אין את הקטע שהוא שר באתר
S Sahar Sweet Girl New member 14/8/06 #24 ין לי אותו כרגע פה-שמרתי אותו ב במשחב אחר וכשאגיע לקרית שמונה ישלחו לי אותו כי אין לי איך לשלוח אותו מפה אי אפשר לשלוח לי אותו כאן
ין לי אותו כרגע פה-שמרתי אותו ב במשחב אחר וכשאגיע לקרית שמונה ישלחו לי אותו כי אין לי איך לשלוח אותו מפה אי אפשר לשלוח לי אותו כאן
M mor93 New member 14/8/06 #18 לא מכירה...ולא יצא לי לשמוע...אבל א אני יואהבב אותוו ברגעע שדאנילו'שששש יתתארחח שםם...
T ThE BeAt Of My HeArT New member 15/8/06 #31 נ"ש לסינגל החדש של דניאל קוראים "באה או נשארת" זה לפחות השיר החדש שהוא שר בהופעות של שישי...
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 15/8/06 #34 איך אתה יודע את זה אתה יכול להגיד לי מאיפה? כבר מת לשמוע אותם תודה על העידכון
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 15/8/06 #38 שחררתי אופס שירשרתי פשוט אני משחק במשחק מייבאנד והיה לי שם משהו קשור לשחרור שיר וכול זה אז יצא לי שחררתי אופס
שחררתי אופס שירשרתי פשוט אני משחק במשחק מייבאנד והיה לי שם משהו קשור לשחרור שיר וכול זה אז יצא לי שחררתי אופס
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 15/8/06 #43 אבל מה הקשר עדיין לא דיברתי איתך ודיברתי עם דניאל תודה בטעות וזהו
S Sahar Sweet Girl New member 15/8/06 #44 שטויות לא נורא- טועים ../images/Emo9.gif הרי מטעויות לומדים חחח