מה קורה?כולם כנסו...!!!!

Bling Bling

New member
מה קורה?כולם כנסו...!!!!

רציתי לשתף אותכם בבעיה שלי אז ככה: אני וחבר שלי הקמנו הרכב לא מזמן ויש לנו בעיה אנחנו לא יודעים אם כדאי לנו לשיר על המצב או לשיר על בנות אני חושב על בנות תגידו מה אתם חושבים על הקטע הזה לכל הבנות כדאי לבוא אליי אני משאיר לך שפיך מתריי עושה לך גוצ´י מוצ´י ואת נופלת עליי הבנים מתים עליי מרוב קנאה כולם קופצים עליי רוצים לשחוט אותי אבל זה לא בא בחשבון כי למדתי שלוש שנים איך להיות רואה חשבון זה סתם קצר תגידו מה דעתכם בלי להתבייש רותם

FishBone

New member
שמע

באייסיקיו שלחת לי מילים עצומות אני לא יודע מה פתאום אתה כותב את זה...

RunNGun

New member
בכנות - לא ממש אהבתי

רציתי שתבהיר לי משהו: "...אני משאיר לך שפיך מתריי..." - מה זה מתריי? די שטוח, האמת. אני כנה כמו שביקשת... אבישי

Oleg Silver

New member
שמע אפשר לחרוז את אותה מילה

אבל צריך לדעת איך עושים את זה

Oleg Silver

New member
הליריקס גרוע בלי להעליב

חרוזים לא טובים ובכלל הביטויים לא טובים. תכניס קצת קלאסה לליריקס. ומה אתה שם זין על אחרים? תשיר על מה שאתה רוצה.רוצה לשיר על בנות תשיר על בנות!!

multi

New member
אז ככה

1. הליריקס גרוע, ולא בוגר 2. לשיר על המצב או על בנות זה ממש שחוק. ואם יש לך ל"חדש" בנושא בסגנון מה שרשמת עכשיו, אל תשיר על זה חוץ מזה שיש מלא נושאים אחרים, חוץ מבנות ומצב תתאמן, תשקיע ובהצלחה

2PAC4EVER

New member
כתבתי גם שיר- פעם ראשונה שלי

אז בבקשה אל תקטלו, שמתי גם סימפול בביט- יצא קצת קצר אבל תגידו לי מה אתם חושבים"- ברוגז ברוגז לעולם, שולם שולם אף פעם. מחכה לתגובות

Oleg Silver

New member
תגיד מה נסגר איתך?

לא נמאס לך? עוד לפני שפתחתי את ההודעה שלך ידעתי מה יהיה בה. שמע לא טוחנים בדיחה כי אז היא כבר לא מצליחה. הצחקת פעם - יופי אל תחרוש על אותה הבדיחה כי אז נמאס..ברצינות

MooN aka asdfgh

New member
יא חתיכת חרא! מסכן... למה אתה יורד

עליו??? אבל הפעם יצא לך מצחיק... רק הפעם...

G MaN aka Satla

New member
אההמ...

תוסיף גם את "לשיר על מורים ובית ספר" ל"שחוק" בבקשה. ובוא אני אגלה לך משהו , אפילו על הנושא הכי מטומטם אפשר להוציא שיר מטמטם.

