פנינה10כחולה
Well-known member
היום אין פרשת השבוע לשמחת הברון
היום אין מה בסירים לשמחת שומרי המשקל
מה נהייה?
מה נהייה?
נשמעת כועסתהיום אין פרשת השבוע לשמחת הברון
מה נהייה?
בסירים של רעייתיהיום אין פרשת השבוע לשמחת הברון
מה נהייה?
סלט ירקות, חומוס וכרוב שהחמצתי בקלילות עם גזר וסלריהיום אין פרשת השבוע לשמחת הברון
מה נהייה?
יאמייייייייייייייייייייייייייייייייייחצילים קלויים ברוטב עגבניות
אחלה קינוחכדורי שוקולד
כדורים שוקולדיאמיייייייייייייייייייייייייייייייייי
אחלה קינוח
אשמח למתכון של כרוב חמוץ עם גזר וסלרי.סלט ירקות, חומוס וכרוב שהחמצתי בקלילות עם גזר וסלרי
חצילים קלויים ברוטב עגבניות
פסטה
רוטב בולונז (הרבה מאד ממנו)
כדורי שוקולד
- כרוב גדול (כך שישאר בערך 1 ק"ג אחרי הניקוי והחיתוך) פרוס גס- פרוסות ברוחב כס"מ.אשמח למתכון של כרוב חמוץ עם גזר וסלרי.
האם אפשר להוסיף קולרבי?
רב תודות.- כרוב גדול (כך שישאר בערך 1 ק"ג אחרי הניקוי והחיתוך) פרוס גס- פרוסות ברוחב כס"מ.
- 3 גזרים גדולים מרוסקים גס (אני חתכתי לגפרורים, שישמרו על צורה)
- 6 גבעולי סלרי- לקלף את הסיבים ולחתוך לחצאי טבעות
- צרור עלים של סלרי (אני חותכת אותם למקטעים קטנים, לא משאירה שלמים).
- מיץ משני לימונים. אם יש לך לימונים קטנים- תסחטי 3.
מכניסים את הירקות לקערה גדולה ויוצקים את מיץ הלימון.
- 3 כוסות מים רותחים
- 5 כפיות מלח (לא כפיות גדושות. השתמשתי בכפית מידה של העוגות). ממיסים את המלח במים הרותחים.
- 1 כוס חומץ
-1/2 כוס שמן (לדעתי אפשר פחות אם סופרים קלוריות).
מערבבים את כל הנוזלים.
יוצקים על הכרוב.
לשים היטב את הכרוב עם הנוזלים, כך שאחרי הלישה הנפח יורד.
מעבירים לצנצנת ומשאירים ליום על השיש. אפשר לאכול אחרי יום. אני מעבירה למקרר אחרי יום, לא ניסיתי לשמור על השיש, נראה לי שאין מספיק חומץ ומלח לשימור לאורך זמן, אבל לא בדקתי.
לא ניסיתי עם קולרבי אבל כשאני מדמיינת את זה, נראה לי שפרוסות לא עבות שלו או פרוסות שחתכת לאצבעות- יכולות להשתלב.
-
ואיך שכחתי את קלחי התירס הטרי...סלט ירקות, חומוס וכרוב שהחמצתי בקלילות עם גזר וסלרי
חצילים קלויים ברוטב עגבניות
פסטה
רוטב בולונז (הרבה מאד ממנו)
כדורי שוקולד
פעם שניה השנה שאני דוחף מח עצם (בודדת) לתוך מרק העוף שהבנות בבית הכינו, ללא ידיעתן. צפויות לי צעקות הערב בסעודת השבת כשהן ישימו לב, אבל אני אהנה לי בכל זאתהיום אין פרשת השבוע לשמחת הברון
מה נהייה?
למה צעקות אם יש כבר עוף? העצם רק מוסיף טעם.פעם שניה השנה שאני דוחף מח עצם (בודדת) לתוך מרק העוף שהבנות בבית הכינו, ללא ידיעתן. צפויות לי צעקות הערב בסעודת השבת כשהן ישימו לב, אבל אני אהנה לי בכל זאת.
כי לשיטת הבוסית העצם לא מתאימה למרק עוף, רק למרק בשרלמה צעקות אם יש כבר עוף? העצם רק מוסיף טעם.
לעניות דעתי לא מצדיק צעקותכי לשיטת הבוסית העצם לא מתאימה למרק עוף, רק למרק בשר. חוץ מזה שהוא מוסיף שומניות.
גם לעניות דעתי לא מצדיק צעקות, אבל אני לא המחליט בענייןלעניות דעתי לא מצדיק צעקות
אולי כי אני אוהבת את טעם העצם.
העצם מוסיפה יופי של טעם. עשית טוב.כי לשיטת הבוסית העצם לא מתאימה למרק עוף, רק למרק בשר. חוץ מזה שהוא מוסיף שומניות.
עם העצם ?פעם שניה השנה שאני דוחף מח עצם (בודדת) לתוך מרק העוף שהבנות בבית הכינו, ללא ידיעתן. צפויות לי צעקות הערב בסעודת השבת כשהן ישימו לב, אבל אני אהנה לי בכל זאת.
לא ברור למה? ניחא היו צמחונים.עם העצם ?
גם אני "מרמה" ככה , ומוציא את העצם לפני החלוקה
בטח שעם העצם. זה הרי מתבשל מושלם כך. מרק העוף כבר מוכן, אבל יעמוד על אש קטנה ומאוחר יותר על פלטה של שבת, עד לסעודה. זה מביא את מח העצם למצב המושלם מבחינתי. במיוחד כשזה ייאכל עם חלה טריה ומלחעם העצם ?
גם אני "מרמה" ככה , ומוציא את העצם לפני החלוקה
כבר רואה את חיוךפעם שניה השנה שאני דוחף מח עצם (בודדת) לתוך מרק העוף שהבנות בבית הכינו, ללא ידיעתן. צפויות לי צעקות הערב בסעודת השבת כשהן ישימו לב, אבל אני אהנה לי בכל זאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.