מה קורה כאן?

mixyboy

New member
מה קורה כאן?

מה קורה כאן? אני כבר 5 ימים בלי סיגריות!!! כל הזמן נכנסת לפורום והפורום לא חי בכלל! מה? אתם לא מודעים לכך שפורום או אתר שלא מתחדש/מתעדכן נופל??? אני כל הזמן נעזרת בעמודים קודמים מלפני כשנה!!! לא יפה! כנסו! ספרו מה קורה איתכם! אני חדשה, אבל עידוד אני חייבת לשאוב כאן! אני מרגישה ממש ממש גיבורה ואחלה לי, אבל איפה כולם? או שלכולם קל ולא צריכים פורום תמיכה או שכולם נשברו וחזרו לעשן. מתה להתמיד, כל כך נעים לא לעשן. כל הזמן חושבת מה קורה כעת בגוף שלי אחרי הגמילה. מה עוד הצלחתי "לתקן", איזה עוד נזקים הצלחתי לנקות? האוויר כבר נקי בהרבה וגם האווירה! אבל בכל זאת זה כל הזמן בראש שלי, ולפעמים קצת קשה! עזרו לי להלחם!!!! שבוע נפלא לכולכם.

mixyboy

New member
נו, חברה!

אז אתם מצדיקים אותי, אני מתחננת לעזרה, פירגון, עידוד, מילה טובה, ואתם בשלכם. שתיקה רועמת???? מה? מה יהיה? מבקשת מישהו שיעזור, שיתמוך. אתם, הנגמלים, יודעים מה זה 5 ימים בלי סיגריות!!!! ספרו לי, שתפו את כולנו. מעניין לדעת מה קורה עם כולכם. כנסו!!!

כל הכבוד

את עוברת את הימים הראשונים של הגמילה והם באמת מאד קשים .הם דורשים מאיתנו ריכוז התמדה זיכרון טוב ואהבה עצמית .מאחל לך הצלחה ושבוע טוב דרור.

mixyboy

New member
תודה ובקשה

המון תודה על החיזוקים, והמון תודה על ההתייחסות. אני כבר 6 ימים לא מעשנת. ההרגשה הפיזית טובה מאוד. ההרגשה שאני בשליטה נהדרת. אבל... וכאן האבל הגדול, אני מרגישה בתוך תוכי, שזה פשוט ייגמר. כאילו, אני לא מרגישה שזהו זה. אני רואה את עצמי עוד זמן מה, ימים חודשים או שנים, מעשנת שוב. ובאמת שהגמילה היתה חלקה. שום בעיות מיוחדות. אני לא יכולה להגיד שממש קל, אבל התחושה הנעימה יותר חזקה מהתחושה של הגעגוע לחברתי היקרה והותיקה "הסיגריה". פוחדת מאוד מאוד לחזור אליה, לא רוצה אותה יותר. נ.ב. לא הייתי מעשנת כבדה אבל אהבתי מאוד לעשן!!!!

t rex1

New member
רק הצלחה

אני מאחל לך בהצלחה, גם אני חושב להפסיק לעשן כמוך אמן, אני דיי מאמין בך שייש לך הרבה רצון ואת מדגישה זאת, לבנתיים שיהיה לך הרבה הצלחה תמיד תחשבי חיובי והכי חשוב כשבה לך סיגריה תגידי לעצמך שזה כבר מאחורייך ושזה סתם תחושה ותשני נושא למחשבה כמו מה יש עכשיו בטלויזיה? תדברי בטלפון אם חברים, משפחה ,ותנקי המון את הבית ,אחלה פתרון להתקפים של "בא לי סיגריה". בקיצור שיהיה לך המון המון בהצלחה.

תמר 110

New member
גם אני חדשה כאן,

עוד לא הפסקתי לעשן אבל זה כבר מסתובב אצלי בבטן שבוע ימים. אני רוצה להכין את עצמי כדאי להקל על הימים הראשונים שבטח יהיו קשים ולכן אני רוצה לאסוף מידע וטיפים שיאפשרו לי התמודדות קלה יותר. לפני כ- 3 שנים הפסקתי לעשן לשנה בגלל הריון והנקה אבל חזרתי לזה ובכמות גדולה יותר. אז יש לך/לכם טיפים עבורי לפחות לימים הראשונים? בנוסף, האם יש לכם מושג לגבי תרופה שעוזרת לגמילה? שמעתי שיש כדור שניתן ע"י רופא, אני קצת חוששת מתופעות הלוואי, משהי/ו ניסה ויכול לספר על זה?

