מה קורה לאיראן🤣?

Harrington

Well-known member
מנהל
איראן תוקפת 8 מדינות בו זמנית.
אני למדתי מההתנהגות האירנית שחמינאי מת :cool:. זה היה ההסבר הלוגי היחיד שמצאתי בדיון משפחתי בענין. תכל'ס לתשומת לב הטוענות/ים כאן לעתים שזה לא משנה אם הורגים ראש של ישות טרוריסטית. שוב ושוב אנו למדים שזה בהחלט יכול לשנות ולהשפיע משמעותית.

במקרה הזה למשל, ההתנהגות האירנית משרתת את ישראל נהדר מכל הבחינות.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני למדתי מההתנהגות האירנית שחמינאי מת :cool:. זה היה ההסבר הלוגי היחיד שמצאתי בדיון משפחתי בענין. תכל'ס לתשומת לב הטוענות/ים כאן לעתים שזה לא משנה אם הורגים ראש של ישות טרוריסטית. שוב ושוב אנו למדים שזה בהחלט יכול לשנות ולהשפיע משמעותית.

במקרה הזה למשל, ההתנהגות האירנית משרתת את ישראל נהדר מכל הבחינות.
אכן משרת את ישראל.

משתפרת1

Well-known member
זה יהיה שווה כשהמדינות הלוו יתקפו חזרה את איראן

זה יהיה שווה כשהמדינות הלוו יתקפו חזרה את איראן
בינתיים הסעודים כבר משתפים את חיל האוויר שלהם במלחמה. מדינות המפרץ ביחד גינו את איראן, ואחרי הפגיעות בהן שוקלות להצטרף גם הן.

Harrington

Well-known member
מנהל
בינתיים הסעודים כבר משתפים את חיל האוויר שלהם במלחמה.
טוב לדעת שיש להם חיל אוויר :). בזמנו, כמדומני ב2019 למניינם, כשאירן משום מה הפציצה מקורות נפט בסעודיה זו האחרונה כמעט ולא הגיבה (נדמה לי שעשתה איזו נפיחה כלפי החות'ים בתימן, אך לא הגיבה נגד אירן ישירות למרות שההתקפה עליה יצאה משם אם זכרוני אינו מטעני). תמיד התפלאתי מדוע נהגו כך.

משתפרת1

Well-known member
טוב לדעת שיש להם חיל אוויר
. בזמנו, כמדומני ב2019 למניינם, כשאירן משום מה הפציצה מקורות נפט בסעודיה זו האחרונה כמעט ולא הגיבה (נדמה לי שעשתה איזו נפיחה כלפי החות'ים בתימן, אך לא הגיבה נגד אירן ישירות למרות שההתקפה עליה יצאה משם אם זכרוני אינו מטעני). תמיד התפלאתי מדוע נהגו כך.
יש להם ועוד איך. לאחרונה אף התעוררה בישראל דאגה מכיוון שטראמפ אישר מכירת מטוסי חמקן לסעודיה, למרות התנגדות ישראל.

Harrington

Well-known member
מנהל
יש להם ועוד איך.
אני יודע. דברי אלה נכתבו בציניות. הם אפילו קיבלו מארה"ב בזמנו את החמקן המתקדם, ברח לי שמו כרגע (F35 אולי?), דבר שנדון כאן ארוכות (בקטע של איזה פויה ביבי שהוא אישר את זה ;-)).
לאחרונה אף התעוררה בישראל דאגה מכיוון שטראמפ אישר מכירת מטוסי חמקן לסעודיה, למרות התנגדות ישראל.
חחח, בדיוק (כתבתי את הדברים למעלה לפני שקראתי את דברייך אלו).

למעלה