מה קורה חברלעך?

מה קורה חברלעך?

אצלי הכל דבש מהול בציאניד מחזיק לאטום האיראני אצבעות מה שנקרא סתם. סתם. או שלא. העבודה הסיזיפית שלי מתחילה לתת את אותותיה על שפיותי [לא משהו שאנחנו לא רגילים אליו] עברתי דירה. יש קטע כזה בלעבור דירה, מה שלא תעשה בפרץ החריצות של ה5 שעות הראשונות כבר לא יקרה לעולם. אני מביט משתהה על עירמות הבגדים שמונחות על הרצפה, ותוהה כיצד בשם השם הם יגיעו יום אחד לארון? התשובה היא- לא יגיעו. לעולם. מקומם על הרצפה, ותכלס זה הרבה יותר נוח ככה. חוץ מזה הבנתי שהייתה הקראה והייתה מצויינת [הקראה זה שמתכנסים השחקנים ומקריאים את אחד הפרקים, במקרה זה פרק 10]. אני אישית לא הגעתי לזה מטעמי דת. החלטתי להמנע מאירועים בעלי נופך ציבורי\ אתר רכילותי, לסחבק נמאס להיות סלב'ס כמו שאומרים אנשים שאומרים דברים כאלה. אבל כיף בדירה. אני חורש על דיסקים, [בוסה נובה איטלקי, משהו טוב], על כמה קומיקסים חדשים, ספרים טובים, ובעיקר כותב וכותב וכותב, ועורך, ואוכל וופלות דקות כאלה, טובות בחיי. טוב נו זהו. מתגעגע לכולכם ומחכה בענין לפורום החדש, [למרות שפורום טב"ע שולת!!!!1 לנצח!!!!!1 ללא ספק]. תשמרו על עצמכם, יש אחלה קאסט וסדרה מעניינת. ואני לא מתכוון לענות על אף שאלה לגבי הקאסט, מועד השידור, או בכלל. אה כן, ויש לנו שם לסדרה. קוראים לה-- הטלנובלה של הכדורגלנים עם יהודה לוי. kizerjoke

תמרוש5

New member
דרור../images/Emo24.gif

נחמד שאתה בא לבקר:] בהצלחה עם הכתיבה :]] והדירה החדשה
חוץ מזה בגדים על הריצפה אוספים אבק!

../images/Emo80.gifדרור../images/Emo99.gif

מזל טוב על הדירה החדשה! אני מקווה שאתה נהנה מהכתיבה! הטלנובלה של הכדורגלנים עם יהודה לוי
אתה בטוח שככה יקראו לזה.זה לא ארוך מדי?
:
*מחכה כבר לטלנובלה הבאה*

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifדרור../images/Emo24.gif

נחמד שקפצת לבקר
בהצלחה עם הטלנובלה החדשה

שם גאוני!!!../images/Emo12.gif

ו-
בנוגע לכל השאר
בהצלחה עם המשך הכתיבה... ותשתגע בכיף זה גורם לך לכתוב פרקים אפילו יותר מעניינים ף-)

BEN ZIV

New member
דרור../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

תהנה בכתיבה.. ומתישהו תצטרך להכניס תבגדים לארון
או שאתה מעדיף שהם יצאו מהארון.. סתם סתם
והשם הוא קצת מוזר לא

דרורררררררררררררררררררררר../images/Emo99.gif

מה קורהה????? שמחה שאתה נהנה!!1 ואהבת את השם!!! למרות שאני הייתי בעד ''סדרה ליגה''
זה הכי גדול
ותזמין אותנו לחנוכת בית של הבית החדש?

../images/Emo79.gifדרור../images/Emo6.gif

פורום טב"ע בהחלט שולת!!!!!!!!11(ולמי שיש בעיה..שיפנה אליי באופן אישי...
) בקשר לשם
השקעתם הרבה חשיבה הא?
בהצלחה בכתיבה

Simply an Angel

New member
לכי מפה יא מסננת ../images/Emo11.gif ../images/Emo189.gif

תשכחי מה-|כת| לעולמים
כן כן... וגם מתמונת העירות
המעשה שלך הוא בלתי נסלח

דרור תגיד מה קורה עם שי?הוא בסדר?

כי..טוב כי...שמעתי שהוא עבר תאונה ורציתי לשאול מה שלומו...

דררררוררררררררררר../images/Emo99.gif

איזה כיףףף אני שמחה שאתה נהנההההההההההה
אני כבר מחכההה בקוצר רוח לסדרה החדשההה

הכל טוף דרורחלעך....

נשמע נחמד... חלק ממני נורא שמח על הסדרה החדשה... סוף סוף משהו טוב לשטוף איתו את העיניים כל יום בין שמונה לתשע...(ואל תשאלו אותי איך אני יודעת שיהיה טוב... פשוט תחושת בטן
)ואם לומר את האמת זה יהיה הדבר הבא שאני יעקוב אחריו אחרי טב"ע בטלויזיה בינתיים אני בשביתה
וחלק אחר ממני נורא עצוב
כי הסדרה החדשה תכריז על טב"ע כהיסטוריה... ואני לא יודעת מה איתכם היא לא היתה רק עוד סדרה עבורי... היא היתה דרך חיים ....
אבל אין מה לעשות כמו כל דבר בחיים תקופתי גם טב"ע שייכת לעבר... האמת שזה כבר הרבה זמן רק אנחנו מתכחשים... וזהו צריך להשלים עם זה.... אז זהו עוד מעט תבוא הפרידה הרשמית מהסדרה אבל נבוא לבקר בוי או די לפעמים...(פרסומת סמויה!!!!1111) כמו שמישהו חכם
פעם אמר.... טב"ע תשאר תמיד בלבבנו

למעלה