מה קורה חברה?!

• פותח הנושא tnhr2
  • פורסם בתאריך

tnhr2

New member
מה קורה חברה?!

טוב, אני שחקן מתחיל ב- SimCity 4 ויש לי כמה שאלות אליכם... 1. יש שלושה איזורים נכון? איזור המגורים אצלי הוא משגשג והכל טוב שם, אבל שאר האיזורים, לא טובים, במדד הזה הם לא ממש משגשים...איך אפשר לגרום להם לצמוח? 2. כמו שרואים בתמונה- יש לי הרבה בתי-חולים באיזור, אבל כל האיזור שמסביב מסומן באדום- זאת אומרת בריאות ירודה, איך אפשר לתקן את זה? 3. לפעמים מד הבריאות ומד ה"לימודים" יורדים אצלי, מה אפשר לעשות כדי ששהם יעלו וישארו למעלה? ד"א- את הכסף לא השגתי בעצמי, יש לי טריינר
מצטער...

elcool

New member
ננסה לעזור

אין לי סים סיטי 4, אבל מהניסיון שלי עם 3000 נראה מה אוכל לעזור. נכון התחלת בשנת 2000? אם ככה, א ב-5 10 שנים הראשונות יבקשו ממך ה-מ-ו-ן אזורי מגורים, בינוני תעשיה והכי פחות מסחר. הבריאות לא תלויה רק בבית חולים. תראה כמה כסף אתה משקיע בבתי החולים ובבריאות. האם הישובים נמצאים ליד מקומות מזהמים? מפעלים, אזורי מיחזור, מזבלות, ואזורי תעשיה מורידים את רמת הבריאות. תחוקק חוקים למען הבריאות של התושבים. נכון שהם עולים כסף, אבל אם חסר לך, תתחיל עם שתיים שלוש חוקים למען הבריאות ותתקדם משם. מקווה שעזרתי

tnhr2

New member
חוקים?

איפה אני מחוקק חוקים? אל תדאג אין לי בעיה של כסף

Stillwater

New member
בסים סיטי 4....

מתחילים רק משנת 2000,אתה לא יכול לבחור אחרת! ולגבי הבעיה...אם יש לך כ"כ הרבה בתי חולים במקום אחד ועדין רמת הבריאות שם נמוכה כ"כ אני לא יודעת למה...אתה משלם להם מספיק? בתי החולים מספיקים לכולם? כי בתמונה ראיתי שאין לך מקורות מזהמים באותו איזור. ועכשיו אני אשאל אותך שאלה: מ-א-י-פ-ה ל-ע-זא-ז-ל י-ש ל-ך כ-ל כ-ך ה-ר-ב-ה כ-ס-ף??? 1,609,934,316 סימולנים??? איך? מאיפה? למההההה? אני אפילו לא יודעת לנקוב בשם של המס' הזה, אפילו בסים סיטי 3000 לא הגעתי לכזה סכום! (והגעתי לסכומים גבוהים מאוד!) ספונסר? מאיפה משיגים ספונסר? צ'יטים? תגלה לי! תגלה לי!

tnhr2

New member
אני משלם מספיק...

ובקשר לטריינר www.xcheater.com משם הורדתי ואיכשהו הצלחתי להפעיל באופן חד פעמי אותו...במילא אני משחק רק בעיר הזאת...

eryry

New member
היי!

אני קניתי ב100 בדיוטיפרי אבל נראה לי שבחנויות זה בסביבות 150

tnhr2

New member
בד"כ-

בדיוטי פרי ובחנויות זה אותו דבר רק בדולרים

elcool

New member
אין לי סים סיטי 4

אז אני לא יודע. ב-3000 זה היה בחלון של הכסף