מה קורה כאן?

מה קורה כאן?

למה לילתוש הזאת מציפה את הפורום? למה אפשר לכתוב כותברות של מיליון תווים? ולמה יש כאן אנשים שמתייחסים לפלאפון כדבר החשוב ביותר בחייהם (ואפשר להביא ציטוט) ניצלתי את ההזדמנות שגברת צ`אט לא כאן ונכנסתי לכתוב הודעה. במקום זה רואים עוד גברת צ`אט שהחליפה אותה :-( מישהו מוכן להגיד מה קורה???

AirOHead

New member
ולמה...

אמיר פיי גוטמן לא עבר את המבחנים לאמ טי וי? ולמה לא רואים את CHER בטלוויזיה יותר? ולמה באמת יש פה אחת שכותבת 10 שורות כותרת ושתי מילים בהודעה למה למה למה ומדוע

kirk hammet

New member
יש שיר על זה

למה ככה , ככה למה ....... סתם לא באמת למה אמיר פיי גוטמן לא עבר ???? הוא בדיוק כמו כל הMTV האלה , שטחי , שירים מפגרים , וכיוצא באלו ביי ביי

aphrodite

New member
לא קורה כאן כלום. ואולי תרדו ממני בענין הכותרות הארוכות? די! כברהסברתי שזה בא על חשבון אורך ההודעה שמוגבל אצלי

ל 5 שורות בקושי.נרגעו הרוחות?

בלה בלה

New member
dear aphrodite

אי-שם במעמקי התפוז מסתתר לו פורום קטן בשם תפוז און-ליין (אם אני לא טועה) שנועד לטפל בכל הבעיות הללו, אז אולי הם יוכלו לעזור לך שם (שווה לנסות, לא?) בלה בלה :) (ההודעות הארוכות האלו פשוט עושות לי כאב-ראש, זאת לא את)

אני אגיד לך בדיוק מה קורה.

ליאתוש מציפה את הפורום כי היתה לה התגלות בחודשיים האחרונים שהיא שהתה בזנזיבר, וקדוש שהידי ממוצא הודי-עירקי התגלה לפניה בחלום וציווה עליה להציף את הפורום וכך היא תמצא את שלוותה הפנימית ואת האושר האמיתי. מאז המנטרה שלה בחיים היא ``תיכוניסטים``. וזה רק מוכיח שהיא מאוד אינטיליגנטית, תנסה למלמל לעצמך ``תיכוניסטים`` 20 פעם ברצף, זה לא כל כך פשוט. אפשר לכתוב כותרות של מליון תווים מפני שזה החוק החדש שעבר לאחרונה בכנסת. (איזה אנשים, לא רואים חדשות.) אחרי חוק דרעי הרב עובדיה התחיל להשתעמם, עשה אנדנדינו על ``ספר החוקים`` ויצא לו סעיף 345ק`, שזה בתרגום לגימטריה ``חוקים-לא-חשובים-שלא-ישיגו-שום-מטרה-חוץ-מלעצבן-פריקים-שיושבים-מול-המחשב-ובא-להם-לכתוב-הודעה-ראשית.`` יש כאן אנשים שמתייחסים לפלאפון כדבר החשוב ביותר בחייהם (ואפשר להביא ציטוט, של מיכל, לעזאזל אם אתה לא אוהב אותה פשוט תתעלם למה אתה מעודד את המריבות המיותרות קו נטוי מטומטמות הללו ביניכם?) כי פלאפון הוא באמת דבר חשוב, מאוד, כשאתה טינאייג`רית טיפוסית תל-אביבית על פלטפורמות, וחוץ מזה שהציטוט אליו אתה מתכוון הוא ``בלי הפלאפון של לילך לא הייתי שורדת`` - אז מה אתה מסיק מסקנות שווא? אולי מיכל ניזונה מפלאפונים לארוחת ערב, ובלי הפלאפון של לילך היא פשוט היתה מתה מרעב? והגברות צ`אט למיניהן, זה לא עדיף על אדון ``נורא בא לי לעצבן את מיכל וללכלך עליה קצת אז אני מסווה את זה בהודעה עם כל מיני שאלות בלי תשובה.`` אף אחד לא יכול להגיד לך מה קורה, יכולים מקסימום לכתוב, זה עדיין פורום. ואיזו שאלה זו ``מישהו מוכן להגיד מה קורה``? יש פה אפלייה ברורה כלפי המין הנשי, זה לא שהבנים פה יותר אינטיליגנטים. זהו, מקווה שעניתי לך על כל השאלות, אם יש לך עוד כמה -בשמחה. בתקווה לפורום טוב יותר, ומוצף פחות, דולצינאה. (ואיפה ראסטות? אני קצת מודאגת.)

שלום, אני צפרדע.

