שם דוחה...מצטער להגיד את האמת
ז זוביק התינוקת New member 28/1/06 #80 ../images/Emo6.gif איך אני אוהבת אנשים שמגיבים לפני שהם קוראים את שאר השרשור
A almog9 New member 28/1/06 #82 הייתה לי הרגשה שזו בדיחה אבל בדיחה גרועה האמת חח כי הרבה לא הבינו אותה אני מקווה שהבדיחות בטלנובלה החדשה יהיו יותר שנונות וקליטות
הייתה לי הרגשה שזו בדיחה אבל בדיחה גרועה האמת חח כי הרבה לא הבינו אותה אני מקווה שהבדיחות בטלנובלה החדשה יהיו יותר שנונות וקליטות
ז זוביק התינוקת New member 28/1/06 #85 מה לא קליט? הוא אמר במפורש שזה בדיחה של קייזרמן זה לא רק קליט זה גם דיי שקוף... מה שמראה שאנשים נוטים להאמין במה שנוח להם
מה לא קליט? הוא אמר במפורש שזה בדיחה של קייזרמן זה לא רק קליט זה גם דיי שקוף... מה שמראה שאנשים נוטים להאמין במה שנוח להם
S shirkan21 New member 28/1/06 #84 ../images/Emo6.gifדרור../images/Emo99.gif בדיחה של קייזר גדול אתה תחדש על הדירה ותהנה אה ותשמור על שפיות.לפחות עד כמה שאתה יכול
../images/Emo6.gifדרור../images/Emo99.gif בדיחה של קייזר גדול אתה תחדש על הדירה ותהנה אה ותשמור על שפיות.לפחות עד כמה שאתה יכול
I idanasor New member 28/1/06 #86 ../images/Emo113.gifמה זה השם הזה לעזאזל?!?!?!?! ואני מאוד מקווה שאתה לא הולך לעשות סוף כזה דפוק כמו בטב"עעעע
../images/Emo113.gifמה זה השם הזה לעזאזל?!?!?!?! ואני מאוד מקווה שאתה לא הולך לעשות סוף כזה דפוק כמו בטב"עעעע
ל ליר לאב תמיר New member 29/1/06 #90 אוף../images/Emo7.gif...../images/Emo218.gif איזה באסה שהוא לא מגיב...
ז זוביק התינוקת New member 29/1/06 #92 מעפן*** קודם כל והנה עוד מקרה אבוד זאת הסיבה שאסור לפרסם דברים כאלה בעמוד הראשי... זה סתם גורר טרולים...
מעפן*** קודם כל והנה עוד מקרה אבוד זאת הסיבה שאסור לפרסם דברים כאלה בעמוד הראשי... זה סתם גורר טרולים...