מה קורה כאן??!!!

מה קורה כאן??!!!

מה הפרקים המעצבנים האלו!??? משה מת או חי??? אם הוא חי למה הוא מופיע בתור רוח רפאים??? אני לא מבינה בבקשה אם מישהו יודע מה יהיה אז בבקשה לכתוב לי!! פליז!!!!!!!! תוקה הדרוש הכוסית!!!

charmedl

New member
../images/Emo58.gifאני לא בטוחה אבל

ליתר ביטחון שמתי את הסימן. לא ידוע אם משה מת או חי, אבל מי שמופיע במועדון של גרשון זה לא רוח. לגרשון יש רגשות אשם והוא מתגעגע למשה ובגלל זה הוא מדמיין את משה, זה הכול רק בראש שלו, וזה לא קשור לעובדה עם משה חי או מת, בקשר לזה יש המון שמועות אבל אף אחד לא ממש יודע(לדעתי אולי יש כאלה שבטוח יודעים) בשביל לגלות מה עם משה נצתרך לחכות ולראות!

oshribat

New member
טוב אז ככה...

המכונית של דורין ומשה התפוצצה בדרך לשדה התעופה. עוד לא ברור אם הוא מת או חי כיוון שיש שמועות שהוא עוד יחזור לקראת סיום הטלנובלה. "הרוח רפאים"- כמו שאת אומרת , היא בעצם דמותו של משה שלא מפסיקה לצאת לגרשון מהראש.. גרשון כל כך אהב את משה, הוא היה כמו הבן שלו. גרשון מדמיין שהוא רואה את משה, הוא הוזה, יש לו חלומות רעים והוא לא נרדם בגלל מה שקרה. הוא מוטרד מכל העיניין הזה ! מקווה שעזרתי לך ... להבין קצת יותר.. אושרי

הם רוצים לשגע אותך בכוונה

ככה זה תמיד בסדרות כרלה ארי כל מה ששומר את הצופים זה המטח אחרת אף אחד לא היה רואה את זה . הם רוצים לבטוח אותנו מה היה אבל אף אחד לא יודע באמת מה היה כולם משארים

אז ככה...(זה לא ספוילר, כי אני לא..

לא רושמת אם משה מת או חי) גרשון חולם על משה, והוא רואה אותו, זה הכל-הוא לא "רוח רפאים", פשוט גרשון אהב אותו שהוא חולם עליו. אם הוא מת או חי?לא יודעת, לא רוצה לדעת-חכי...זה כל הכיף!

דיי תכניסו לראש שלכם..../images/Emo70.gif

תפסיקו לחיות באשליות..
משה לא יחזור כבר לעולם.... אתם לא מבינים?!?!?!? הוא רוח רפאים..

SimsY

New member
אה באמת?

זה באמת עושה את הסדרה להגיונית.....
רק שאני אבין הסדרה הפכה למדע בדיוני ואני לא ידעתי ?

לג'ואי החבר הלא ממש חבר של מיה

קוראי לו ג'ואי והוא היה חבר של מיה בניו יורק יותר ידיד . והם היו מזריקים ביחד סמים מרותו המחט ...

SimsY

New member
מה ../images/Emo12.gif ??? לצוף יש איידס ?

לא ידעתי - איזה קטע!!!

HaDaRoSh

New member
חחח וואלה

וגם עם איתי ולכי תדעי עם עוד כמה בדרך
חארם, מסכנים! מישהו פה נדפק

למיה ולג'ואי.

למיה היום אמרו שהיא נשאית, אבל הם יבדקו עוד פעם. וג'ואי נבדק ויצא לו חיובי, בגלל זה הוא התקשר למיה ואז היא הלכה להיבדק.

למעלה