t rex1

New member
שלום תמר

אני גם חושב להפסיק ,יש לי שקית מול הפנים שלי של 3 חבילות גומי לעיסה מחברת ניקורט וקניתי כאלה סיגריות פלסטיק ,כל בוקר אני אומר היום אני מפסיק ,אבל בסוף זה יבוא. בקשר לשאלה שלך עזרים להפסקת עישון, יש כדורים אבל הם במחיר גבוה בין200-400 ש"ח תלוי בביטוח המגן שלך,אתמול כשהייתי בסופר-פארם היה איזה בחור ואמר לי לא לקנות את הכדורים, הוא הפסיק 11 חודשים וחזר, הכדורים זה עסק לא זול זה טיפול של איזה חצי שנה ויותר. יש משאף של ניקורט אבל גם שמעתי שאנשים קיבלו התקף לב מימנו בגלל שהו מאיץ את הלב ואסור לעשן בזמן הגמילה,אני קניתי גומי לעיסה של ניקורט ובנוסף סיגריות פלסטיק יש המלצות טובות לשילוב בניהם גם תעסוקה לידיים (סיגריה פלסטיק בלי ניקוטין)וגם הגומי לעיסה שייש בו ניקוטין אבל בלי רעלים שייש בסיגריה רגילה,קצת ניקוטין זה בסדר זה מרגיעה אותך לחשק של סיגריה ובנוסף את יורדת בכמות לאט לאט,אומרים שזה אחלה שילוב אז יאלה שיהיה בהצלחה לכולנו.

mixyboy

New member
היי תמר

מבינה כל כך לליבך. גם על הרצון וגם על הפחד מההפסקה. אצלי מה שעבד זה טריגר מסויים שהחלטתי שאם קורה ככה וככה (משהו טוב) אז אני לפחות מנסה להפסיק. וכך היה - מאותו רגע שהיה לפני 10 ימים, ואפילו שזה היה בערב, אחריו - שום סיגריה, שום שכטה, ותביני שעוד יש לי פאקטות של סיגריות בבית. החלטתי לא להפסיק, אלא לנסות להפסיק ויש הבדל מהותי. אני מנסה להתמודד עם עצמי ועם החלטותי, מנסה להצליח. החלטה שלי עם עצמי. אני לא יודעת למה, אבל זה עובד, מקווה שימשיך, למרות שקשה לי מאוד. טיפים להתחלת ההפסקה: * להחליט על תאריך מסוים של התחלת ההפסקה. * להיפטר מכל המלאי... * לחפש פירגון יומיומי, ולהעזר בפורום! מאוד עוזר!! * לנסות להפסיק יומיים שלושה ראשונים בלי להגיד לאף אחד. * לסלוח לעצמך אם תאכלי קצת יותר, שווה את ההפסקה. * מסטיקים וסוכריות דווקא לי מזכירים סיגריה, כי תמיד אחרי סיגריה הייתי לועסת או מוצצת. * לזכור שתמיד אפשר שוב להתחיל להפסיק. כמו שאת רואה - אני מבית הלל. אני סלחנית וותרנית. אצלי השיטה הנעימה עוזרת יותר מהכאסח. עובדה שבשיטות ה"רעות" נפלתי ובזו ה"טובה" הצלחתי (בינתיים) המון המון הצלחה, ואשמח להמשיך לשוחח איתך בפורום. סוף שבוע נעים לך ולכולם.

supper nanny1

New member
שלום לך תצר! כיף לראותך פה!

איזה תופעות לואי את מתכוונת? ההשמנה? העצבים? חוסר השליטה? תיראי אני חושבת שיש לנו את הכלים להיתמודד. עם הכל . חמשח השמנה .. אוכל בריא וחטיפים בריאים. על בסיס אורגני. משקאות והרבה ללא סוכר. פירסום שהיפסקת לעשן ושסיגריה ממש עושה לך רע! להתחיל לפתח שינאה על הסירגיה .. מכמה סיבות. יקרה! מרעילה! מסריחה! דוחה את האלה שלא מעשנים! אי אפשר להינות ממנה בלי לקבל אלף דגובות שליליות עלייה! את יודעת מה? אני גיליתי שהסיגריה הייתה מעצבנת יותר מאשר בלי הסיגריה! לא תאמיני אבל דמייני! את כועסת על מישהוא .. איך את מדליקה את הסיגרייה? בעצבים נכון? ואיך את מעשנת אותה ? בעצבים נכון? ומה רוקה אחרי כן? את עדיין נישארת עצבנית. אז איפה הסיגריה מרגיעה?

כבר שם

New member
להתחיל להפסיק אבל לאט

הי תמר. אני לא מרגישה שיש לי הרבה זכות לייעוץ עדיין, כי אני סך הכל שלושה שבועות ללא סיגריות. אבל בכל אופן, עצתי היא, להתחיל להפסיק לאט. זאת אומרת, לספור סיגריות וכל שבוע בערך לעשן פחות בחצי. אני התחלתי עם 10 ליום, ירדתי ל5, אחר כך ל 3 אחכ ל 2... עם סיגריה אחת ליום נתקעתי הרבה זמן, אבל הנה זה קרה, וכבר 3 שבועות לא נגעתי. בשבילי זה עבד, שיהיה המון בהצלחה!!!!!!

למעלה