מה קורה העונה?

simbula1

New member
מה קורה העונה?

אני חייבת להגיד כמה דברים: הראשון הוא שזה לא היה מפתיע שעדי הלכה, עצם העובדה שמי שמצביע הם ילדים ובני נוער שהידע שלהם בריקוד הוא מאוד דל אין מה לצפות שיעריכו רקדנית באמת.. ובשביל שרית, עשי לעצמך טובה ותלכי הביתה לבד- את פשוט לא רקדנית, אם לא היה לך את השיער, סביר להניח שלא היית יודעת מה לעשות. ובקשר למה שקורה בכוראוגרפיה של התוכנית- זו רק אני או שיש יותר תחושה של מחזמר בכל סגנון ריקוד? כל ריקוד נותן תחושה שיש פחות ריקוד ויותר משחק. ולכם שופטים יקרים, תנו שיפט על הריקוד עצמו וחדות התנועות, לשפוט על הכוריאוגרפיה זה לא הודן כיוון שהמתחרים אינם בונים את הריקוד לבד. ודבר אחרון- יאמר לזכות השופטים שהעונה הם הביאו המון רקדנים ממש טובים, שרואים על הגוף שלהם ועל התגובות שלהם שהם רקדנים בנשמה..(פרט ל..) ייש כוח!!!!

ממש לא הגזמה, זאת דעתי..

לא ראיתי איש אחד ברמה של אור כחלון.. או שי פרטוש או רוני או רונה לי.. הרמה הטכנית והביצועים הרבה יותר נמוכים משנה שעברה... ולא אמרתי שאין פרפורמרים נהדרים פה ואנשים בעליי טכניקה מטורפת !אכן יש.

כשמשעמם

New member
חחח בואי אני יאמר לך משהו...

אור כחלון ? - מזכיר לי את תום. שי פרטוש ? - שושו. רוני ? - מיכל (אין כל קשר לסגנונות הריקוד) רונה לי ? - טוב... המ.... וובה? :-|

פתאום 14

New member
זה בכלל לא זה

זה שהכריואגרפיה דפוקה העונה אין מה לעשות בתוכניות הראשונות של העונה הקודמות היו ריקודים מעולים כמו הצ'ה צ'ה של אור ושא-ווי או המיוזיקל של רוני והשני בכל אופן משהו דפוק העונה הזאת!!!

למעלה