מה קורה כאן פתאום?

aviv_b

New member
מה קורה כאן פתאום?

אני כבר יומיים לא רואה שום דבר בפורום. אנשים מה יהיה. האם המצב כל כך קשה בגלל שמירב עזבה אותנו ? שירה נעלמה ואין לה זכר. מה קורה כאן? טוב אני אנסה לעורר פה דיון. שאלה: תנסו להסביר ותחשבו יותר מה משפיע על מה יותר החיים שלכם על המוסיקה שאתם שומעים. או המוסיקה שאתם שומעים על החיים שלכם. וחברה באמת תנסו לחשוב על זה

DannyZ

New member
דאלה קשה

אני הייתי אומר יותר החיים על המוסיקה שאני שומע, אבל מצד שני יש השפעה הפוכה..

באמת לא זז בזמן האחרון....

ובקשר לדיון, אני חושב שזה תלוי, כי יש הרבה פעמים שמוזיקה משפיעה לי על החיים ועל ההחלטות, בגלל שאני שומע אותה במצבים מסוימים. מצד שני, הרבה פעמים החיים משפיעים על המוזיקה, בדיוק מאותה סיבה, כי יש לי מוזיקה לכל מצברוח! לסיכום, אני חושב שההשפעה היא באותה מידה בשני המקרים.
candlebox- you

מקודה

New member
מה נראה לך../images/Emo35.gif

כן, "אנחנו אנשים חסרי חיים שהמוסיקה שאנחנו שומעים מאוד משפיעה". אני מדברת לעצמי כשגשום בחוץ, אני שורטת מכתב לתוך קיר אבנים ואין לי חברים כי כולם התאבדו אחרי קורט קוביין! אני מקווה שפעם הבאה יהיה לך נושא יותר מעניין להתכתב עליו ודי לנסות להיות מקוריים [האמת שפשוט בא לי לריב אז זה לא אישי]. הסקסית, היפה והמקסימה [שלא מעריצה את עצמה]. אחות של "מקודה".

aviv_b

New member
אני אשתדל לענות

לדעתי המוסיקה משפיעה יותר על החיים. לפחות אצלי זה ככה. מויסקה הרבה פעמים קובעת את מצב הרוח שלי. הייתי בעברי פוסל אנשים בגלל טעם מוסיקלי. התחברתי עם אנשים בעלי טעם מוסיקלי כמו שלי. נראה לי שבמקרה האישי אצלי. המוסיקה השפיעה יותר על החיים.

DrunkGoat

New member
זה כמו לשאול מה קדם למה..

הביצה או התרנגולת. טוב האמת שזה לא, כי החיים קדמו למוסיקה. המוסיקה היא תוצאה של החיים, לכן, כל מי שאומר שהמוסיקה משפיעה על חייו ולא להיפך, הוזה.

שאלה טובה

אדם שיוצר מוזיקה מושפע מהסביבה שלו וכשאתה מקשיב למוזיקה הזאת אתה מתחבר למה שאותו אדם מרגיש ואז זה משפיע על איך שאתה רואה את הדברים. כשאני שומע את טרנט רזנור אומר: The clouds will part and the sky cracks open and god himself will reach his fucking arm through Just to push you down Just to hold you down זה נותן לי הרגשה שהעולם באמת Fucking מעצבן ולא רק בגלל שמשהו שר את זה אלא שלפעמים אני פשוט מרגיש ככה.

DrunkGoat

New member
..

זה אומר שאתה מזדהה עם המוסיקה, לא שהמוסיקה משפיעה עליך.

בניגוד למה שכתבת קודם...

נכון שהחיים באים לפני המוזיקה אבל תחשוב שניה, אם אני היתי שומע במשך כל ימי חיי את המוזיקה שאני שמעתי בבי"ס (או בצורה יותר קיצונית: בגן) היתה לי, היום, נקודת ראיה אחרת לגמרי מזו שיש לי כיום אחרי ששמעתי דברים כמו: Nine Inch Nails, Soundgarden & Tool. אני גם מושפע וגם מזדהה אם המוזיקה שאני שומע. מוזיקה, כמו גם הספרים שאני קורא והאנשים שאיתם אני מדבר, נותנת לי את האפשרות להסתקל על דברים שאני רואה מנקודת מבט אחרת, ולשים לב לדברים שאני לא רואה.

call me a dog

New member
זאת לא שאלה קשה בכלל...

אוקיי... זאת עובדה שמוזיקה משנה אנשים...זה פשוט עובדה בדוקה ומוכחת ולי יש חברים שפעם היו חמודים כאלה וזה התחילו לשמוע בלאק מטאל וכל החרא הזה והאנשים האלה שתנו אחרי איזה 3 שנים הם ממש משתנים מהמוזיקה חוצמזה שלאבא שלי היו גם חברים שהוא היה בתיכון שהשתנו הוא אמר לי לשים לב לזה..והוא צדק... אבל זה הכל תלוי אם אתה בנאדם שמתאים את המוזיקה לעצמו או שמתאים את עצמו למוזיקה...

DrunkGoat

New member
...

