כמעט חלב), אז היניקה של התינוק יחד עם השאיבות יגבירו את ייצור החלב שלך בהדרגה. כדאי מאד ליצור קשר עם יועצת הנקה מוסמכת שתנחה אותך בתהליך ותוודא שהתינוק מקבל מספיק אוכל ותוכל להעביר אותכם להנקה מלאה. חשוב שיועצת הנקה מוסמכת תוודא שהתינוק יונק היטב עם פיטמות הסיליקון, לעיתים הן מקשות על התינוק לרוקן היטב את השד. מצרפת לך קישור עם רשימת יועצות הנקה מוסמכות. בהצלחה.

1טלטלים

New member
מצטרפת לרוילי

ומוסיפה שרצוי לשאוב בכל פעם שאת מניקה עם פטמות סיליקון,תוודאי שרוקנת היטב את השד (לעתים,זה לא קורה כאשר מניקים עם סיליקון).את הכמויות שתצברי משאיבות אפשר לשמור ולהשתמש בהם כאשר יש צורך בתוספת(לפחות תוספת תהיה חלב שלך ולא תמ"ל
. ריקון טוב והנקה לפי דרישה,מיעוט בקבוקים,שאיבה מתמדת לזמן מה (לפחות עד שמשק החלב יחזור) יאפשרו לחלב לחזור. אל איוש!

למעלה