חשבתי על זה רבות
והגעתי למסקנה, שלחשוב זה דווקא כן התחום שלי. אולי כדורסל לא, וכנראה שאני גם לא מנגנת בחצוצרה טוב במיוחד, ולא יודעת לרקוד סטפס. אבל אני כן יודעת לחשוב. זה לא קשה במיוחד, אתה יודע, לחשוב. כל מה שצריך לעשות זה להפסיק לרגע להתיז לכל עבר קטילות ומחאות ללא תוכן, ותראה איך פתאום צצות מחשבות מכל עבר. המחשבה שהכי הובילה אותי לכתיבת הודעה זו, היא שאני לא הולכת לוותר לך. אתה תתבשל במיץ של עצמך ובמיץ ההודעות שלי (שהוא בטח יותר טעים), עד שפשוט תפסיק לעשות מעצמך צחוק. מחשבה נוספת הניעה אותי לכתוב את הסיבות העיקריות לשאלה שבטח רבים מחברי הפורום ובעיקר אני שואלים את עצמם: למה אני בכלל טורחת לענות לך, ועוד להשקיע יותר מחצי מילה בתשובה. אז הסיבה העיקרית, היא, שאני פשוט נהנית מזה. אני לא נוהגת לכתוב פה הרבה בתקופה האחרונה, אז יש לי חסך. ומלבד זאת, אני לא מסוגלת לראות חוסר-בגרות שכזה בלי להגיב עליו. ולעזאזל, התגובות שלך כל כך... אטומות ואוטומטיות שזה ממש עושה חשק לצרוח מעצבים ולתלוש את כל שיערות ראשי בתוספת עיוותים נוספים שמטרתם העיקרית היא לגרום חנק. אולי לא תגיב ותגאול אותי מיסוריי? בעצם, תגיב אם אתה רוצה, כבר הזכרתי שאני נהנית מכל העניין? אז אולי לא ממש נהנית, אבל אני קוראת לכל חברי איגוד העוקצנים להתאחד למחאה אחת גדולה על הטיפשות ברחבי התבל. עברו כבר שלוש מלחמות עולם, ומלחמה קרה אחת שנמשכה הרבה-יותר-מדי, ומאז קום המדינה עברנו בארץ שבע מלחמות ואינתיפאדה ענקית אחת שעוד נמשכת, אבל הציניות, היא-היא שתנצח!! דולצינאה. אני חושב, משמע אני קיים.