מה קורה כולם?

מה קורה כולם?

לא יודע למה אבל עד עכשיו לא כתבתי בפורום הזה. קצת על עצמי: קוראים דרור בן 14 מעומר מטורף על היהודיג ואהה כן בקשר לסקר אינ אוהב גם וגם כי תמיד צריך לנוח אחרי יותר מדי רעש. אההם זהו זין שמן

היי...!!

מה מה צף איש?! ממ וולקאםם ותהנה לךךך!!! אני היא שימשי הטובת לב..מקווה שתהנה אם תצטרך משו... לא משנה מה תבקש
! HaVe FuN!

מימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוף סוף באת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה קורה אח?!?!?!!?!?!?!?!?! ברוך הבא!!!!!!!!!!!

תודה אנשים איזו קבלת פנים

חןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה המצב כן סוף סוף באתי ולמדתי לתופף בערך את אינטרמת את ליפול אתפעמון מלחמה אבל זה נשמע קצת מעוות, ואהההם את מחפש תשובה בדיוק התחלתי ואני כל כך גאה בעצמי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה כ למי שלא קלט אני מתופף! אה וחן........ מה היא מוצאת בו????????????

ומי שדואאג (סתם משעמם ליח ואני מת..

לעשות משהו עם עצמי) אני בדרך כלל רושם כמו איזה אידיוט ומדואג לכתוב נכון אז פשוט אוייש נו זיין שמן מה אני כותב לעזאזל יאללה אי הולך להתקלח אני מזיע מהאימון ואני מסריחוסוף סוף יש מים חמים אז ביי כמה ו´אים!!!!!!!!!!!!!

שלום איש..../images/Emo140.gif

אמממ אישי...שלום לך וברוכה הבאה..
אממ..גם אני מתופפת..
ו...פעמון מלחמה אינטרמת וליפול...זה...איך אני יגיד לך... קל פלוס... זה ממש לא בעייתי...כל מה שאתה צריח זה להוציא את זה...לאלתר כמה מעברים בין השאר..וניגמר העסק.. אם אתה צריח עוד שיר..תגיד לי אני יכתוב לך את הקצב הבסיסי שלו..
מקווה שעזרתי... ממני רוני

סבבה!!!!!!!!!!!!!

יו תודה אז אההם את יכולה לכתוב לי את ג´קי כי לא משנה כמה אני שומע את זה, כשאני בא לנגן זה נשמע ממש מוזר! תודה מראש מימון

במבהה ממני לכולכם!..../images/Emo3.gif

אז קבל בתיקווה שתבין משהו... רייד\הייהאט=X סנר=ס באס=ב גירסת LIVE SHIT בתים Xב X Xס X Xב X Xס X פיזמון Xב Xב Xס Xב X Xב Xס X __ Xב Xב Xס X Xב Xב Xס X לפני הstarwey... Xב Xס Xב Xס Xב Xס Xב Xס בסטארוואי... Xב X Xס X ס X ס Xב סב X וזה היה כל הסיפור.. לא בטוחה אם תבין או לא.. אמממ...ובפיזמון...זה כל הזמן מישתנה... תיבחר.. ו...הודעה הבאה גירסת אולפן..יותר קלה...

אממפפפ....גירסת אולפן

X=הייהאט\רייד O=פתיחת הייהאט ס=סנר ב=באס בית Xב X Xס X X O Xס X פיזמון Xב X Xס X ס X ס Xב Xס חלק אחרון...שאורית צורחת...זה כמו הפיזמון... מקווה שהבנתה משהו... בלא בלא בלא... ממני רוני

שאאאאלום בנאדם ../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איש..מקווה שתהנה בפורום הקטן אך הכיפייי בטירוף שלנו
מיי ניים איז ליאור

למעלה