איראן תוקפת 8 מדינות בו זמנית.
אני למדתי מההתנהגות האירנית שחמינאי מתאיראן תוקפת 8 מדינות בו זמנית.
אכן משרת את ישראל.אני למדתי מההתנהגות האירנית שחמינאי מת. זה היה ההסבר הלוגי היחיד שמצאתי בדיון משפחתי בענין. תכל'ס לתשומת לב הטוענות/ים כאן לעתים שזה לא משנה אם הורגים ראש של ישות טרוריסטית. שוב ושוב אנו למדים שזה בהחלט יכול לשנות ולהשפיע משמעותית.
במקרה הזה למשל, ההתנהגות האירנית משרתת את ישראל נהדר מכל הבחינות.
מעולה, כך ירגישו מה עובר על העורף הישראלי, ומעולה שיבינו מדוע ישראל הגיבה לחמאס , ותגיב על כל ירי מעזה.הם קיוו שזה יוביל ללחץ מהמדינות המותקפות על ארה"ב בפועל קרה הפוך..
וטוב שכך
זה יהיה שווה כשהמדינות הלוו יתקפו חזרה את איראןמעולה, כך ירגישו מה עובר על העורף הישראלי, ומעולה שיבינו מדוע ישראל הגיבה לחמאס , ותגיב על כל ירי מעזה.
זה יהיה שווה כשהמדינות הלוו יתקפו חזרה את איראן
בינתיים הסעודים כבר משתפים את חיל האוויר שלהם במלחמה. מדינות המפרץ ביחד גינו את איראן, ואחרי הפגיעות בהן שוקלות להצטרף גם הן.זה יהיה שווה כשהמדינות הלוו יתקפו חזרה את איראן
טוב לדעת שיש להם חיל אווירבינתיים הסעודים כבר משתפים את חיל האוויר שלהם במלחמה.
יש להם ועוד איך. לאחרונה אף התעוררה בישראל דאגה מכיוון שטראמפ אישר מכירת מטוסי חמקן לסעודיה, למרות התנגדות ישראל.טוב לדעת שיש להם חיל אוויר
. בזמנו, כמדומני ב2019 למניינם, כשאירן משום מה הפציצה מקורות נפט בסעודיה זו האחרונה כמעט ולא הגיבה (נדמה לי שעשתה איזו נפיחה כלפי החות'ים בתימן, אך לא הגיבה נגד אירן ישירות למרות שההתקפה עליה יצאה משם אם זכרוני אינו מטעני). תמיד התפלאתי מדוע נהגו כך.
אני יודע. דברי אלה נכתבו בציניות. הם אפילו קיבלו מארה"ב בזמנו את החמקן המתקדם, ברח לי שמו כרגע (F35 אולי?), דבר שנדון כאן ארוכות (בקטע של איזה פויה ביבי שהוא אישר את זהיש להם ועוד איך.
חחח, בדיוק (כתבתי את הדברים למעלה לפני שקראתי את דברייך אלו).לאחרונה אף התעוררה בישראל דאגה מכיוון שטראמפ אישר מכירת מטוסי חמקן לסעודיה, למרות התנגדות ישראל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.