מה קורה חברים...

מה קורה חברים...../images/Emo8.gif

מה שלומכם..? הרבה זמן לא הייתי כאן.... נכנסתי כי הייתי חייב לשתף אתכם בסיטואציה שאני עובר ממש כרגע.... חלק מכם יודעים שאני נמצא בחו"ל כבר חצי שנה , וממש ברגע זה אני יושב בקומה 23 בסאוט ביצ' מיאמי על המים , הכל ממש ורוד מסביב..ממש לא יאומן שקיים מקום כזה... אז אני יושב במרפסת מעשן סיגריה בכייף ויושב במקביל עם הלפטופ ומשוטט לי ובין היתר שומע בפעם הראשונה את השיר החדש של אבי - "יהודה"...ומרגיש כאילו ממש הוא מדבר אליי..וזה לא הפעם הראשונה שהוא עושה לי את זה..גם בפעם הקודמת , 5 דקות לפניי שאני יוצא לבלות , משהו כמו לפניי 3 חודשים ,אני שומע אותו כאילו אומר לי , " כמה כח צריך לגלות מול עולם שמסתיר כמה יופי יכול להטעות" אני יכול להגיד באופן אישי שהמשפט הזה מלווה אותי יום יום שעה שעה דקה דקה...כל אחד שאני פוגש כאן והוא אומר לי שהוא מתגעגע לארץ , ישר אני שולף את המשפט הזה , וכמו כולם הוא אומר לי..."ואאלה אחי , כל מילה בסלע" א מה נותר לי להגיד , סתם רציתי לשתף אתכם , כי באמת בא לי לבכות כמו שאבי אומר "עצור תתחיל לבכות" אז רק שתדע אבי ,אם אני משנה את דעתי וחוזר..אז זה רק בגללך
שלא תחשבו שהכל כאן וורוד , הכל חארטה אין על הארץ שלנו בדוק בדוק בדוק!!!! לבוא לכאן זה רק לתקופה קצרה לקחת להם את הכסף ולחזור לארץ

maia r

New member
אלעד אני אעביר אלייך את מ'ס החשבון

בבנק תזרים לי קצת מזומנים

טל טל 20

New member
כל כך מבינה את ההרגשה שלך!

אני לא אגיד לך שאני לא מתגעגעת לארה"ב אבל בדיוק כמו שאמרת הכל חארטה "אין על הארץ שלנו" אין ספור פעמים אמרתי את המשפט הזה שההיתי שם.. היה מספיק לי 8 חודשים שם וכל פעם הנוסטלגיה של הארץ עלה לי לראש..לא להאמין! כולם חושבים שהכל וורוד והכל טוב אבל לא מבינים את העובדה שהכל חראטה שם הגעגועים הורסים,האנשים מטישים,הנופים מטמטמים והארץ שלנו יש רק אחת!

טל טל 20

New member
../images/Emo104.gif כל כך מבינה את ההרגשה שלך!

הספיק לי בארה"ב 8 חודשים,התגעגעתי בטירוף לארץ המיוחדת שלנו (שרק מי שנמצא רחוק ממנה תקופה מסוימת מעריך אותה) "אין על הארץ שלנו" אין ספור פעמים אמרתי והוכחתי אישית...... הנופים מטמטמים,הגעגועים הורסים,הכסף מעוור, והאנשים מעייפים והלב שייך לקרובים שלנו ב
אין על הארץ! בדוק ומנוסה!

גרציה פ

New member
אלעדוששש יאללה בוא!!!

תוכל לאגיד לאבי את זה באופן אישי בהופעה.... יאללה בוא...נשגע אותך בהופעה..כמו תמיד!

למעלה