multi

New member
אמרתי לך כבר שזה לא הנושא של השיר

זה מדבר על היחס המתנשא והמזלזל של המבוגרים כלפי המתבגרים ועוד כל מיני יציאות לכיוונים אחרים שקשורים תשפוט בעצמך -> חיים מעצבנים מורים מתנשאים הורים ומבוגרים שחושבים שהם יודעים, מה הם מבינים? כל היום בעצבים, נמאס לי מכולם, רוצה לישון אבל מה קורה כשאני קם מחר פשוט יבוא עוד יום חדש ישן שוב יבואו אותם מורים מאוסים אותה גישה ילמדו אותך דברים לא חשובים, אותה שגרה "מה לא חשובים? מי אתה שתדבר?" אתם יודעים מי אני, עוד מספר באיזה בקלסר, בעוד מבחן, בוחן, אני עוד ציון בשבילכם אני רק איזה נתון "כן, אבל המספרים האלה קובעים לך את החיים" איזה חיים? אלה שאתם מכתיבים? אלה שאתם כופים, אתם חושבים שזה נכון? שדור תמיד הולך אחרי קודמו בעיוורון תנסו להבין, הייתם פעם בגילנו כמה זמן נספוג ת´זבל שזורקים היום עלינו: תתכונן למבחן תוציא רק מצוין נכון זה לא חשוב, רק שלא יהיה לך זמן, רק שלא תהנה ולא תתלהב, שלא יהיה לך זמן לעשות דברים שאתה אוהב מובלים כמו כבשים אחרי רועה שלא רואה, מהאמת מתחבא, עלינו מתנשא ובטוח שהוא יודע מה הוא עושה יש מבחן בהיסטוריה, מבחן בתנ"ך, ספרות לשון אנגלית זה משעמם כל כך ואתם לא מקשיבים לא אכפת לכם בכלל אתם רוצים שנהיה כמוכם כשנגדל מקולקלים מזויפים יודעים הכל אבל טיפשים, באופי חלשים לא פתוחים לשינוים כי אתם בטוחים שאלו החיים, שככה צריכים להתגלגל העניינים שתמיד צריך לרצות את כולם רק עם שני תארים זוכים לתואר בן אדם אני לא מוכן שתכתיבו לי מה לתת בן אדם מזויף שווה לבן אדם מת אז עד מתי נעמיד פנים שהכל בסדר? לא נמשיך ללכת כמו עיוורים אחרי העדר זה מגוחך זה אבסורד, זה כל כך מיותר יש לי דרך משלי, תעזבו אותי כבר מבוגר הורה מורה שינסה להתנשא שיחשוב שהוא יודע כי הוא מנוסה אבל המתבגר מבין יותר ממה שמשתמע זה לא הגיל זה התרגיל, הגודל לא קובע כל החיים שלי הייתי רק בורג במערכת אף אחד לא רואה את המהפכה שמתקרבת מבחוץ, אני מתנהג רגיל כמו כולם אבל בפנים יש מרדנות כעס ורגש נקם אני באמת אדם טוב, יש לי ערכים ומוסר אבל כמו גמל, הגב שלי נשבר זה מתחיל לאט לאט כשאני משתעמם אוגר כעס ומרדנות אוכל את החרא שלכם ואתם לא מבינים רואים רק ת´עטיפה אבל בתוך המתנה משהו מתחיל לתקתק ואז פתאום בהפתעה כמו ליצן בקופסא אני יתפרץ והאשליה תתנפץ המבוגרים שכחו עם מה צריך להתמודד וזה יוצר עוד כעסים ואני רק מתמרד כי יש הרבה קשיים ולחצים לנער מתבגר ויחס, גורר יחס, ואז הכעס מתגבר "אני מבין יותר ויש לי ניסיון" כלכך שקועים באגו איזה ביזיון "אני יודע מה טוב בשבילך" "ציפיתי ליותר ממך" אני כבר, לא אוכל את הבולשיט שלך יודע לחשוב ולא לוקח כמובן מאליו אני לא איזה כלב שנאמן לבעליו ככה אני חושב וזה מה שאני עושה ככה אני מרגיש וזה מה שאני רוצה כנראה שיש לזה סיבה דיי טובה אחרת לא הייתי ככה כבר מהתחלה אז הם קובעים עובדות מחליטים בשבילנו כאילו שלנו אין זכות לשלוט בגורלנו ואם יש בעיה, מי ישר חושבים שהוא אשם? קודם תבדקו אם הצחנה יוצאת ממכם חושבים, שבגלל הניסיון הם ביתרון אבל אולי הניסיון לא יביא לפיתרון אתם לא מקשיבים ואין לי זין להסביר כוחניות ואיומים לא גורמים לי להחוויר אז בינתיים ניתן להם לחיות באשליה הם הקהל ואני שחקן בהצגה מתישהו הם יבינו שאם אין שיווין מעמדות השחקנים מתפטרים,והם ישאו בתוצאות מבוגר הורה מורה שינסה להתנשא שיחשוב שהוא יודע כי הוא מנוסה אבל המתבגר מבין יותר ממה שמשתמע זה לא הגיל זה התרגיל, הגודל לא קובע

EmGee

New member
גם אם הנושא שחוק אפשר תמיד לחדש

פשוט צריך להיות מקורי ויצירתי

למעלה