לא לא, בלבלת הכל. כשהיית ביסודי והתחלת לעצב את האישיות שלך, הכל היה טוב, אחרי שהאישיות שלך כבר עוצבה-משו, יכולת למצוא לעצמך מוסיקה שאתה אוהב. החיים שלך השפיעו על המוסיקה שאהבת אז, ואז כבר זה גלגל שכזה, שהמוסיקה משפיעה על החיים ובחזרה. המצב היחיד בו המוסיקה משפיעה על החיים, הוא מצב שבו אתה מוכרח לשמוע את המוסיקה שאתה שומע, לא שבחרת לשמוע אותה, אלא שהוכרחת לשמוע אותה.

jez23

New member
אני ממש מסכימה עם הגישה הדו-כיוונית

גם מושפע וגם מזדהה. אנחנו בוחרים מוסיקה על=פי נקודת המבט ההתחלתית שלנו, ואנחנו מושפעים מהמוסיקה בהתאם לכך- ומשנים את נקודת המבט ההתחלתית שלנו. אין ספק שמוסיקה משפיעה על חיינו. במקרה גם קראתי על זה מחקר סציולוגי. "זה לא רק רוקנרול- מוסיקה פופלרית בחיי מתבגרים". ואין ספק שאנחנו גם משפיעים על בחירת המוסיקה שאנחנו שומעים. ז"א אנחנו מנתבים את עצמנו בהתאם למצב הרוח או ראיית העולם שלנו לשמוע דברים מסויימים. אנחנו באופן תמידיד מנהלים סלקציה של מה שאנחנו שומעים ומה שאנחנו לא שומעים. מה שאנחנו שומעים הרבה ומה שאנחנו שומעים מעט. מה שאנחנו נקשרים אליו במיוחד ומה שפחות. אביב, למה שאלות של "מה יותר?" או "מה קדם למה?" מה זה נותן? אם זו פתיחה לדיון רחב יותר אז זה בהחלט מוסיף. אבל יש הרגשה שזהו דיון עקר משום שאין לזה תשובה והתשובה היא לא רלוונטית. בכל מקרה. זה תמיד טוב שיש דיון.
יעל

jez23

New member
בקשר לחתימה שלך

היי רק עכשיו קלטתי שהחלפת חתימה! יפה מאוד. אהבתי מאוד. טוב אתה יודע. יעל

jez23

New member
הכוונה הייתה ל- stardog champion

אני עדיין לא התרגלתי לצורת הפורום הזו וזה גם מטריד שאי-אפשר למחוק אחרי השליחה וכך טעויות מונצחות לעד בי יעל

Down in a hole

New member
המממממממ

אוקיי אצלי החיים השפיחעו על המוסיקה כי מן הסתם נקשרתי אליה, מצאתי את המוסיקה שלי, מצאתי את מה שאי הכי מזדהה איצתו, אתץ מה שהכי עושה לי טוב (או רע כשצריך) את מה שמרגש אותי, את מה שמקפית אותי ואת מה שפשוט מחזיק אותי, וזה גראנג´... וכמובן שבגלל זה, אחרי זה הגראנג´ משפיע על החיים שלי, עלך דרך המחשבהוהבטוי שלי וכמובן על הלבוש:) אני פשוט רוב הזמן עם ג´ינס ´קרוע ופלאנלים משובצים :) חחחח

Gio inc

New member
שאלה פילוסופית למדי...

לדעתי יש איזון מסויים בין הגורמים, ותלוי באיזה תחום מהחיים, ומתי, ובאיזה שלב של הכרה אתה עם איזהשהי להקה...

DinoJr

New member
השפעה בעקיפין

סך הכל חלק גדול מהחברים שלי שגדלת איתם הם החבר´ה ששמעו אותה מוזיקה והלכו לאותם מועדונים כמני, אז בצורה עקיפה המוזיקה השפיעה. אבל מבחינה ישירה יותר, אצלי אין כל השפעה של החיים על הטעם המוזיקלי וההיפך. כמובן שאני מעדיף איזה פסטיבל רוק טוב בחו"ל (יש משהו בקרוב?) על סתם חופשה סטנדרטית, אבל לא יותר מזה. יש כמובן מוזיקה/להקות שמטיפים לדעות וסגנון חיים מסויימים (כת שטן, גזענות והרבה זבל שבעיקר יש במטאל או בראפ היותר קיצוניים) אבל לא נראה לי שיש במוזיקה לה פורום זה מוקדש מסרים כאלה. וטוב שכך :)

gonishia

New member
איזו מין שאלה זו?

איך אני יכולה להשפיע על המוזיקה שא6ני שומעת אם המוזיקה שאני שומעת היא לפני 10 שנים? חולה עליך אביב.... גן גם לי קצת חסר.. טוב נו לא..אין לי זמן בכלל לחשוב על זה.. אפילו קולה לא שתיתי כל השבוע מחוסר זמן..

aviv_b

New member
אוף ממש לא הבנתם אותי!!!

אני אסביר לכם למה המוסיקה כן משפיעה על החיים. הדוגמאות הכי טובות שאני יכול לחשוב עליהן זה מדייטים. כמה פעמים פסלתי בחורות רק בגלל הטעם המוסיקלי שלהן. כמה פעמים הבחורה אמרה איזה משפט והתגלגלתי מצחוק כי נזכרתי באיזה שורה משיר. אני יודע שהמוסיקה לא יכולה להשפיע בדברים הגדולים, אבל בקטנים היא יכולה. ולזה התכוונתי. ולדעתי אצלי המוסיקה השפיעה יותר מאשר החיים. ומירב טוב שאת חוזרת אלינו מדי פעם, אני אישית מתגעגע. אבל אולי זה רק אני.

למעלה