יש כאלה שטוענים ששמי הוא שפרה, אל תאמינו להם. צפרדעים הן חיות אמינות מאוד, הרבה יותר מרוב בני האדם. בשם כל קהיליית הצפרדעים באשר-הן, אני קוראת למרד. מרד המוני, הפגנה, שלטי חוצות, התנגדות עזה למה שמתרחש פה. אני מסרבת להרגיש נחותה כלפיכם, בני האדם, כש - 90% מהזן שלכם ממחיש בכל פעם מחדש שגם האינטיליגנציה של עגבניה עולה על שלו. אנחנו, הצפרדעים, לא קופצות. אנחנו מנתבות את דרכנו מעלה לעלה בעזרת שימוש ברגלינו האחוריות, אותן אנו הודפות מהקרקע בעוצמה גדולה מהממוצע. כל חוקי הפיסיקה המודרנית יוכיחו לכם שלא מדובר בקפיצה, אלא במעבר טרנס-אקולוגי-מיליטנטי-אקונומי דרך חלקיקים שונים של אטומים במרחב. לכן, הביטוי ``קופצת כמו צפרדע`` מעיד על בורות. בדיוק כמו ``אמיץ כאריה``. כאילו שאתם לא יודעים שהאריות כל היום רובצים בשמש והלביאה צדה בשבילם. ועוד נדמה לכם שאתם, בני האדם, המצאתם את השוביניסטיות. ואני, עומר, צפרדע צפרדע אבל לא טיפשה. אני יודעת לקרוא בין השורות וגם בשורות עצמן. ואני מזמינה בזאת למכרז הכפול - `` מי מצליח לענות תגובה לעניין שלא תסתכם במשפט וחצי ביחד עם קללה``. כן, זה שם קצת ארוך למכרז, גם אני חשבתי. נסו לשיר את זה בג`ינגל בשלושה קולות, זה די מסובך. לכו תבינו את הקופירייטרים היום. צפרדע שנמאס לה.

Hell is beige

New member
אני מתנגד...

אני אף פעם, בחיים, לא הכחשתי שאינטיליגנציה של עגבניה עולה על שלי!!!

טוב שפרה

את תקועה כנראה במצב שלך (צמח) אז תעשי טובה ותישארי כזאת כי זה הדבר שאת עושה הכי טוב. לחשוב זה כנראה לא התחום שלך. אז תעשי טובה ותפסיקי לחשוב על קונספירציות. ביי

AirOHead

New member
חשבתי שצפרדע זה חיה...

לא צמח... נו טוב רגע האם זה אומר שיש לי צומח ב-צ`?

AirOHead

New member
אני בלונדינית...

אבל לא עד כדי כך אהבלה. תודה בכל מקרה על ההסבר

חשבתי על זה רבות

והגעתי למסקנה, שלחשוב זה דווקא כן התחום שלי. אולי כדורסל לא, וכנראה שאני גם לא מנגנת בחצוצרה טוב במיוחד, ולא יודעת לרקוד סטפס. אבל אני כן יודעת לחשוב. זה לא קשה במיוחד, אתה יודע, לחשוב. כל מה שצריך לעשות זה להפסיק לרגע להתיז לכל עבר קטילות ומחאות ללא תוכן, ותראה איך פתאום צצות מחשבות מכל עבר. המחשבה שהכי הובילה אותי לכתיבת הודעה זו, היא שאני לא הולכת לוותר לך. אתה תתבשל במיץ של עצמך ובמיץ ההודעות שלי (שהוא בטח יותר טעים), עד שפשוט תפסיק לעשות מעצמך צחוק. מחשבה נוספת הניעה אותי לכתוב את הסיבות העיקריות לשאלה שבטח רבים מחברי הפורום ובעיקר אני שואלים את עצמם: למה אני בכלל טורחת לענות לך, ועוד להשקיע יותר מחצי מילה בתשובה. אז הסיבה העיקרית, היא, שאני פשוט נהנית מזה. אני לא נוהגת לכתוב פה הרבה בתקופה האחרונה, אז יש לי חסך. ומלבד זאת, אני לא מסוגלת לראות חוסר-בגרות שכזה בלי להגיב עליו. ולעזאזל, התגובות שלך כל כך... אטומות ואוטומטיות שזה ממש עושה חשק לצרוח מעצבים ולתלוש את כל שיערות ראשי בתוספת עיוותים נוספים שמטרתם העיקרית היא לגרום חנק. אולי לא תגיב ותגאול אותי מיסוריי? בעצם, תגיב אם אתה רוצה, כבר הזכרתי שאני נהנית מכל העניין? אז אולי לא ממש נהנית, אבל אני קוראת לכל חברי איגוד העוקצנים להתאחד למחאה אחת גדולה על הטיפשות ברחבי התבל. עברו כבר שלוש מלחמות עולם, ומלחמה קרה אחת שנמשכה הרבה-יותר-מדי, ומאז קום המדינה עברנו בארץ שבע מלחמות ואינתיפאדה ענקית אחת שעוד נמשכת, אבל הציניות, היא-היא שתנצח!! דולצינאה. אני חושב, משמע אני קיים.

לא יודע מה התחום שלך ...

לא יודע אם כדורסל או ריקוד סטפס .. :) אבל אני בהחלט נהנה לקרוא את ההודעות שלך ... את יודעת לכתוב ... ועושה רושם גם שאת בן אדם חכם. אני עוקב פה אחרי הויכוח .. (לא יודע למה) ונהנה .. :)

ועוד משהו

אל תתאמצו יותר מידי .. ואל תכתבו יותר מידי .. כל הדיון הזה נמחק בסופו של דבר ..

סופרמן18

New member
go דולציאנה go דולציאנה go

סתם רציתי להראות שאני בעדך ערן שלא אהב את קורט מהיום הראשון

לונה

New member
עברת את הגבול!

מילא להיות אהבל כשכל העולם רואה אותך, מילא שאתה לא יכול לכתוב יותר משלוש שורות ברצף, מילא שאתה מסוגל לעצבן גם את מעט האנשים שמנסים להיות לטובתך, אבל לרדת על דולצינאה ולהגיד שה י א לא מסוגלת לחשוב? והדבר הכי טוב שדולצינאה יכולה לעשות זה להישאר היא. לא צמח, היא. (אם אתה מגיב, רק על מה שבפורום, בבקשה)

למעלה